Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Dünyada Yılın Sporcusu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Théoden ileti 14:10, 19 Ekim 2013 (UTC)

Şablon:Milliyet Spor Ödülleri - Dünyada Yılın Sporcusu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerli bulunmadığı, bu ödül listesi içinde ismi geçenlere ödül verilmediği ve ayrıca isminin uluslararası olmasına rağmen sadece Türkiye'deki bir gazete tarafından verilmesi nedeniyle böyle bir şablona gerek bulunmadığından silinmelidir.--Türk Süvarisi ileti 09:16, 6 Ekim 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Türk Süvarisi ileti 09:16, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum uzun zaman alanında tek ödüldür, oldukça yankı bulduğunu hatırlıyorum, kanıtlamak da olası sanırım. başlığı değişebilir. kibele 09:43, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddesi varken, neden kayda değer olmadığını anlayamadım. Gazete arşivlerinden gördüğüm kadarıyla (yanlış görmediysem) "Türkiye'de yılın sporcusu" ödülü bayağı uzun bir süreçte, konuyla ilgili çeşitli kişilerin oylarıyla belirleniyordu (yaklaşık bir hafta boyunca haberini gördüğümü hatırlıyorum gazete arşivlerinde). Dünyada yılın sporcusu ödülü de buna benzer bir süreçten geçmiş olabilir. Netleştirmek lazım.--RapsarEfendim? 10:20, 6 Ekim 2013 (UTC)
Mesela burada tören düzenlendiği görülebiliyor. Bolt katılmadı o törene, ödül falan da verilmedi ona; ama organizasyon Türkiye açısından büyük ve köklü. Kalacaksa, şablon adı mutlaka değişmeli elbet.--RapsarEfendim? 10:22, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum İşte demek istediğim de bu: "Bolt katılmadı o törene". Dünyada bu isimle çok sayıda ödül veriliyor. Bu dolaşım şablonunun maddelere yerleştirilmesi için uluslararası bir geçerliliği, bir tanınırlığı olması gerekmez mi? Türkiye'de çok yankı bulduğu konusundaki görüşüne katılıyorum. Ama bu şablonun maddelere yerleştirilmesi kanımca uygun değil.--Türk Süvarisi ileti 10:45, 6 Ekim 2013 (UTC)
Maddesi olacak kadar kayda değer bir ödül, bu konuda herkes hemfikir sanırım. Buradan yola çıkarak, dolaşım şablonunun da olması gerektiği söylenebilir. Ama senin dediğin noktaya da katılıyorum. Somut bir ödül olmadığından şablonun silinmesi de bana mantıklı geliyor.--RapsarEfendim? 11:09, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Milliyet Spor Ödülleri, Türk sporu açısından önemli ödüller. Bunu kimse yadsımıyor. Fakat bu şablonun oluşturulmasındaki amacı anlamıyorum. Bu yüzden silinmesini istiyorum.--Türk Süvarisi ileti 15:30, 7 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Şablonun adını değiştirdim ama bu şablon maşallah zaten önceden bütün maddelerden silinmiş. Hepsinin tekrar geriye eklenmesi sağlıklı, hoş ve güzel olur.--i.e.msj 07:52, 8 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Tartışma bitmeden sayfanın ismini neden değiştiriyorsunuz? Yorumunuz varsa lütfen yazın. Tartışmaya katılmadan, maddelerden kaldrıldığının nedenini okumadan böyle bir harekete girişmenizi anlayamadım. --Türk Süvarisi ileti 09:16, 8 Ekim 2013 (UTC)
maddelerden kaldırılma nedeni nedir acaba? kibele 13:42, 8 Ekim 2013 (UTC)
Yukarıda kapsamlı bir açıklamanın olduğunu düşünüyorum.--Türk Süvarisi ileti 14:16, 8 Ekim 2013 (UTC)
