Tartışma:MFÖ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başlığın MFÖ olması gerekmiyor mu? Grup da kendini böyle tanımlıyor zaten. --cobija 15:37, 20 Kasım 2010 (UTC)

Aksi bir görüş yoksa madde ismini değiştiriyorum. --cobija 22:33, 27 Kasım 2010 (UTC)

Bu sayfa ansiklopedi ciddiyeti içermiyor mahalle dedikoduları var[kaynağı değiştir]

Bu MFÖ sayfası çok yorumlu yazılmış, imalı cümleler, mahalle dedikodusu tarzı anekdotlar var ve sayfayı bir ansiklopedi ciddiyetinden uzaklaştırıyor.

Gerçek bile olsa dedikodu niteliği taşıyan ve ansiklopedi ciddiyetinden uzak cümleler,

ÖRNEK 1) "Grup içinde zaman zaman çok sert kavgalar yaşanmıştı. Daha önce TİM'de verilen bir konserde Mazhar ve Özkan Mazhar'ın viagra şakası yüzünden yumruklaşmış,[10] AGU albümünün kapağı yüzünden de kavga etmiş ve siyah kapağa sadece AGU yazılarak yetinilmişti"

ÖRNEK 2) "Fuat Güner ise bu eleştirilere ""N'apalım? Bunlar senin gençliğinin şarkısı diye biz Don Kişot'luk mu yapacağız yani... Para veriliyor almayalım mı, kazanmayalım mı? (..) Şimdi ben Bülent Ortaçgil'e desem ki 'Kardeşim sana 500 milyar veriyorum, seni reklam filminde oynatacağım', 24 takla atıp gelmezse n'olayım... Kaç paraya kadar direnebilirsin? 10 milyara 'Hayır' dersin, 100 milyara 'Hayır' dersin, 'Bir milyon dolar' derim, yutkunursun abi... Ve hayatta yapmayacağın şeyi yaparsın." diyerek cevap verdi"

ya da yazanın şahsi yorumunu içeren cümleler,

ÖRNEK 1) "Belediye Nerede, Rüşvet, Patlamalar gibi mizahi eleştirilerin yanında Fuat ve Özkan'ın başlarına iç açmasından korktukları Deneylere Doğru şarkıları yer almaktaydı"

ÖRNEK 2) "Albümde Fahir Atakoğlu'yla çalışan grup daha sonra Özkan Uğur ile özdeşleşecek anlamsız sözlerden oluşan iki şarkı, Sude ve İk Ben, bir ilahi olan Ateş-i Aşka şarkılarıyla dikkat çekti."

Katıldıkları albümler[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Katıldıkları albümlerdeki slow türk aşk şarkıları albümü yazısı kaldırılmalıdır.

Çünkü albüme katılmamışlardır sadece bir şarkıları bulunuyor bu da yeni bir şarkı değil. Fakat Yeni Türkiye Coşku Dolu adlı albümde Transportation adlı yepyeni bir şarkı ile katılmışlardır.

Bbegilli (mesaj) 13:20, 23 Temmuz 2012 (UTC)