Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Sungur

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:45, 15 Eylül 2016 (UTC)

Mustafa Sungur[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olduğuna dair bağımsız kaynaklara rastlayamadım-- Pragdonmesaj 14:35, 15 Ağustos 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Pragdonmesaj 14:36, 15 Ağustos 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın İslam Ansiklopedisi(DİA) Nurculuğu yayan biri olarak bahsediyor.(Said Nursi'den sonra ikinci adam) DİA bahsediyorsa bir şey biliyordur. Nitekim şahıs hakkında binlerce kitap kaynağı var. Sadece Google Books 1.110 sonuç veriyor. Rica ediyorum biraz araştırıp aday gösterelim, gerçekten çok kalabalık buralar.--Kafkasmurat- 19:32, 15 Ağustos 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Nurcular ya da bazı diğer cemaat-tarikatlarca sevilen ve saygı gösterilen bir zat olduğu ortada. Nurculuğun yayılmasında etkinlikte gösterdiği görülüyor. Ancak bunlar KD olması için yeterli değil gibi.--Muratero 07:14, 16 Ağustos 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Muratero'ya katılıyorum.--Dekolteli Kefen 07:21, 17 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Duygusal oylar veriliyor. Şahıs hakkında kitaplar var. Araştırmadan fişlemek kötülüktür. Ayrıca Nur grubunun Fetocularla 60'lardan beri ilgisinin olmadığını da ekleyeyim. Silinmeye aday sayfalarda durum iyice saçma bir hal almaya başladı.--Kafkasmurat- 07:25, 17 Ağustos 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin maddede kayda değerliğe ilişkin güvenilir kaynak sayısı 0 (sıfır).. bu arada yukarıdaki duygusallık, sas sayfalarının durumu ve araştırmadan yapılanlara ilişkin yoruma aynen katılıyorum. --kibele 12:27, 17 Ağustos 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Biraz daha Vikipedi'ye uygun hale getirebildigimi düşünüyorum. Nur Cemaati#Nurcu grupları altında bir alt bölüm açılıp (Sözler Grubu) kayda değer bilgiler oraya aktarılsın. Her cemaat "sahabesi", KD olmayacaktır. Yaşadığı dönemde, bulunduğu organizasyon sıfır tane ülke tarafından terör örgütü olarak nitelendiriliyordu. Ansiklopedilerde gördüğüm kadarıyla kendisi için değil de yanında bulunduğu insanlar hakkında maddeler var. --Deniz (mesaj) 08:51, 19 Ağustos 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Sıfır kaynak yok diyenler için... Nurculuğun önde ismi Mustafa Sunguru yok sayıyorsanız o zaman burası ansiklopedi değil tekrar ediyorum İndekstir... Ansiklopedi madde barındırır sizler burda kalkmış kaydadeğer anlamadığınız bilmediğiniz onca islami değerden sayılan bir kişiliğe yok diyorsanız diyecek bişey yok burası Vikipedi İndeksi olsun... NTV Almanağı gibi almanak yada...— Bu imzasız görüş 195.142.6.32 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Sıfır güvenilir kaynak vardı. Güvenilir kaynakların aynası olan Vikipedi'ye herkes katkı yapabilir, siz de. Biz aynadan o an yansıyana bakacağız, daha çok. Makalenin potansiyeli varsa, KD'liğini gösterecek yeni bilgiler ortaya konduğu anda o anki durum yeniden incelenecektir. --Deniz (mesaj) 08:51, 19 Ağustos 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.