silinmesi için öneri getirmişsiniz.maddelerden çıkartılması için bu oylamanın sonuçlanmasını bekleyebilirdiniz. ' Tartışma bitmeden sayfanın ismini neden değiştiriyorsunuz?' diye sormuşsunuz da, aynısını siz de yapmışsınız. esasen adının değiştirilmesinden daha belirleyici bir değişiklik yaptığınız. kibele 14:22, 8 Ekim 2013 (UTC)
Sizce bu şablonun maddelerde olması komik değil mi? Milliyet yılın sporcusu şablonunu Messi'nin, Ronaldo'nun, Usain Bolt'un sayfasına koymak ne derece mantıklı.--Türk Süvarisi ileti 14:37, 8 Ekim 2013 (UTC)
bunu konuşuyoruz şu anda. hem bu soruyu sorup hem de cevabını beklemeden işlem yapmak ne kadar mantıklı? kendiniz bunu yaparken isim değişikliğini bu şekilde eleştirmek ne kadar mantıklı? gerçi, önceleri böyle aday göstermeden doğrudan boşaltıp sil etiketi ekliyordunuz, buna da şükür diyelim. kibele 14:46, 8 Ekim 2013 (UTC)
Bu şablonda adı geçen ödül, uluslararası bir ödül olmadığından ve büyük prestije sahip sporcuların ödülü almaya bile gelmediği sadece isminin geçtiği bir ödül olması yüzünden şablonlara yerleştirilmesinin uygun olmadığı kanaatindeyim. Aynı şablonu diğer vikilere yerleştirince "kayda değer" bir ödül olmadığı nedeniyle kaldırılacağından kuşkum yok. Bu yüzden bizim türkçe vikide de maddelere yerleştirilmemeli.--Türk Süvarisi ileti 14:58, 8 Ekim 2013 (UTC)
Öncelikle şu konuda karar verelim. SAS'a taşınan her madde silinecek veya SAS'a taşındığında tüm işlemler durdurulacak şeklinde bir algılamanın olması son derece üzücü. Buradaki veya eski tüm SAS tartışmalarına bakabilirsiniz. Ben sürekli olarak elimden geldiğinde, ister silinsin; ister silinmesin. Tüm maddelerde gerekli düzenlemeleri yaparım. Buna benzer bir durum; burada da olmuştu. Yani ben anlayamıyorum, bütün maddelerden çıkarma nedeniniz, tek siz iseniz; şablonun adının değiştirilmesi, burada bir çok kişinin yorumu. Lütfen, SAS'a taşıdığınız her maddeye silinecek gözüyle bakmayınız. Dilerseniz beni bu konuda, şikayet edebilirsiniz. --i.e.msj 03:51, 9 Ekim 2013 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Açıkçası Milliyet Spor Ödülleri Türkiye'nin en prestijli spor ödülü. Ancak örneğin Messi'nin ödülleri şablonunda Milliyet yılın sporcusu ödülü olması ne kadar doğrudur diye de kendi kendime soruyorum. Yani demek istediğim acaba şimdiye kadar bu yabancı sporculardan herhangi biri bu ödülü almak için Türkiye'ye gelmiş mi? Ya da bu ödül sahiplerine gönderilmiş mi? Bunları gerçekten cevaplarını bulamadığım için soruyorum. en.wiki'de bulunan messi maddesinin ödül şablonlarına bunu eklesek kabul edilmeyeceğinden de eminim. Kısacası sanki bu ödül bana birazda "bunu da seçelim gibi" konmuş bir ödül gibi geliyor. Açıkçası şuan için kararsızım. Beyazmavi ileti 12:17, 8 Ekim 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Şablonun neden kaldırılmak istendiği ile ilgili tartışmaların yapılması yerine maalesef "bazı üyeler" bu tartışmayı yapmış olduğum bazı usul hatalarına doğru kaydırmaktadır. Bu durumun tartışmaya ne kadar meyilli olduklarının bir göstergesi olarak görüyorum. Benim şablonu maddeleri yerleştirmem 5 dakikayı almaz. Gelin bunun neden kaldırılması ve ya kaldırılmaması gerektiğini tartışalım. Küçük ayrıntılarda kalmayalım. Ben hemen gerekeni yapıyor, maddelere şablonu yerleştiriyorum. Lütfen konuyu tartışalım. Benim yaptığım hataları değil.--Türk Süvarisi ileti 17:45, 11 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.