Veryansın TV

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veryansın TV
Kuruluş 2019
Ana merkezi Çankaya, Ankara
Kurucu
Nihat Genç
Genel yayın yönetmeni
Erdem Atay
Ayrıldığı kuruluş
OdaTV
Politik yönelim
Sol milliyetçilik

Kemalizm
Bağlı organizasyon
İlkan Medya Reklam Ticaret A.Ş
Web sayfası veryansintv.com

Veryansın TV, Türk gazeteci, yazar ve düşünür Nihat Genç tarafından 2019 yılında kurulan Türkiye merkezli bir çevrimiçi haber sitesidir . Veryansın TV'nin genel merkezi Ankara Çankaya'da bulunmaktadır.

Gazete, Genç'in OdaTV'nin kurucularıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucu kuruldu.[1] Veryansın TV, Genç'in Türk siyasetinin güncel durumuna ilişkin görüş ve düşüncelerini paylaştığı YouTube kanalıyla tanınıyor. Veryansın kendisini solcu, neo-milliyetçi bir gazete olarak tanımlıyor. Veryansın TV'nin OdaTV'yi çok eleştirdiği biliniyor.

Gazete ağırlıklı olarak Türk siyasetine odaklanıyor. Ana şirketi Nihat Genç'in sahibi olduğu İlkan Medya Reklam Ticaret A.Ş'dir. Veryansın TV kendisini "Vatanseverlerin Sesi"nin çevrimiçi gazetesi olarak adlandırıyor.[2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Veryansın TV kimin? Veryansın TV'nin sahibi kim?" [Veryansın TV kimin? Veryansın TV'nin sahibi kim?]. Timetürk. 22 Haziran 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2023. 
  2. ^ "Künye". Veryansın TV. 7 Aralık 2020. 22 Haziran 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]