Vikipedi:Seçkin liste adayları/NBA En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu Ödülü/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin liste adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin liste" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 08:05, 12 Temmuz 2010 (UTC)

NBA En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu Ödülü[kaynağı değiştir]

İngilizce Vikipedi'de seçkin liste oldu, buradada olur diye düşünüyorum. Çeviriyi yaptım; açılacak maddelerin hepsini açtım. Daha NBA ile ilgili birçok liste Türkçe Viki'de seçkin yapmak istiyorum. Herkesin destek oyunu bekliyorum. --dAVİDov 13:10, 23 Haziran 2010 (UTC)

  • Yorum Yorum // Görünüm olarak güzel ve göz yormayan bir liste ancak eksiklikleri var...

1. Bence tüm oyunculara tek-tek kaynak gösterilmesi gerek burada ki şehir nüfuslarına tek tek gösterildiği gibi.
2. Giriş bölümü biraz daha uzatılabilir. Bu bir eksiklik değil, bir öneridir.
3. Sağ taraftaki şablondaki kırmızı bağlantıların giderilmesi gerekir diye düşünüyorum.
4. Ayrıca şunu farkettim... Washington Bullets maddesi varken niye Washington Wizards'a bağlantı veriliyor ki. Bunu ben düzelttim. Bunlar giderilirse, destek. ~--Berkay-Mesaj--~ 23 Haziran, 2010, Çarşamba, 16:51 (UTC)

  • Yorum Yorum en:NBA Most Improved Player Award maddesini incelerseniz 1. ve 2. önerilerinizi yapmaya gerek yok. Ben onların yaptıklarını yaptım. 3. önerinizi yapacağım. Çünkü her bir madde seçkin liste. Onları açıp seçkin liste haline getireceğim. --dAVİDov 17:28, 23 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Öncelikle güzel madde olmuş, eline sağlık. Üstte belirtildiği gibi her oyuncu için bir kaynak (bir haber mesela) gösterilirse daha iyi olur. Bir de cümlelerin sonu atar, kazanır şeklinde sona ermekte. atmaktadır, kazanmaktadır gibi biterse daha iyi olabilir. Bence yandaki dolaşım şablonundaki ödüllerin açılması şart değildir, çünkü bu maddeyle ilgisi olmayan bağlantılardır. Ama en üstteki NBA ödülleri açılabilir. Son olarak madde adının Türkçe karşılığı için de bir kaynak olursa süper olur :) Teşekkürler...--Rapsar 17:48, 23 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Evet aslında bence sağ şablondakilerin açılması iyi olurdu... Oyunculara kaynaklar verilmeli ve ingilizce versiyonunu inceledim zaten 1. ve 2. maddeler İngilizce Vikipedi'den alındıysa geliştirilemez diye bir kural yok :) Farklı bilgiler bulup kaynakları ile beraber eklerseniz daha zengin bir madde olucaktır... ~--Berkay-Mesaj--~ 23 Haziran, 2010, Çarşamba, 21:57 (UTC)
  • Karşı Karşı Üzerinde emek geçen bir madde. Elinize sağlık. Ancak Kriterler açık, şöyle; SL için henüz başlangıcında olan bir madde için söylenecek ve olması gereken çoklar var. Biraz daha zamana ihtiyacı olsa gerek. - ПE (+ileti) 11:53, 20 Mart 2010 (UTC) 14:14, 24 Haziran 2010 (UTC)
  • Soru Neden karşı oyun verdiniz? Madde seçkin olan İngilizcesinden "birebir" çevrilmiş. Yine SL olan Rusçasına karşın kırmızı bağlantı bulunmamakta...--Rapsar 14:33, 24 Haziran 2010 (UTC)
  • Cevap Cevap Her interwiki Politikaları'na uyumluluk şartı ile kendi içinde farklı görüşlere sahip olabilir bu durumda hiçbir interw. birbiriyle kıyaslanmamalı. Maddeyi şöyle bir süzmüş olmama karşın beni tatmin etmedi. Belki NEÖ listesindeki gibi neye istinaden bu ödüllerin verildiği ve başarılı sayılmalarına neden olan durumlar açıklanmış olsaydı üzerinde olumlu düşünebilirdim. Örn. kaç sayı attı, kaç asist, riband vs. Şimdilik erken diyorum ama hızlı değişim olduğu taktirde fikri değişimlere her zaman açığım. SL olması için destek verebilirdim belki ama üzülerek söylüyorum ki basketbol kurallarını dahi bilmeyen biriyim. x)) - ПE (+ileti) 14:19, 25 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu maddenin SL olması çok az bir değişiklik ve ekleme ile mümkün. Yukarıdaki diğer arkadaşların belirttiği iki husus düzeltilirse bu maddeye destek oyu vereceğim:
1. Kırmızı bağlantıların giderilmesi.
2. Mümkünse her oyuncuya bir kaynak gösterilmesi, İngilizcesi SL seçilmesine rağmen. Aynı kaynak a,b,c şeklinde <ref name="xxx" şeklinde de gösterilebilir. Kaynaklandırılma hususunda yardım istersen bana mesaj atabilirsin.

