Tartışma:Köylü serfliğinin kaldırılması

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hukuk (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Âtıflar hakkında[kaynağı değiştir]

@Saitcank merhaba, maddedeki tüm bilgileri "Akdes Nimet Kurat, Başlangıçtan 1917'ye kadar Rusya Tarihi, Türk Tarih Kurumu, 1987, Ankara, sayfa 338-340." referansından mı maddeye aktardınız?--evolutionoftheuniverse mesaj 16:59, 5 Şubat 2017 (UTC)

@Evolutionoftheuniverse Merhabalar, ufak tefek değişiklikler (bazı kelimelerin modern Türkçe'ye aktarımı vs.) dışında bütün bilgileri tek bir kaynaktan aktardım. Şayet bu durum bir problem teşkil ediyorsa maddeyi güncelleyelim. Saitcank (mesaj) 02:39, 6 Şubat 2017 (UTC)

@Saitcank Telif hakları açısından bir sorun. Maddeyi şimdilik tanıma indirerek bu sorunu çözebiliriz. Sonra diğer kaynaklar ile madde geliştirilebilir. Örnek olarak benim açtığım/geliştirdiğim maddelere ve seçkin maddelere bakabilirsiniz. --evolutionoftheuniverse mesaj 15:54, 6 Şubat 2017 (UTC)