Tartışma:Nükleer enerji

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

arkadaşlar nükleer enerji bir yönden iyiola bilir ama dogaya verdiği zarar daha önemlisi insan üzerindeki zararı hatırlarsanız rusyada patlayan nükleer enerji santırali patlamış ortama radyasyon yayılmış hatta ünlü bir sanaçcımız ölmüş 5 yıl içinde dogan her bebekte sonrunlar ve özürler başlamış.Bu imzasız yazı 88.240.114.24 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sözü geçen patlamaya ve olumsuz sonuçlarına kaynak gösterilmeli.

Vikipedi siyasi yada felsefi bir podyum değildir, olmamalıdır. Nükleer enerjiyi açıkça taraflı olarak eleştiren bu makalenin elden geçmesi gerekir (ama kim uğraşacak..) Bu imzasız yazı 88.233.112.68 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Adam akıllı işletilir ve insan hatasına yer vermeyecek şekilde profesyonel elemean kullanılırsa aslında çok yararlı.Hatta tüm diğer kaynaklardan daha yararlı.Türkiye gibi uranyum yönünden çok zengin bir ülkede yapılabilecek en iyi yol nükleer bence.Her neyse,çalışmayı geliştirmeye çalıştım biraz,iyi vikilemeler...=)

Terimlerde hata yapmayalım[kaynağı değiştir]

Nükleer Enerjinin Eldesi başlığı altındaki metinin ikinci cümlesinde 'fizyon' diye bir terim kullanılmıştır. Onun yerine hangsi yazılacaktı - 'füzyon' ya da 'fisyon'? Shamsitabrezi 15:23, 8 Ocak 2011 (UTC)Shamsitabrezi