Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kilikyalılar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 20:03, 9 Şubat 2013 (UTC)

Kilikyalılar[kaynağı değiştir]

Asurlular maddesinin ilgili bölümünde böyle bir krallık bulamadım. Klikya adı verilen bölgede böyle bir krallığa rastlayamıyorum. Uydurma olabilir, kaynak olmadığından ismi ve içerisindeki bilgiler hatalı olabilir. Silinmesi gerektiğini düşünüyorum.--RapsarEfendim? 22:26, 2 Şubat 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 22:26, 2 Şubat 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Şuradan telif hakkı ihlali olduğu için alt bölümü silmiştim. Telif gördüğüm yerde, kaynak olarak; Tarih Boyunca Adana Ovasına Bir Bakış - Kasım ENER ,1973 Adana İl Yıllığı, adana.gov.tr, Dörtbinyıllık Öykü - T.C Adana Valiliği. gösterilmiş. --i.e.msj 22:43, 2 Şubat 2013 (UTC)
Söz konusu kitabı google book'ta ve kitabın içinde kilikya olarak arattığımda şunları buldum. Ayrıca google kitap aramasında kilikya olarak kitaplar mevcut. Fakat bu konuda bir isim benzerliği filan olabilir mi bilmiyorum. --i.e.msj 22:46, 2 Şubat 2013 (UTC)
Cevap Cevap Kilikya Krallığı'nın kuruluşunda büyük emekler veren Syennesis, o zaman da devletin başında bulunmaktaydı. denmiş maddede. Buraya göre "Syennesis", Pers İmp. döneminde bölgeswki satraplığı yönetene verilen unvan. Hatta o başlığı okuyunca, Kilikya Satraplığı'ndan bahsettiğini görüyorum, çoğu yanlış bilgiler olmak üzere :)--RapsarEfendim? 22:53, 2 Şubat 2013 (UTC)
Ben yalnızca eksikse bir hususu gündeme getireyim istedim. Konu ile ilgili tam bir bilgim yok. Olacaksa da, epey bir araştırma yapmam lazım. fakat siz yanlış olduğuna dair biraz daha bilgi eklerseniz silinmesi için oy kullanabilirim :).--i.e.msj 23:04, 2 Şubat 2013 (UTC)
Benim de yok fazla :) Kilikya bölgesinin maddesi olmadığını gördüm, buraya yönlendirilmişti. Sadece içerik yanlış, verdiğim bağlantılardan kontrol edilebilir.--RapsarEfendim? 23:08, 2 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Tartışmada da belirtildiği gibi hatalı içerik nedeniyle --i.e.msj 10:56, 3 Şubat 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.