Tartışma:Yalova'da 2014 Türkiye yerel seçimleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

2014 Türkiye yerel seçimleri alt maddeleri[kaynağı değiştir]

  • Öncelikle Yerel seçimler ile ilgili madde çalışmalarınız için başta Maurice07 olmak üzere emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık. Bildiğim kadarıyla Bilgi kutularının, maddelerin değişikliklerinin yapıldığı "Kaynak içeriğinde", (uyarı etiketleri ve anlam ayrımı bağlantıları hariç) en tepede olması gerekiyor. Bu ve Maurice07 tarafından başlatılmış benzeri maddelerde giriş paragrafının Bilgi kutusunun üstünde olmasının özel bir nedeni var mıdır? Yok ise yukarıda belirttiğim şekilde değiştirilmesi gerekmez mi? Bunun yanı sıra, giriş paragrafı yapı olarak Vikipedi standartlarına sanırım uygun değil ve giriş cümlesi düşük bir cümle olmuş?

(Kalın olması gerekiyor?→)2014 Türkiye yerel seçimleri'nde (Parantez içine alınabilir veya cümle farklı bir şekilde kurularak cümle bozukluğu giderilebilir, veya Bu kısım başa, "2014 Türkiye yerel seçimleri" kısmı ikinci sıraya alınabilir, ya da başka bir şekilde düzenlenebilir?→)(resmî adıyla 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri), (Buradaki "Bu seçimde" kısmı cümlenin ilk virgülden önceki kısmıyla sonraki kısmın bağlantısını bozuyor?→)Bu seçimde Yalova Belediyesi 5 ilçenin Belediye Başkanı seçilmiştir. (←Boşluk unutulmuş)Resmi sonuçların açıklaması ile beraber veriler girilecektir.

Giriş paragrafı ve Bilgi kutusu birden fazla seçim maddesinde aynı şekilde kullanılmış olduğu için söz konusu maddelerin üzerinde çalışmayı sürdüren arkadaşların gerekli düzeltmeleri yapmaları için, bizzat değiştirmek yerine gördüğüm hataları bu şekilde açıklamak istedim. İyi çalışmalar. --WikiBronze [M] 18:00, 2 Nisan 2014 (UTC)

Vikipedi:Cesur ol :) Tekini öyle yapmış, daha sonra seri hâlde açtığından maddeleri o şekilde devam etmiştir muhtemelen. Dediklerinde bir sıkıntı göremedim ben.--RapsarEfendim? 18:12, 2 Nisan 2014 (UTC)