Tartışma:Başiskele

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kocaeli (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kocaeli maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kocaeli kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

köy, mahalle ve belde sablonu lazim gördügüm kadariyla. Manaviko (mesaj) 17:02, 17 Temmuz 2015 (UTC)

@Manaviko şablon zaten burada mevcut. Selamlar ve saygılar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:22, 18 Temmuz 2015 (UTC)
öyle görünüyo fakat bahcecik icin bas iskele ilcesinde bi semt denmis, belde diye tabir edilen idari yapilar da var sablonda bahcecik mahalle olarak da görünmüyo. isin kötüsü gölcük mahallelerinde de görünmüyo. sanirim bu ve bununbakilmasi lazim. Manaviko (mesaj) 10:37, 18 Temmuz 2015 (UTC)
@Manaviko Bahçecik artık bir semt adı gerçektende. Eskiden belde idi. Yasadan sonra mahallelere bölündü orasıda. Yuvacık, Yeniköy, Kullar, Karşıyaka bunlar artık hepsi semt isimleri. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:12, 18 Temmuz 2015 (UTC)
simdi anladim yine de basiskele sablonunda belde yaziyo, onun yerine basiskele semtleri sablonu eklense daha cazib olmaz mi ben yapmayi bilmiyom bilsem hemen yaparim zaten yapsam da bi "akilli" hemen geri ceker, mesela kullar halen izmitte gorunuyo. Manaviko (mesaj) 14:08, 18 Temmuz 2015 (UTC)

@Manaviko burada değişikliği yaptım. Bu değişikliği baz alarak daha sonraki değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Yardım isterseniz mesaj atmanızda yeterli. (Eklenen semtler benim bildiğim ve hatırladığım, Yeniköy diye bir semt daha var ama onun Gölcüğemi yoksa başiskeleyemi bağlı olduğundan emin değilim. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:07, 18 Temmuz 2015 (UTC)