Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bülent Göktuna

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:33, 13 Eylül 2014 (UTC)

Bülent Göktuna[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kişiler için kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı şüphesiyle topluluğun fikrine sunulmuştur. --Eldarion 08:05, 26 Ağustos 2014 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Bu imzasız yazı İlterferah (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Kullanıcının oy hakkı yok.
  • Kalsın Kalsın - Kaynaklar yeterli goruluyor, bir kaç değişiklik yapılabilir. Kullanıcı: ronnieakin 12:09, 26 Ağustos 2014 (ITC) Kullanıcının oy hakkı yok.
  • Kalsın KalsınBana KD gibi geldi. Kaynaklar da fena değil.M.A.SEKİ WMS 06:58, 29 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kaynaklar kişinin kayda değerliğini sağlamıyor. --Eldarion 07:05, 29 Ağustos 2014 (UTC)

Ben Bülent Göktuna sayfasının yazarıyım. En önemli kaynaklarım silinmiş, Dış bağlantılarım geri alınmış. Geri yüklemek istediğimde aslında bu sayfayı silen kullanıcı: Eldarion değişikliklerimi tekrar değiştirirken, Bu sayfanı kalmasını nasıl sağlayacağım? sayfa başında değişiklik yapabilirsiniz şablonu var. Değişiklik yapıyorum fakar geri alınıyor. Lütfen rica ediyorum birisi el atsın artık bu duruma.

Bazı kaynakları ben silmiş olabilirim. Zira biyografi maddesinin konusu olan kişi ile "doğrudan ilgili olmayan" bir ifadeyi metinden çıkartınca, o ifadeye ilişkin kaynağın da silinmesi kaçınılmaz. Kişi biyografisi için doğrudan doğruya o kişiyi (onun kurucusu, sahibi veya ortağı olduğu şirketi değil örneğin) anlatan kaynaklar gerekiyor. --E4024 (mesaj) 09:19, 29 Ağustos 2014 (UTC)

Tamam tabiki haklisiniz onlar da ekli gerekli yerlerde daha fazla ve spesifik kaynaklar da eklerim hepsi mevcut..

  • Silinsin Silinsin Direkt olarak şahsı konu alan kaynak hemen hemen hiç yok, sunulan kaynaklarda yalnızca isim olarak geçiyor. Ansiklopedi maddesinden çok şahsın tanıtımı için açılmış olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 11:14, 29 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Ansiklopedik olma anlamında KD olduğunu düşünmediğimden..--Eğitmenmahmut msj 19:53, 30 Ağustos 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerlikle alakası yok. Alelade bir biyografi yazısı. --Kafkasmurat- 18:52, 3 Eylül 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.