Tartışma:Melih Gökçek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Daha yaygın olarak kullanılması nedeniyle maddenin adını Melih Gökçek olarak değiştirdim. Aslında buna benzer diğer maddelerde olduğu gibi (örneğin George W. Bush) İ. Merlih Gökçek yapacaktım ama o İ'nin üstüne bir sürü olay olduğu, dava açıldığı, artık hareket halini aldığı için İ'yi koymadım.--Cfsenel 19:34, 8 Haziran 2008 (UTC)
  • Melih Gökçek'in selefi, sağdaki bilgi kutusunda ve attakli tabloda Murat Karayalçın olarak, alttaki dolaşım şablonunda ise Vedat Aydın olarak geçiyor. Sanırım vekalet durumuyla ilgili bir şey. Hangisi doğru olur bilmiyorum ama birinin düzeltimesi lazım.--Cfsenel 19:37, 8 Haziran 2008 (UTC)
  • Madde adı "İ.Melih Gökçek" yapılmış, üstte belirttiğim sebepten, ayrıca imla kurallarına da uygun olmaması nedeniyle değişikliği geri aldım. Başına İ. getirilecekse bile İ.'dan sonra boşluk bırakılmalı.--Cfsenel 15:51, 31 Aralık 2008 (UTC)
  • Yönlendirme doğrudur, silinemez. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:25, 18 Ocak 2009 (UTC)
  • Dogalgaz tartismasi bolumunu actim, yorumsuz mahkeme kararini referansli bir sekilde verdim.Bu sayfaya yazdiklarim surekli siliniyor.Silen olursa hizmetlilerden yardim istemeyi dusunuyorum.saygilar.--sinsi sansar
  • "Seçimlerde ibrenin diğer partilere kayması" diye devam eden cümle kişisel yorum ve kanıtlanmamışlık nedeniyle çıkarıldı.Zira yaptırılan anketler arasında büyük farklılıklar meydana gelmektedir...Siyahinsonrasi
  • "2009 yerel seçimlerde güçlü rakibi Murat Karayalçın ile yarışacak" cümleden tarafsızlık ilkesinin ihlali nedeniyle güçlü kelimesi çıkarılmıştır...Tarafsız bir cümle olması için Mhp ve Sp'nin adaylarıda eklenmiştir.(DSP Murat Karayalçını desteklediği için yazılmadı)...siyahinsonrasi
  • Hürriyet gazetesinden kopyalanıp yapıştırılan kısım çıkarıldı.--Oğuzhan 23:43, 20 Ocak 2009 (UTC)
  • Yine aynı sayfadan kopyalanıp yapıştırılan kısım çıkarıldı.--Oğuzhan 00:17, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • Sayin Oguzhan, Dogalgaz Tartismasi bolumunu yeniden actim. Ekledigim bilgileri Baskent Dogalgaz Dagitim'in ana sayfasindan aliyorum. Bu bilgiler, Baskent Dogalgaz'in sayfasinda tum halka duyurulmasi amaci ile ilan olarak verilmistir ve kopyalanip cogaltilmasi herhangi bir telif hakki sorunu olusturmamaktadir.Kurum ve kuruluşlarca yayımlanmış veya yayın, broşür, ilân ve benzeri yollarla kamuya açıklanmış bilgi veya belgeler, bilgi edinme başvurularına konu olamaz. Bakiniz, dogalgaz dagitim sayfasi, bilgi edinme bolumu. Bu baglamda, bu bolumu yeniden silen bir arkadas olursa bahanesini lutfen yazsin. Tartismaya acsin.Mutlaka silecekse, once vikipedi anlasmazliklarin giderilmesi bolumunu okusun:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Anla%C5%9Fmazl%C4%B1klar%C4%B1n_giderilmesi sinsi_sansar 02:37, 11 Şubat 2009 (UTC)

  • Kastetdiğiniz bölümü silmedim fakat kişilerin hataları kurumları, kurumların hataları da kişileri bağlamayacağından dolayı Ego'nun sayfasına taşıdım bu bölümü. --Reality006 16:01, 16 Şubat 2009 (UTC)

Bu değişikliği VP:TBA ve VP:YİB ihlal eden sorunlu değişiktir.

Şu kısımının başlangıçta yer alması sorun yaratıyor. Zira bu zatın kısa tanım bundan ibaret mi ? Ayrıca hafızamıza iz bırakıp bırakmadığı nereden anlayacağız ? Taraflı ifade değil mi ? Olumsuz iz bırakan taraflı edebiyat yapmadan sadece olup biten yazılsın. Ve tarih sıralamasına göre aşağıda yer almalıdır.

Belediye Başkanlığı görevindeyken "Periler Ülkesinde" adlı heykeli Altınpark'tan kaldırtırken sarfettiği "Böyle sanatın içine tükürürüm" sözü, yarattığı tartışmalarla hafızalarda iz bırakmıştır

Takabeg ileti 08:52, 20 Mart 2010 (UTC)

Uygunsuz vurgulama[kaynağı değiştir]

Bu vurgulama yani kalın harfin kullanımı uygunsuzdur. Lütfen dikkat. Takabeg ileti 09:47, 20 Mart 2010 (UTC)

  • İstek yapıldı Yapıldı. İlgili bilginin siyasi hayatı konu başlığının altında yazılmasının uygun olup olmadığı konusunda çeşitli fikirler alındıktan sonra değişikliğe gidilmesi uygundur. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 12:17, 20 Mart 2010 (UTC)

Özel hayatı bölümü niçin sürekli siliniyor?[kaynağı değiştir]

Özel hayatı bölümü niçin sürekli siliniyor?

'Melih Gökçek spor severdir ve MKE Ankaragücü'nün onursal başkanıdır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Gökçek’in en büyük hobisi futbol oynamak ve fotoğrafçılıktır.'

Bu konuda sakıncalı birşey göremiyorum. Silinidiğinde açıklama yapılırsa iyi olur!