Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/ISO Kalite Belgesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. ISO ile birleştirilecektir.--Vito Genovese 01:18, 27 Nisan 2017 (UTC)

ISO Kalite Belgesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Sayfa Kalite yönetim sistemi ile birleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:50, 11 Nisan 2017 (UTC)

  • Ben 4 yıldır ISO 9001 baş denetçisiyim. Buna ve tecrübelerime dayanarak ISO kalite belgesiyle, Kalite Yönetim sisteminin farklı şeyler olduğunu söyleyebilirim. Yönetim sistemi bir ISO standardı gereği uygulanmakta olan vya uygulanması gereken kuralları belirler. ISO kalite belgesiyse bu standardın gereklerini yerine getirebilen firmaların benim gibi yetkili baş denetçi (Refeans olması amacıyla sorgulanabilir ISO 9001 Başdenetçi yetki kodum: A17086 IRCA) tarafından denetlenmek suretiyle sadece hak edebilen kurumlar verilmekte olan standard uygunluk belgesidir. Yani biri neden diğer sonuçtur. Her isteyen firma kalite yönetim sistemi kurabilir deklare edebilir ama denetime girip geçmeden Akredite belge alamaz. [Kullanıcı:Viking3259 tarafından eklendi]
  • Viking3259 yorumlarında haklı, bu madde Kalite Yönetim Sistemi ile değil de ISO ile birleştirilmeli. Mimar77 (mesaj) 17:57, 12 Nisan 2017 (UTC)
@Sakhalinio: Öneriyi uygun buluyor musun?--Vito Genovese 20:10, 26 Nisan 2017 (UTC)
Sayın @Vito Genovese, ben konuda uzman birisi değilim. Ben bu şekilde gördüğüm için adaylık başlatmıştım. Bir uzman görüşü bu şekilde diyorsa bana çokta söz söylemek düşmez. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:58, 26 Nisan 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.