Ayrıca ekleyeyim ki bu maddenin bu haliyle bile SL olması kriterlerine oldukça yakın olduğuna inanıyorum. Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. Kolay gelsin. Mimar77 22:33, 24 Haziran 2010 (UTC)

  • Soru Acaba madde adında "Ödülü" olmalı mı? Rapsar 09:04, 25 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Her bir oyuncuya kaynak ekledim. Bir inceleyin. dAVİDov 09:29, 25 Haziran 2010 (UTC)
  • Destek Destek Ancak kaynaklardaki tarihleri düzeltip, hepsinin belli bir standartta olmasını sağlayabilir misin? Yani hepsini 21 Ağustos 1992 gibi yapabilirsen daha iyi olacaktır. Teşekkürler. Rapsar 11:16, 25 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum 5.kaynakta bir sorun var ve şablondaki bağlantılar mavileştirilirse destek... ~--Berkaysnklf 25 Haziran, 2010, Cuma, 12:13 (UTC)
  • Destek Destek Kırmızılıklar gözüme çarpmadı. İngilizce'deki hâline göre daha iyi bir madde olmuş, ellerinize sağlık...--вяí¢αи76ileti 10:41, 27 Haziran 2010 (UTC)

Yorum Yorum Artık destek verebilirsiniz. Kırmızılar kapandı. --dAVİDov 19:30, 27 Haziran 2010 (UTC)

  • Destek Destek Ufak bir iki ekleme yaptım. Bu haliyle beni yeterince tatmin ediyor. Mimar77 19:19, 28 Haziran 2010 (UTC) Şartlı destek Her ne kadar giriş kısmı oldukça tatmin edici görünse de biraz daha geliştirilmesi gerektiği kanısındayım. İlk eleştirim bu maddenin hiçbir yerinde basketbol terimi geçmiyor. Bu oyundan çok anlamayan birisi olarak bu ödülün belli oyunculara verilirken bu oyuncular sadece basketbolcu mu değil mi anlayamadım. Unutmayın ki bu madde NBA ve basketbolseverler kadar bu konudan hiç anlayaman okuyucular için de tamamen aydınlatıcı olmalıdır. Bu sebepten dolayı her ne kadar NBA ayrı bir madde olarak var ise de bu giriş kısmı biraz daha geliştirilmelidir ve netleştirilmelidir. Öyle çok detaylı bir eklemeye gerek yok. ABD, NBA, basketbol kelimelerinin bir araya geldiği bir iki cümlelik bir netleştirme yeterli olur kanımca. O zaman İngilizce çevirisinden daha kapsamlı olur. Bu değişiklik yapılırsa oyum tam destek olacak. Ellerinize sağlık tekrar. Başarılı bir çalışma olmuş. Mimar77 19:54, 27 Haziran 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı Kesinlikle karşı.--Reality 21:31, 27 Haziran 2010 (UTC)
Soru Karşı oy kullanmanızın sebebi nedir? Belirtirseniz daha faydalı olacaktır...--Rapsar 21:58, 27 Haziran 2010 (UTC)
Maddenin giriş bölümü son derece yetersiz görünüyor. Savunma olarak İngilizce'side böyle deniliyorsa eğer İngilizce'sinin de SL olması bence yanlış olmuş.--Reality 22:07, 27 Haziran 2010 (UTC)
  • Destek Destek Tamamdır... ~--Berkaysnklf 28 Haziran, 2010, Pazar, 17:23 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık, teşekkürler.--a[.]med»»ileti 17:25, 28 Haziran 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı Destek vermek çok isterdim, bayağı emek harcanmış; ancak şu durumuyla SL'ye uymuyor. Kriterlere daha yaklaşırsa destek vereceğim. Şu durumuyla şartlı destek de veremiyorum, iyi çalışmalar... →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 18:14, 28 Haziran 2010 (UTC)


Bu, bir seçkin liste adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.