İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hakan Dalokay

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Théoden ileti 15:06, 1 Aralık 2013 (UTC)

Hakan Dalokay[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Maddenin kd kriterlerini sağlamadığını düşünüyorum. Ayrıca verilen ödüller yerel ağırlıkta.--Beyazmavi ileti 20:09, 4 Ekim 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Beyazmavi ileti 20:10, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Sayfa düzgün değil ama mimarlığı ile de epey tanınıyor. Kusura bakma araştırmalarımı maddeye ekleyemedim ama istersen bir ara zaman ayırmaya çalışabilirim.--i.e.msj 06:20, 6 Ekim 2013 (UTC)
    Aslında kendi alanında önemli gözüküyor ancak VP:KİŞİ yaratıcı meslekleri karşıladığından tam olarak emin olamadığım için konuyu buraya taşıdım. Tabi bir de popüleritesi daha yüksek gibi gözüken iş ortağı Boran Ekinci ve babası Vedat Dalokay'da kişiyle ilgili haberlerde sıkça ön planda. Açıkçası bu gibi nedenler beni şüphede bıraktı. Beyazmavi ileti 07:39, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin yaratıcı mesleklerdeki kd kriterlerini karşıladığını düşünmüyorum. kibele 08:51, 7 Ekim 2013 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında bir ödülü var, Türkiye'deki en prestijli mimarlık ödüllerinden. İlgili kriterlerimizde yer alan eleştirmenlerin önemli derecede dikkatini çekmiş şartını sağlayabilir belki?--RapsarEfendim? 07:01, 8 Ekim 2013 (UTC)
    Ulusal Mimarlık Ödülleri'nin birincil amacı başarılı genç mimarların ortaya çıkmasına katkıda bulunmak şeklinde geçiyor. Halen SAS'ta olan Mehmet Özgür Oktel maddesi için daha önce burada ifade ettiğim görüşlerim bu madde için de geçerlidir. Yani maddedeki kişinin alacağı hangi ödül kişiyi gerçekten KD yapar bunu sorgulamamız gerekiyor. Türkiye'nin en önemli mimarlık ödülü olan Sinan Ödülü'nü mü, yoksa mimarlığın gelişmesine katkı sağlamak ve yeni mimarların ortaya çıkması için düzenlenen bir ödül mü ? Açıkçası Ulusal Mimarlık Ödülleri maddesinde geçen çoğu kişinin KD olmadığını düşünüyorum. Kısacası eğer bu listede bu kadar kırmızı bağlantı olursa, bu maddeler KD olduğu gerekçesiyle açılacaktır. Ya da eğer KD değilse neden kırmızı bağlantı var? Sonuç olarak buradan bir sonraki aşama olarak ilgili madde üzerinde de düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Beyazmavi ileti 07:35, 8 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katıldığımdan..--Eğitmenmahmut msj 18:28, 29 Ekim 2013 (UTC)
  • Çekimser Çekimser "Bu madde nasıl silinir arkadaş" dedirtecek net bir kaynak bulamadım ama ödüller, ünlü baba vs sebebiyle çeşitli kaynaklara rastlanabildiğinden çekimserim.--Sayginerv-posta 23:16, 20 Kasım 2013 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Sayginer ve Rapsar'a katılarak. --►Cekli829 21:11, 23 Kasım 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.