Tartışma:Ozan Can Oruç

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • @Taysin, maddede kullanılan resim TFF'ye ait değil mi? OTRS izni kimden alındı?--RapsarEfendim? 08:16, 27 Kasım 2017 (UTC)
  • @Rapsar, ilgili futbolcuya mülkiyetine sahip olduğu resmi OTRS yoluyla serbest kullanıma açabileceği bilgisini ben iletmiştim fakat yolladığı bu resim senin de dediğin gibi TFF'nin sitesindeki ile aynı, oradan alınmış olmalı.-- Hakan·IST 09:08, 27 Kasım 2017 (UTC)
@HakanIST, diğer resimde de kendisini gözülüyor ve profesyonel bir çekim, dolayısıyla telif hakları da kendisine ait değil, yanlış mı düşünüyorum? Resmi Google'da aratınca bir eşleşme bulamadım.--RapsarEfendim? 17:47, 27 Kasım 2017 (UTC)
@Rapsar, Gönderilen e-posta mesajında @HakanIST'de bulunuyordu. Gönderen kişi işlemi yapmaya yetkili olduğunu belirtmişti. EXIF bilgilerinin silindiğini ve tam çözünürlüklü hali olup olmadığını sordum ancak cevaplanmadı. Şüpheli durumdaki resimlerin silinmesi gerekiyor. Herhangi bir cevap gelmezse hafta başında silinmesi için işaretliycem. Dikkatiniz için kendi adıma teşekkür ederim. --taysin (mesaj) 09:45, 2 Aralık 2017 (UTC)