Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erken Roma İnce Cidarlı Seramikleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 19:06, 28 Mart 2012 (UTC)

Erken Roma İnce Cidarlı Seramikleri[kaynağı değiştir]

Özgün araştırma olduğunu düşünüyorum. Ek olarak tüm maddenin tek kalemde eklenmesi telif bakımından aklımda soru işareti bırakıyor. İnternette metin yok; ancak bir kitaptan alınmış olabilir.--RapsarEfendim? 21:45, 22 Mart 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum cevabı, maddeyi açan kullanıcının mesaj sayfasında. --ki bl 16:35, 25 Mart 2012 (UTC)
  • Tarafsız TarafsızYorum Yorum Oyumu yorum doğrultusunda tekrar gözden geçirdim ve mesaj sayfasını okudum. Fakat Rapsar'ın da dediği gibi Özgün araştırma var gibi duruyor. Zaten internet üzerinde çıkan tek kopyada Vikipedi'de pdf dokümanı. Telif hakkı üzerine maddeyi epey bir araştırdım. Ancak net olumlu bir sonuç alamadım. Aramalarda sürekli İdol isimli Arkeologlar dergisinin 2006 yılı 31 sayılı dergisi çıkıyor. Ancak google aramasında çıkan sonuç pdf sürümünde çıkmıyor. Belki dergi eksik yüklenmiş olabilir. Ayrıca bu maddeyi elden geçirmek isteyenler 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 gibi kaynaklardan faydalanabilirler. Benim hem ilgi alanıma girmiyor, hem de bu kadar vaktim yok.--i.e. msj 08:44, 26 Mart 2012 (UTC)
mesaj sayfasını göstermemin nedeni, bunun bir özgün araştırma olduğunun ve telifli olduğunun kesin olduğunu söylemek içindi. kullanıcıya durumu açıklamak gerektiğini düşündüğüm için doğrudan silinsin demedim. --ki bl 08:49, 26 Mart 2012 (UTC)

Silinsin Silinsin VP:ÖAY --ki bl 08:51, 26 Mart 2012 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.