Tartışma:Cunda

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kalınacak yerler[kaynağı değiştir]

Kaldirilmasini anlamis degilim, reklam veriyor degiliz ki? Gezi rehberi olmayabiliriz, ama ada hakkinda bilgi veriyorsak, adada nerede kalinir, nerde yenir, nerde denize girilir soylemek gerek... Towsonu2003 01:25, 9 Şubat 2007 (UTC)

Adada nerede kalınacağı, nerede yeneceği ve nerede denize girileceği ansiklopedik bilgiler değildir. Kaldı ki bu site bu bilgileri bile vermiyor. Direkt olarak reklam niteliğinde bu bağlantı. Tekrar çıkartıyorum.--Vito Genovese 01:35, 9 Şubat 2007 (UTC)
Katılmıyorum ama revert yarisina girmeye niyetim yok... Ada Camping dis linkler arasinda yer almali bence. Konu hakkinda yardim istedim. Towsonu2003 23:07, 10 Şubat 2007 (UTC)
Yardim istegim yonetici tarafindan silindi... Towsonu2003 06:13, 11 Şubat 2007 (UTC)
Link ingilizce makalede kabul edildi. Buraya da orda yazdigim gibi koyayim Towsonu2003 06:22, 11 Şubat 2007 (UTC)
Merhaba, yaptiginiz degisikliklere baktim; Vito'ya hak vermem gerek. Sizin de hakli oldugunuz taraf var ancak sunum sekliniz yanlis; bu sekli ile reklama giriyor. Reklam bir bilginin digerlerine kiyasla dah on plana cikarilmasi anlamina geliyor; yani adada kac tane lokanta oldugunu ve bahsettiginiz bu lokantanin neden burada bahsedilmesi gerektigini belirtirseniz daha objektif olur (tabii gecerli bir neden varsa); ayni sey tavernalar icin de gecerli; ornegin adadaki tek taverna bu bahsettiginz yer mi?
Umarim aciklayici olmustur; kaygilar tarafsiliktan kaynaklaniyor yoksa ansilopedinin gelismesini hepimiz isteriz. Saygilar, Citrat 14:56, 12 Şubat 2007 (UTC)