Tartışma:Tarık Akan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Justi7 tarafından 2 yıl önce Doğum tarihi başlığına
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Tarık Akan ateisttir[kaynağı değiştir]

Kaynaklarla birlikte eklememe rağmen silinmektedir. Tarık Akan Darwinci kimliğini hiçbir zaman gizlememiştir, bu bilginin yer alması gerekmektedir. Bu gerekçelerle eklememe rağmen sebepsiz silinmektedir. --II. Niveles (mesaj) 07:24, 16 Eylül 2016 (UTC)

Babasının cenaze merasiminde namaza iştirak etmediği delillerle mevcuttur, bu da inanmadığınının bir başka işaretidir. --II. Niveles (mesaj) 08:00, 16 Eylül 2016 (UTC)
Daha güvenilir kaynaklar lazım. Babasının cenaze namazı kılmamasından hareketle böyle bir çıkarımda bulunmak da doğru bir yaklaşım olamaz. --Turgut46 09:13, 16 Eylül 2016 (UTC)
Darwinci olmasının ateist olduğunu göstermesi gibi bir sonucu çıkarmanız çok şaşırtıcı. Darwin, din ile ilgili temelde herhangi bir görüşü mevcut değil. Darwin teorisi bilimsel bir teori, inanç sistemi değildir. Ateist bir insanın darwinden etkilenmesi muhtemeldir, ancak her zaman böyle sonuç çıkmaz. Darwin teorisine savunmasa da karşıda çıkmayan bir çok din adamı ülkemizde ve dünyada mevcuttur. bakınız --xrazymesaj 13:29, 7 Ekim 2016 (UTC)

Doğum günü[kaynağı değiştir]

https://www.instagram.com/p/BN9WEN3BGze/ Ayşegül Aldinç instagram hesabında Tarık Akan'ın Ekim doğumlu olduğu ile ilgili bir açıklama yapmış, bilen birisi uygun bir kaynak ile maddeye ekleyebilir mi? 78.165.131.50 20:13, 21 Aralık 2016 (UTC)

Doğum tarihi[kaynağı değiştir]

Doğum tarihi 13 Aralık yerine 13 Ekim olarak değiştirilmiş ancak verilen kaynak da durumun nüfus cüzdanında 13 Aralık olarak yazdığını doğruluyor. Beyazperde, imdb vb. kaynaklarda da öyle. 13 Ekim not olarak düşülebilir ancak 13 Aralık resmî tarih görünüyor. Justi (mesaj) 18.05, 14 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla