Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Adana Büyükşehir Belediyesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 10:23, 8 Kasım 2015 (UTC)

Adana Büyükşehir Belediyesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hatırlarsanız ben bir sene önce Efeler Belediyesi adında bir sayfa açmıştım. Sonra da topluluk ilçe ile belediye arasında bir fark yok denmişti. Peki iller ile büyükşehir belediyeleri arasında bir fark var mı? Yok. Ben büyükşehir belediyelerinin kapatılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Zaten illerde büyükşehir belediye başkanı adında bir bölüm var. Tekrar büyükşehir belediyelerinin olmasını olumlu bulmuyorum. Büyükşehir belediyeleri ile iller arasındaki fark 30 mart seçimlerinden önceydi. 2012'de bir yasa çıktı ve büyükşehir belediyeleri il sınırına genişletildi. Böylelikle büyükşehir belediyelerinin ayrı sayfa olarak açılmasının bir önemi kalmadı. Alfabetik olarak en önce Adana Büyükşehir Belediyesi olduğu için bu maddeyi silmeye aday gösterdim. Ben 30 büyükşehir belediyesinin silinmesini düşünüyorum. İnşallah iyi bir karar alınır. Saygılarımla...--İtalyakurdumesaj atın! 15:45, 5 Ağustos 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Bu imzasız yazı İtalyakurdu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Geçersiz oy Geçersiz Kalsın Kalsın İlçe belediyesi değil. Kalmasını uygun buluyorum. Mesela bilmem ne ili gibi maddeler vardır. İl ile ilgilidir, belediye başkanı falan yazar bilgi kutusunda. Ama belediye maddelerinde belediyeden bahsedilir. Ne demeye çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. --Zebraacık 20:48, 6 Ağustos 2015 (UTC)bkz. VP:OY Kullanıcı süresiz engellenmiş. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 19:26, 3 Ekim 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Demeye çalıştığım büyükşehir belediyeleri sayfalarında herhangi bir bilgi yok. Sadece büyükşehir belediyeleri başkanı var önemli bilgi olan. O da zaten illerin sayfalarında mevcut. Örneğin Aydın'da büyükşehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu. Zaten bu Aydın sayfasında da mevcut. Başka da önemli bir bilgi yok. 6360 nolu yasadan önce büyükşehir belediyeleri tüm ili kapsamazdı. Belli ilçeleri kapsardı. O zaman büyükşehir ilçeleri gibi bilgilere ihtiyaç vardı. Ama bu yasadan sonra büyükşehir sınırı tüm ili kapsadığı için böyle sayfaların olmasının herhangi bir önemi yok. Tekrar belirtiyorum. En önemli bilgi büyükşehir belediye başkanı. O da il sayfalarında var. Fikir belirttiğiniz için de teşekkürler... İtalyakurdumesaj atın! 07:31, 8 Ağustos 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Adana maddesine ek hiçbir bilgi sunmuyor. Diğer belediyeler gibi silinsin.--RapsarEfendim? 08:49, 8 Ağustos 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Eğer Konya Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi vb sayfalar silinmiyorsa bu sayfa da silinmemeli.--Muratero 20:47, 11 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Hepsi silinecek. Baştaki sebep yazımı okumanızı isterdim. İtalyakurdumesaj atın! 14:44, 14 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Yazmışsınız da her belediye için ayrı ayrı oylamamı yapacağız? Bence bu biraz uzun süreç olacak.--Muratero 16:39, 18 Ağustos 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Hem maddede herhangi bir bilgi yok, hem de bu tür konuların şehirle birlikte bir başlık altında gösterilmesi mantıklı olur. --Ozankra (mesaj) 22:10, 14 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Sevgili Muratero; Adana Büyükşehir Belediyesi'ndeki oylama sonucu eğer silinsin çıkarsa bütün büyükşehir belediyeleri silinecek. Ben burada 30'unu yazamayacağım için alfabetik sıraya uyarak Adana'yı ekledim. Silinme gerekçemi okursanız 30'unu da silinmesi konusunda bir açıklama yaptım. Bu madde silindiği takdirde silen hizmetliye danışarak diğer 29'unun da silinmesini isteyeceğim. Kısacası buradaki yorumlar bütün belediyeleri kapsıyor diyebiliriz. Saygılarımla... İtalyakurdumesaj atın! 13:38, 19 Ağustos 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bence de silinebilir, Adana başlığındaki Büyükşehir Belediyesi bu sayfadan çok daha detaylı --SarvSarv 13:00, 20 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum kısa olan maddeler bile kayda değer olabilir ve bilgiler o maddelere aktarılabilir . silinmemeli --88.240.190.116 12:45, 29 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Buradaki bilgilerin hepsi zaten ilgili il sayfalarında var. Buralardaki tek önemli bilgi belediye başkanı. O da zaten il sayfalarında var. İtalyakurdumesaj atın! 12:42, 4 Ekim 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Zaten hangi ilin büyük şehir belediyesi olduğu "Türkiye'de büyükşehir belediyeleri" kategorisinde var. --Gundoganfa (mesaj) 19:40, 13 Ekim 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Diğer vikilerde ilçe belediyeleri için bile maddeler var. Alexandre M. 14:46, 18 Ekim 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.