Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ayşe Sucu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vito Genovese 10:11, 7 Şubat 2013 (UTC)

Ayşe Sucu[kaynağı değiştir]

Ansiklopedik bir kişilik olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca içeriğin de kopyalandığı oldukça belli. --heddagabler 13:46, 27 Ocak 2013 (UTC)

  • Kalsın Kalsın kişinin kayda değer olduğunu düşünüyorum, bu yönde dış bağlar ekledim. metin telifli gibi duruyor evet, ama 2013 tarihli kendi sitesi dışında bir iz göremedim. vikipediye 2012'de eklenmiş. yine de telif şüphesiyle çıkartılabilir. --kibele 17:22, 27 Ocak 2013 (UTC)
  • Kalsın KalsınBir süre Diyanet Vakfı Kadın Faaliyetleri Merkezi'nde başkanlık görevi yürütmüş ve 2010 yılında bu görevinden alınmıştır.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Türkiye'nin ilk kadın din hizmetleri uzmanı olması kişinin KD'liği sağlıyor. Ayrıca basında kendisi ile ilgili sayısız röp, haber ve birçok katıldığı tv programı var. Ayrıca 2 kitabı var ayrıca halen yaygınca bilinen bir gazeretede yazarlık yapıyor. Eğer telif ihlali varsa ilgili kısımlar silinebilir.--Boyalikus (mesaj) 16:35, 29 Ocak 2013 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Yeterli kriterlere sahip. --i.e.msj 03:07, 1 Şubat 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın tiraj olarak türkiyenin ilk 5'inde yer alan bir gazetede köşe yazarlığı yapmakta, ayrıca bir haber kanalında moderatörlük yapmakta kesinlikle kayda değer ve ansiklopedilik bir kişilik.



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.