Tartışma:Zekai Aksakallı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Blok alıntılar[kaynağı değiştir]

Aksakallı ve Halisdemir arasındaki konuşmanın böyle blok halinde aktarılmasının maddeye fayda değil zarar getirdiğini düşünüyorum. Zaten genel itibari ile destansı bir anlatım var, ki bu istenilenin belki de tam zıttı. Ayrıca kişinin resmi ismi Fetullah Gülen olsa da, örgütün terör listelerindeki ismi Paralel Devlet Yapılanması ya da Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması. Vikipedi'de Gülen hareketi diye geçiyor, bu madde de bir Vikipedi maddesi. Deniz (mesaj) 09:57, 11 Ağustos 2016 (UTC)

bloklar kaldırıldı, ama hâlâ ansiklopedik bir anlatımdan söz edilemez. --kibele 10:47, 12 Kasım 2016 (UTC)

Ansiklopedik Bilgi[kaynağı değiştir]

Farz edin ki bu madde normal bir ansiklopedide(Ana Britannica vb.) var.Sizce böyle mi yazılırdı.Destansı bir anlatım var, ki "Şehit" gibi kavramlar da kullanılmış. Kullanıcı:Nazim_mehmet (Kullanıcı mesaj:Nazim_mehmet) 00:15, 22 Eylül 2016 (UTC)