Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Atilla İskifoğlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 18:00, 26 Nisan 2013 (UTC)

Atilla iskifoglu[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK
Bu da otobiyografik bir madde muhtemelen. Topluluğun değerlendirmesine arz edilmiştir. ANADOLU (mesaj) 22:04, 19 Nisan 2013 (UTC)

Yorum Yorum Atilla iskifoglu, Türkiye hariç dünyanın birçok ülkesinde 13 senedir birçok yarışmada ülkemizi temsil etmiştir. Bununla birlikte iskifoğlu sayesinde Türkiye her yarışmada ya birincilik almış yada finale kalmıştır. Böyle büyük bir ustanın bence wikipediadan silinmemesi gerekir. Lütfen silmeden önce vicdanınızla bu üstad hakkında ufak bir araştırma yapın. Emin olun Dünya çapındaki başarıları ve yaptıklarıyla büyüleneceksiniz.

Atilla iskifoglu dünyanın en iyi show barmeni olarak World Best Bartenders listesindedir. Bilgi için www.worldsbestbartenders.net Bu imzasız yazı Cocktailmasters (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Kalsın Kalsın kendi alanında birçok ödülü var. ancak madde cv niteliğinden kurtarılmalı. --kibele 14:53, 21 Nisan 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD olup olmadığını araştırmıştım. KD olduğunu kabul ediyorum. Ancak Kibele'nin de söylediği gibi madde şaşaalı özgeçmiş kimlik sergilenmesinden kurtarılmalı.--i.e.msj 06:42, 22 Nisan 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Madde ilk oluşturulduğunda, silinmesi adına etiketlemek konusunda çok kararsız kalmıştım. Zira ansiklopedik bir maddeden çok, Kibele'nin de belirttiği gibi cv gibi hazırlanmış. Sonuç olarak kişi KD ancak, içerik düzenlenmeli. --Garbino ileti 14:50, 22 Nisan 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.