Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Karayip Korsanları (film serisi)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

Mızrakmsj 13:52, 4 Ocak 2009 (UTC)

Karayip Korsanları (film serisi)[kaynağı değiştir]

İyi bir madde olduğunu düşündüm. Kırmızılıkları maviye dönüştürüyorum ve daha çok kaynak ekliyorum. --BayQuin

  • Destek Destek Tek sorunu kırmızı bağlantılar ve kaynakça; onu da ekleyeceğinizi söylemişsiniz. Destekliyorum. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 12:16, 12 Aralık 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Tüm maddelere uygun birkaç "kategori" lütfen... İyivikiler... homonihilis // ileti 14:44, 12 Aralık 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Kırmızı maddelerin mavileşmesi şart. Ayrıca kategorisiz. --Maniaqq msj → 12 Aralık 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Kırmızılar giderilirse bir problem kalmaz. Эялвачмеcаж 15:51, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Kırmızı bağlantıların mavileşmesi gerekiyor. --Kemal K.ileti 19:19, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık. Kırmızı bağlantıları mavileştirirseniz iyi olur. İyi vikiler...--Gökçє Yörük mesaj 14:26, 16 Aralık 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum

1. Kaynaklar çok problemli gözüküyor. İngilizce'den birebir kopyalanmış kaynakların büyük kısmı Türkçe'ye çevrilebilir. Örneğin "Exclusive Interview: Jerry Bruckheimer". Bu ifade bir eser ismi değil. "Jerry Bruckheimer ile özel röportaj" yazılması daha doğru olacak kanısındayım (Çoğu kaynak için bu düzeltmeler yapılabilir). Ayrıca "Filimn beyzderde.com sayfası" kaynağı düzeltilmeli. 24. kaynak "Şablon:Metacritic film" düzeltilmeli. 23. kaynak " Rotten Tomatoes sitesinde {{{title}}}" düzeltilmeli.

2. Geçmiş zamanla anlatılırken birden şimdiki zamana dönülen cümleler var ("Ama Keira Knightley filmde yer almak istemiyor." gibi). Bu cümleleri düzeltebilir misiniz? İyi günler. --Guzelonlu 16:18, 18 Aralık 2008 (UTC)

  • Destek Destek Kırmızı bağlantılar mavilişirse KM olabilir. --Kerem 233ileti 17:43, 3 Ocak 2009 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.