Tartışma:Türkiye'de 68 Kuşağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/68 Kuşağı silinmeye aday gösterilmiş..Telif hakkı ihlali olabilir...68 Kuşağıda deniz gezmiş mahir cayan vs.den ibaret değil..Türkiye kolunu koyup 68 kuşağımı yapacagız????--Nihan 03:20, 5 Kasım 2006 (UTC)

Yok IP kullanıcılardan biri deneme yapmış o sayfayı açarak. Geçerli bir SAM sayfası değildi, silindi.--Vito Genovese 04:46, 5 Kasım 2006 (UTC)

adı değiştirelibilir ama ASLA YOK SAYILAMAZ!!!...

  • Madde içeriğinde taraflı ifadeler olduğu için şablonu ekledim.--Ahmetan 20:28, 26 Şubat 2007 (UTC)
  • Maddeyi düzenleyip tarafsız etiketini kaldırdım.--Erkan 13:38, 19 Mart 2007 (UTC)

Burdaki temel şüphelerin sebebi insanların hala o dönemde olan olayları ve kişilikleri kaldıramamlarıdır..

68 kuşağı başlığı altında sadece türkiyenin 68i bunun içinde de sadece 3 isimden bahsedilemez bu diğer ülkede 68e katkıda bulunanlara ve ülkemizdekilere büyük saygısızlık olacaktır..

Kişileri Kaldırmakla İlgisi Yok[kaynağı değiştir]

Bu madde populist bir şekilde yazılmıştır 68 kuşağına yakışmayacak bir şekilde ele alınmıştır. İsimlerle başlatılması çok anlamsız şayet o dönemki isimleri yazacak olursak cümle bitmez.. Gerçekten ele alınıp 68 yakışır hale getirilmesi gereken bir madde.

giriş cümlesinde ibne lafı geçiyor hala nasıl durabiliyor bu madde!!!!!!!!!!!!!!

Ne bu makale havası...[kaynağı değiştir]

Bu bir ansiklopedik madde değil. Resmen makale ve tamamen taraflı yazılmış... Silinmesini ve yeniden yazılmasını talep ediyorum!!!

Önceden yorumda bulunmuş olanlara katılıyorum, 68 kuşağı için yetersiz ve yanlış bilgilerle dolu bir sayfa olmuş. THKPC çizgisi anarşizmi değil militarizmi benimsemeye devam etmiştir-Artık bu ayrımın en azından böyle bir konuda birşeyler yazmaya cüret eden biri tarafından yapılabilmesi gerektiğine inanıyorum-THKO geleneği ise bugün anti-militarist bir tavır takınmaktadır.

Taraflı Ve eksık[kaynağı değiştir]

bumadde taraflı ve eksık böyle bir maddenin böyle yazılması yanlıştır . amedye89--93.91.197.206 02:55, 16 Eylül 2010 (UTC)