Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gökhan Özer

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Théoden ileti 14:20, 19 Ekim 2013 (UTC)

Gökhan Özer[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Maddenin kişiler için kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı şüphesiyle topluluğun fikrine sunuyorum.--Eldarion 06:08, 2 Ekim 2013 (UTC)

  • Çekimser Çekimser Uzunca yıllar TRT radyosunda spikerlik yapmış ve spor alanında ülkedeki en eski ve sürekli sunuculardan biri. Radyocularla ilgili bir kayda değerlik kriterimiz olsaydı daha sağlıklı değerlendirebilirdik. Diğer yandan, kaynak sayısı ise çok çok az.--RapsarEfendim? 06:51, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Spikerin kendi alanında ilkleri sözkonusu; 2001 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası Türkiye-Yugoslavya final maçını radyodan anlatımı, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda yüzmede ABD'li Michael Phelps'in 8 altın madalya alarak tarihe geçtiği bütün yarışların canlı anlatımı, Türkiye'nin ilk basketbol programının uzun yıllar yapımcılığı ve sunculuğu, 2000-2001 sezonu Kadınlar Ronchetti Kupası'nda, basketbolda ilk kez finale çıkan Türk kadın takımı Botaşspor ile İtalya'nın Famila-Beretta takımları arasında oynanan final maçlarının anlatımını yapmış. Kendi alanında bilinen, tanınan kişi bu nedenle Vikipedi'de bulunmalı. Bora_msj 09:11, 2 Ekim 2013 (UTC)
Bunlar çok önemli ilkler değil ama. Fenerbahçe kırınca tanımlanan rekorlar aklıma geliyor :)--RapsarEfendim? 09:14, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu yukarıda sayılanların maddenin kalması için yeterli olduğunu düşünmüyorum. O halde bahsettiğiniz finale çıkan ilk Türk kadın takımının maçına giden seyirciler de kayda değer mi olacak? Bence madde silinmeli. --Eldarion 10:19, 2 Ekim 2013 (UTC)
    • Tartışmada kullandığınız dilin bu denli agresif olması rahatsız edici! Keşke daha yapıcı bir dil kullansanız. Kişinin kayda değerlik sağlaması için Rıdvan Dilmen ile program yapması gerekmiyor herhalde (bkz. Güntekin Onay maddesi yada yine spiker olan Bülend Özveren maddesi). Kişi tv ve radyo spikeridir, konusunda önemli maçları Türkçe olarak ulusal televizyon kanalı ve radyoda anlatmaktadır. 8 altın madalya alınmış, rekor kırılmış tarihe geçmiş bir spor olayının tv de anlatımını yapan kişi önemsiz olabilir mi? Yine tarihe geçmiş Galatasaray'ın UEFA kupası final maçını anlatan ancak Vikipedi'de maddesi dahi olmayan spiker Levent Özçelik önemsiz midir? Oylama sonucu madde tabii ki silinebilir ama bu şekilde alaycı bir yaklaşım hiç yakışık almadı. İyi çalışmalar dilerim.Bora_msj 13:58, 2 Ekim 2013 (UTC)
Sadece bir soru sormuşum ve sonuna soru işareti eklemişim. Karşılığında alaycı ve agresif olmakla itham edilmişim. Zannediyorum sizinle aynı görüşte olmayan insanlara karşı pek tahammülünüz yok. Ancak Vikipedi'de herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil. --Eldarion 06:52, 3 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin 'kendi alanında bilinmiş, tanımmış' olmasının kanıtları maddede bulunmuyor. radyocular için kd kriterleri olsa iyi olur ama şimdilik genel kriterlerle karar vermek durumundayız. kibele 10:10, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Epey bir araştırma yaptım, şu benim meşhur elektrikler gitmeden önce ama kalmasına yetecek kadar değildi.--i.e.msj 06:16, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin ya da Bora Bey daha baska kaynaklar ekleyip maddeyi gelistirsin. --E4024 (mesaj) 15:00, 8 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.