Tartışma:Vakfıkebir

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

"Trabzon ilinin ilçeleri" şablonunda 'Beşiküzü' diye bir ad geçiyor. 'Beşikdüzü'nden farklı bir yer mi acaba? Muhammedcimci 13:28, 11 Aralık 2005 (UTC)

Merhaba Trabzon ilinin ilçeleri şablonu başka bir arkadaş tarafından düzeltildi sağol. --Ercankaba 14:03, 16 Aralık 2005 (UTC)

vakfıkebirin güzelliklerini daha iyi fotoğraflamak[kaynağı değiştir]

Sedat foto bu işi çok iyi yapacağına eminim çünkü arkadaşımız bu işi severek ve gönülden yaptığını biliyorum. Mustafa sade


vakfıkebirde ya ekmek 50-60 senelik yeni bir kültür yada yaylacılık yeni "keşfedilmiş". tabiki ekşi maya ekmek vakfıkebir'e sonradan kazandırılan bir yiyecek. vakfıkebirli uzun yıllar mısır ekmeğini tüketti. hatta bir mektupta "bu sene o kadar kurak oldu o kadar kurak olduki buğday ekmeği yemek zorunda kaldık" yazacak kadar beyaz una yabancı. nasıl olurda yaylayı tarihi yeni sayılabilecek ekşi maya vakfıkebir ekmeği ile ilişkilendirirsiniz. maddeyi okuyanları yanıltmayalım.

ayrıca turizm başlığı altındaki "İki yıldızlı turistik bir otelin yanında iki adet normal otel, plaj ve yaylalarda kurulu tesisler ilçenin turistik kaynaklarıdır." ifadesini de siliyorum. çünkü vakfıkebirde iki yıldızlı otel ve plaj kapandı ve otel sayılarıda arttı. turanstudio 06:57, 5 Nisan 2011 (UTC)