Tartışma:Develi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 82.222.127.136 tarafından 4 ay önce
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Köy isimleri ingilizce karakterlerle yazılmış. Türkçe karakterlerle düzeltilmesi lâzım

Develi Kaymakamları ile ilgili linklerde hatalar var. Örneği Şevki Bey ve Ali Rıza Efendi gibi. Ünlü bestekâr Şevki Bey ve Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Develi ile ilgisi yok.

Yanıt Yanıt Düzeltildi, teşekkürler ZuCChiNi, her ne kadar üzerinden 14 sene geçmiş olsa da:)
--Xenverlymesaj 17.54, 18 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla
Develi'yi, Emir Gazi Gümüştekin zapt etmiştir. Tarihte Dev Ali diye bir kişi yoktur. Türbe kapısının üzerinde bulunan taş üzerindeki yazı silinmiştir. Ama rahmetli öğretmen Ahmet Güney'in söylemine göre orada Emir Ali yazısı bulunmakta idi. Oraya yerleşen oymak ta, Develü oymağıdır. 82.222.127.136 01.34, 22 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla