Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Şubat 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Pshyco (mesaj) 09:28, 1 Şubat 2013 (UTC)

wikipedia'nın gelişimine ve kendi gelişimime de katkı sağlayacığını düşünüyorum.

İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Pshyco. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 13:36, 2 Şubat 2013 (UTC)
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Adanaccc (mesaj) 21:31, 1 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Adanaccc. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 13:37, 2 Şubat 2013 (UTC)

16 Temmuz'da süresiz engellenmiştim, o zaman devriyelik hakkım da geri alınmıştı. Artık süresiz engelim kaldırıldı, devriyeliği eskisi gibi sorunsuz yürütebileceğimi düşünüyorum. Sevgilerimle. Bermanya 17:36, 6 Şubat 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı Bunda beklemeyi gerektirecek bir şey yok, işlemi yapabilirim hemen. Devriyelik performansıyla ilgili bir sıkıntı söz konusu değildi zaten.--Vito Genovese 17:37, 6 Şubat 2013 (UTC)
Teşekkür ederim :) --Bermanya 17:39, 6 Şubat 2013 (UTC)
Merhaba, 2007 yılından bu yana vikipedi üyesi olarak çalışmalarım olmuştur/olmaktadır. Özellikle Türkçe vikipedi sayfalarında bulunmayan maddeleri ekleyerek madde sayısının çoğalmasında kendimce katkılarım oluyor. Ayrıca gerek gördüğümde gerçekleştirdiğim düzeltmelerde mevcut. Ansiklopedi diline uygun olarak gerçekleştirmeye çalıştığım madde eklemeleri, düzeltmeleri de kısa sürede onaylayabilmek adına devriyelik başvurusunda bulunuyorum.DieFohlen (mesaj) 14:14, 22 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı - Telif hakları ihlallerine dikkat edilmesi ricasıyla.--Vito Genovese 17:24, 11 Şubat 2013 (UTC)
Vikipedi'de yeteri kadar bilgim olduğunu düşünüyorum. Bazı değişiklikler günlerce onaylanmıyor. Bunun için görevlilerin yükünü azaltmak istiyorum. Vandalizm ile olan "zorlu" savaşta yardım etmek istiyorum. Şu an beyaz listede bulunuyorum. Tolqadernek (mesaj) 17:01, 28 Ocak 2013 (UTC)
  • 218 devriye var. Ama buna karşın 200 bini aşkın madde. Devriye sayısı artmalı. Destek veriyorum. --- C@no58 | mesaje-posta 10 Şubat 2013, 08:19 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı - Aşırıya kaçması durumunda vandalizm olarak değerlendirilen telif hakları ihlalleri konusunda çok daha dikkatli olunması ricasıyla.--Vito Genovese 17:22, 11 Şubat 2013 (UTC)
Uzun zamandır vikipedi'ye hizmet vermekteyim, yeterli tecrübeye ulaştığımı düşünerek devriyelik başvurusunda bulunuyorum... Çevirmen olarak İngilizce'den Türkçeye oldukça makale çeviri yapmış bulunmaktayım. Gördüğüm tüm çeviri , yazım ve noktalama işaretlerini düzeltiyorum ve çok fazla değişiklik birikiyor ve kontrol edilmemiş olarak görülmesi göze yeterince hoş görünmüyor, küçücük değişikliklerde bile boşa görüntü kirliliği yaratıyor hem çevirdiğim hem de çevrilen sayfaları kontrol etme yetkisine sahip olabilmek içindevriye başvurusunda bulunmaktayım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.... EmreKLC (mesaj) 13:23, 29 Ocak 2013 (UTC)
  • EmreKLC İBP katılımcılarından, oldukça güzel katkıları var. Telif sorunlarıyla ilgili de bir sorun yaşamıyor. Bu yüzden beyaz listeye alınmasını talep etmiştim. Eğer devriyelik de yapmak istiyorsa devriyelerin iş yükünü azaltır. Olsun derim. Mukaddimeileti 20:34, 5 Şubat 2013 (UTC)
  • Devriyeliği yapabilir diye düşünüyorum. Devriyeye ihtiyaç var.--- Cano58mesaj at |6 Şubat 2013, 12:10 (UTC)|
  • İBP'de aktif ve güzel katkıları var. Destekliyorum.-DRG msj 17:04, 6 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Vito Genovese 17:21, 11 Şubat 2013 (UTC)
Merhaba, 2007 yılından bu yana vikipedi üyesi olarak çalışmalarım olmuştur/olmaktadır. Özellikle Türkçe vikipedi sayfalarında bulunmayan maddeleri ekleyerek madde sayısının çoğalmasında kendimce katkılarım oluyor. Ayrıca gerek gördüğümde gerçekleştirdiğim düzeltmelerde mevcut. Ansiklopedi diline uygun olarak gerçekleştirmeye çalıştığım madde eklemeleri, düzeltmeleri de kısa sürede onaylayabilmek adına devriyelik başvurusunda bulunuyorum.Selinosmartinos (mesaj) 14:14, 22 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Vandalizmle savaşımızda bize destek olmak istediğin için teşekkürler. Ancak an itibarıyla bu başvuruyu saymazsak sadece 3 değişikliğin olduğu için, bunlardan yola çıkarak devriyelik için gerekenleri bilip bilmediğini anlamamız mümkün değil. Daha fazla deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum. Bu imzasız yazı Vito Genovese (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
