Tartışma:Koyulhisar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 


Konu ilgili uzmanca yazılmış hertürlü katkılara ve değişikliklere bende dahil bütün okuyucular sevinecektirler. Ama ukalaca yazılmış not düşmeye kimsenin hakkı yoktur. Eğer biri demokratik bir eleştiri yapmak isterse tartışma bölümü herkese açıktır. İlginize

Selamlar,

Koyulhisar tarihi hakkinda yazilanlar daha iyi incelenmesini rica ediyorum lutfen, anadoluda tarihinde koyulhisarin yeri her zaman olmustur, bolgede bir iki kalintidan cok daha fazla sayida tarihi eser vardir, bunu isminden daha kolay anlayabiliriz, bu bolge her zaman icin stratejik gecitler ve kaleler (hisarlar) ile doludur onun icin bu bolge hakkinda daha genis bir bilgiye sahip olanlardan iletilerini bekliyoruz.

Verdiginiz hizmeti sukranla karsilar teseekurlerimi arzederim.

Ingiltere

Saygilar

Ansiklopedik olmayan ve herhalde alevi bir arkadaşın fazla özentili bir çalışması ile fuzuli ve yanlış bilgilerle doldurulmuş. Tarihçe makalesi kaynaklara ve delillere dayanmayan reveyetlerle doldurulmuş.

Bunun diğer Wikipediciler tarafından düzeltilmesini gönülden diliyorum. Lütfen ansiklopedik bilgiler koyunuz.

Selamlarla, oralı

Güncel bilgiler eklendi Vultomusto (mesaj) 04.43, 13 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]