Tartışma:Atletizmde Olimpiyat rekorları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin liste Atletizmde Olimpiyat rekorları listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
5 Haziran 2012 Seçkin liste adayı Başarılı
Vikiproje Olimpiyatlar (SL-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Olimpiyatlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Olimpiyatlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Atletizmde Olimpiyat rekorları listesi olması gerekmez mi? Madalya kazananların listeleri bu şekilde -de eki içeriyor. Öte yandan Olimpiyat özel bir kelime değil midir?--Rapsar da ne ki? 12:52, 4 Aralık 2011 (UTC)

-de eki getirilebilir. İlk bakışta şu anki hali iyi gelmişti ama atletizmde daha anlamlı olacak gibi. Olimpiyat için Viki'de iki kullanıma da rastladım diye hatırlıyorum; özel bir bilgim yok. Uygun şekilde değiştirebiliriz. --Sayginerv-posta 14:50, 4 Aralık 2011 (UTC)

En baştaki beş halkalı Olimpiyat logosuna gerek var mıdır? Maddenin anlaşılabilirliğine bir katkısı yokmuş gibi geldi ama?--RapsarEfendim? 21:19, 5 Şubat 2012 (UTC)

Renk gelsin diye konmuş; kalıp kalmamasının bir önemi yok gibi. --Sayginerv-posta 21:36, 5 Şubat 2012 (UTC)