2007'den beri Vikipedi'de katkı yapmaktayım artık devriye olmamın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Baba92 (mesaj) 21:18, 5 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Daha fazla deneyime ihtiyaç var.--Vito Genovese 17:20, 11 Şubat 2013 (UTC)
Vikipedi'de uzun zamandır bulunuyorum. Ancak yeni üyelik aldım :). Artık -yararlandığım kadar olmasa da biraz- katkıda bulunmak istiyorum okuyuculara. Zaten sitemize 5 kere az da olsa bağış yaptım :). Sonuçta bişey ararken ilk buraya bakıyorum. Viki kadar ünlü olmasa da birçok forumda moderatörlük yaptım. Görevimi layıkıyla yapacağıma şüpheniz olmasın. Vandalizm'e hayır!Ugurbektas.mk (mesaj) 21:27, 7 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Vandalizmle savaşımızda bize destek olmak istediğin için teşekkürler. Ancak an itibarıyla yalnızca 2 değişikliğin olduğu ve bu değişiklikler de buradaki başvuruyu oluşturma işlemleri olduğu için devriyelik için gerekenleri bilip bilmediğini anlamamız mümkün değil. Daha fazla deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum.--Vito Genovese 17:15, 11 Şubat 2013 (UTC)
Merhabalar, ne kadarda yeni olsam bile Sürüm kontrolü bekleyen çok sayıda maddemiz olduğuna inanmaktayım. Ayrıca gördüğüm kadarıyla kontroller bazen gecikebiliyor.
Değişikliklerin daha hızlı değerlendirilip Vikipedi'ye sağlıklı bir şekilde kazandırılması ve Vikipedi'de çeşitli yollardan bir çok kullanıcı kontrolsüz ve usûlsüz değişiklik yapmakta ve bunları düzeltmek zaman almakta. Hem bu durumu düzeltmek için uğraşan sizlere yardımcı olmak, hem de en son sürümün kontrol edildiğine dair görüldü ibaresiyle işaretlemek adına editör olmak istiyorum.Zeprhy (mesaj) 21:57, 7 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Vandalizmle savaşımızda bize destek olmak istediğin için teşekkürler. Ancak an itibarıyla yalnızca dış bağlantı eklemekten ibaret olan değişikliklere sahip olduğun için, bunlardan yola çıkarak devriyelik için gerekenleri bilip bilmediğini anlamamız mümkün değil. Daha fazla deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum.--Vito Genovese 17:16, 11 Şubat 2013 (UTC)
Turkiye de yasayan bir azinlik olarak azikliklar hakkinda girilen mesajlarin onayina destek vermek istiyorum. Yunanca kaynaklardan bilgileri cevirip Turkce kismina daha kolay katkida bulanabilirim (Ozellikle Mimarlik ve Sanat tarihi bolumlerinde).Karayani (mesaj) 13:59, 10 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Vandalizmle savaşımızda bize destek olmak istediğin için teşekkürler. Ancak an itibarıyla bu başvuruyu saymazsak sadece 3 değişikliğin olduğu için, bunlardan yola çıkarak devriyelik için gerekenleri bilip bilmediğini anlamamız mümkün değil. Daha fazla deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum.--Vito Genovese 17:17, 11 Şubat 2013 (UTC)


Merhabalar ben çok yeni bir kullanıcıyım ve bazı düşüncelerim var her insanın da bir düşünceye sahip olduğuna inanıyorum değişik fikirleri olan arkadaşlarımıza yardım etmek istiyorum Berkay sağlam (mesaj) 17:54, 11 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Berkay sağlam. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 11:12, 16 Şubat 2013 (UTC)
Temmuz 2007'den beri viki gönüllüsüyüm. Viki formatını anladığımı düşünüyorum. Sayfalardaki onay ihtiyacını gördüğümden başvurdum MD 04:27, 16 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Vito Genovese 13:05, 18 Şubat 2013 (UTC)
Merhabalar daha önceden kısa süreliğine bir devriyeliğim olmuş ve de öz eleştiri yapmam gerekirse tecrübesizlik ve acemilikten kaynaklanan basit hatalarım sonucu devriyeliğim geri alınmıştı. Ancak aradan çok uzun zaman geçti ve artık tamamen hazır olduğumu düşünüyorum. Bu konuda vandalizmle mücadelemde yapmış olduğum katkılar yapacaklarımın teminatı olacaktır. Sevgili Kullanıcı:Garbino bu konuda bana çok destek oldu ve de kendisi aylarca beklememi ve de vandalizmle savaşmamı söylemişti bende bu konuda gerekli şekilde özverili davrandım ve de artık tamamen hazır hissediyorum eğer devriyeliğim kabul edilirse aynı hataları tekrar etmeyeceğimin garantisini verebilirim. Saygılarımla. (Şakşakcı7 (mesaj) 20:47, 16 Şubat 2013 (UTC))
