Vikipedi:Seçkin madde adayları/Minecraft

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 15:41, 1 Kasım 2014 (UTC)

Minecraft[kaynağı değiştir]

Minecraft dünya çapında herkesçe tanınan ve bilinen bir oyun.Vikipedi gibi bir ansiklopedide böyle bir madde olması çok güzel.Bu oyunun sayfasını çoğu kişi ziyaret ediyor bu kadar çok görüntülenme sayısına bir teşekkür olarak sayfayı seçkin maddeye aday gösteriyorum.Bedoman 12:12, 4 Eylül 2014 (UTC)

  • Karşı Karşı Dünyaca tanınma ya da çok görüntülenme gibi nedenler seçkin madde konusunda kriter değildir. Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfasında kriterler açıkça belirtilmiştir. Maddenin bu haliyle seçkin madde statüsünü kazanması mümkün değildir.--coolland 12:23, 4 Eylül 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Maddenin büyük bir bölümünü oluşturan biri olarak söylemeliyim ki henüz bu kriterleri taşımıyor. Bırakın seçkini bu haliyle kaliteli madde bile olamaz. Bilgi çok ancak çoğu kaynaksız. Maddede sadece 3 kaynak var.M.A.SEKİ WMS 07:27, 5 Eylül 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Bence Vikipedi'yi başlıca bir inceleyin, SM adaylığını karşılamaktan oldukça uzak bir madde.Sait71 09:52, 5 Eylül 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynaksız, düzensiz ve fazlasıyla yetersiz bir madde. Bu halde statü kazanması imkansız. --Görkem7 mesaj 11:11, 6 Eylül 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Öncelikle Madde düzensiz ve seçkin madde kriterlerini taşımıyor. Kaynaklar eksik ve olanlarda yetersiz. Maddenin açıklayıcı bir tarafının olmaması bir yana sanki bir liste görünümü almış. Açılan başlıkları kaynaklarla ve görsellerle geliştirerek ve kalın yazılan yerleri tek bir alt başlık haline getirerek bir madde haline getirilebilir ve oyunun özelliklerinden yana tarihçesi ve popüler kültürdeki yeri anlatılabilir. Mesela oynanışı bölümünü geniş ve açıklayıcı bir şekilde anlatıp ve Survival ve Hardcore bölümünü alt başlıklar içinde yazılması daha düzgün olur. (Şunun gibi) Almanca ve İngilizce vikipedilerde seçkin madde statüsü almış. Onlara göre çevrilebilirse ve aday gösteren vikipedistinde kendi araştırmalarına göre maddeyi baştan gözden geçirmesi güzel olur. Ömer Berkaymesaj 13:56, 8 Eylül 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Diğer arkadaşlar doğru söylemiş. İlk önce politikalarımızı okuyarak kaliteli, seçkin maddelerin ne olduğunu inceleyip sonra ona göre aday gösterseydiniz. Bu haliyle seçkin madde olması hiç gözükmüyor. --Uğurkentmesaj 20:03, 8 Eylül 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Madde adaylığı yeterince durdu bana göre ve ortada halen devam eden bir tartışma da görülmemekte. Daha fazla adaylık sayfasında kalmasının kimseye bir yararı olmayacaktır. :) Sait71 13:53, 29 Ekim 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde amatör bir oyun incelemesi gibi duruyor. Biçim olarak düzgün değil, tablo ve grafiklerle desteklenmemiş. En önemli bilgi, yeni bit türü ortaya çıkarmas ve ardından gelen oyunlar es geçilmiş.--Kafkasmurat- 14:21, 1 Kasım 2014 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.