Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Mantar uyarısı (2. aday gösterme)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. ayrıca Şablon:TıpUyarı, Şablon:HukukUyarı, Şablon:VeterinerHekimliğiUyarı ve Şablon:VetTıpUyarı da aynı gerekçelerle silinecek --Mskyrider ileti 07:24, 24 Aralık 2016 (UTC)

Şablon:Mantar uyarısı[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Daha önce de aday gösterilmişti ama aradan geçen süreçte topluluğun ve tartışmayı sonlandıranların, özellikle silinmeye aday sayfa tartışmalarında daha çok bilinçlendiğini ve görece daha doğru hareket ettiğini hesaba katarak bir kez daha aday göstermek istiyorum. Madde madde yazayım okuması kolay olsun:

  1. Vikipedi'deki "her" sayfanın altında Vikipedi:Genel sorumluluk reddi sayfasına bağlantı bulunur. Bu sayfanın en başında da zaten "VİKİPEDİ BİLGİ GEÇERLİLİĞİNİ GARANTİ ETMEZ" yazısı, bu şekilde büyük harflerle yazılmaktadır.
  2. Yukarıdaki sayfa her sayfamızda zaten yer alırken, bir de aynı uyarıyı madde başında yapmak, en basit tabirle gereksizdir.
  3. Mantarlar için uyarı yapmanın hiçbir anlamı yoktur, zira aynı uyarı herhangi bir bitki için (yemeyin, zehirlenebilirsiniz), hayvan için (böyle yazdık ama yaklaşmayın, tehlikeli olabilir), silahlı örgüt için (ülkenizde yasadışı olabilir, desteklemeyin), finans maddeleri için (böyle yazdık ama siz yine de bunu okuyarak finansal çalışmalar yapmayın) yapılabilir. Böyle böyle her maddede uyarı yapılmasının önünde herhangi bir engel var mıdır? Yok.
  4. Bu saydığım maddelere dayanarak, ilk etapta bu şablonun ivedilikle silinmesi gerektiğini düşünüyorum.--RapsarEfendim? 09:08, 23 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.