Yorum Yorum Şakşakcı yönlendirilmeye açık, iyi niyetli ve geçmişte yaşadığı sorunlardan ders çıkartmış eski bir devriye. Vandalizmle mücadele konusunda, eski başvurusunun olumlu kapatılmasını örnek göstermek yeterli olacaktır sanıyorum. Bu sebeplerle aradan geçen sürenin de göz önünde bulundurulması ve devriye haklarının tekrar verilmesi gerekir diye düşünmekteyim. --Garbino ileti 21:44, 16 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Vito Genovese 13:06, 18 Şubat 2013 (UTC)
Yıllardır İnternet Aleminin İçinde Olduğum İçin Bu İşi Yapabileceğimi İnanıyorum ... Tabi Takdir Sizin ... FuzuliYasar (mesaj) 11:51, 17 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler FuzuliYasar. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 12:00, 17 Şubat 2013 (UTC)
Ben Gerçekten Anlamıyorum Güveninizi Kazanıp Bunu Art Niyetlerim İçin Kullanabilirim .Güven Böyle Sağlanmamalı Ama Hadi Bakalım :)FuzuliYasar (mesaj) 12:07, 17 Şubat 2013 (UTC)
Deneyimli olduğumu düşünüyorum. Vikipedi'de 4. yılımı doldurmak üzereyim. 50.000'in üzerinde değişiklik yapmış bulunmaktayım ve katkılarım devam etmekte. Bazı önemli hatalar yapmış olabilirim, bazen diğer hizmetliler ve üyeler ile diyaloğa girmemiş olabilirim. Fakat Vikipedi'deki katkılarımızın diyalogla daha kolay çözülebileceğine inanarak bundan sonra sonra böyle hareket edeceğim. Vandalizm politikasına hakimim. Eski bir devriye olarak yeniden yetki verilmesini siz değerli görevli üyelerden rica ediyorum. Türk Süvarisi ileti 10:28, 18 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Vito Genovese 20:22, 20 Şubat 2013 (UTC)
Vikipedi'de fazla bir geçmişim yok ama yaptığım değişiklikler oldukça fazla, değişiklikler geç onaylanıyor, buraya üye olunca bu bilgilerin buralara bu kadarda kolay yazılmadıklarını anladım, izninizle bende bilgilerimi paylaşmak için Devriyelik başvurusu yapmak istiyorum Cgty 55 (mesaj) 20:56, 19 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Telif hakları konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerekiyor. --Superyetkinileti 17:47, 23 Şubat 2013 (UTC)
Merhaba 20 yıllık internet kullanıcısıyım . binlerce websitesi tasarımı yaptım . yüz binlerce içerik ekledim . Bu konuda fazlasıyla yeterli oldugumu düşünüyorum. Devriyelik başvurumu kabul ederseniz bunu kusursuz yapacagımdan emin olabilirsiniz . İnsanlık için katkıda bulunmak beni gercekten çok mutlu ediyor . Lütfen bu mutlulugu yaşamama izin verin ve devriyelik başvurumu kabul ediniz . Clubkale (mesaj) 17:48, 20 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Ne yazık ki an itibarıyla var olan (bu başvuru hariç) 3 değişiklik ile göreve uygunluğu değerlendirmemiz mümkün değil. Biraz daha deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum.--Vito Genovese 20:23, 20 Şubat 2013 (UTC)
Devriye olarak daha faydalı olacağımı düşünüyorum.Değerlendirmeye alırsanız sevinirim. Kareli31 (mesaj) 23:30, 20 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 17:48, 23 Şubat 2013 (UTC)
Yeni olduğum için başvurumun ret edileceğini biliyorum. Ama Vandalizm, telif, şablon ve madde oluşturup kullanmak gibi şeyleri kuralları da 3-4 aydır inceliyorum. Web tasarımcı olduğum içinde sitelere hakimim. postyorum 14:25, 23 Şubat 2013 (UTC)
Kullanıcı, 2 maddeye hızlı sil etiketi koymak dışında, sadece bir değişiklik yapmış. Kullanıcıdan biraz daha değişiklik görmemiz gerektiğini düşünüyorum. -- Supermæn (mesaj) 15:36, 23 Şubat 2013 (UTC)
Demek ki kuralları biliyorum.postyorum 16:45, 23 Şubat 2013 (UTC)
Kuralları biliyorsanız, biraz da maddeler üzerinde bildiğinizi gösterin. -- Supermæn (mesaj) 17:28, 23 Şubat 2013 (UTC)
1, 2, 3, 4, 5, 6. postyorum 17:33, 23 Şubat 2013 (UTC)
İlginiz için teşekkürler. -- Supermæn (mesaj) 17:37, 23 Şubat 2013 (UTC)
Yorum Yorum Devriyelik olmasa bile şimdilik beyaz listeye alınabilir. -- Supermæn (mesaj) 17:49, 23 Şubat 2013 (UTC)
Teşekkürler. postyorumSigarayı bırak(tır) 17:57, 23 Şubat 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Süresiz engellendi.--Vito Genovese 19:56, 23 Şubat 2013 (UTC)