Tartışma:Ardahan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Vikiproje Kafkasya (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kafkasya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kafkasya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ya daha guzel olabılırdı ben ardahanlıyım ardahan gorulmeye deger cooooooook harika bır ılımızdır resımlı olarak tanıtılabılır saygılar

Tarihsel bilgilendirme yanlis olmus.sakalarin gecis alani ardahandir ancak yerlesim alani degildir.Ayrica tum bilim cevreleri iskitleri turk kabul etmemektedir.sakalarin aryan oldugu kesindir.

ardahan sehirin üzerine ic bir sey yazilmiyor. yazilinanlar bölgenin genel tarihi. sehir bir kac bilgileri gerekiyor, mesela nüfüs, ünlü binanalar, kalleler, üniversiteler, cevresi (ardahan bir ovadami, yada nehir kenarindami?) vs. KureCewlik81 15:24, 8 Mart 2007 (UTC)

ben ardahanlıyım ama ardahan da akrabam çok az bütün akrabam esenyurtta daha doğrusu istanbulda oturuyorlar aslın da bir bakıma iyi ama orda kimsenin kalmamış olması çok kötü ben ilk defa 2000 yılında gittim oralara üniversite münasebetiyle köyleri gezdim çoğu köyler boşaltılmış herkes istanbula veya başka bir şehre göç etmiş bazı köyler gördüm bomboş ama yinede insanın memleketi gibisi yok ŞAHİN KONUKSEVEN 07.07.2007

Ardahan'ın tarihi hakkında yanLış biLgiler olduğunu söyleyen arkadaş doğrusunu kendi bulup da ayrıntılı yazsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...SaygıLar


EKSİK LÜTFEN EKLEYELİM ardahan'ın merkez köylerinden sulakyurt köyü dahil edilmemiş lütfen köyümüzü dahil edelim. eski adı sarzep, yeni adı sulakyurt lütfen aslında ardahan il den çok bir kasabadır ama neden il yapmışlar tartışmak lazım yazın yapılan çeşitli festivaller organizasyon yönünde çok zayıf kalıyor ben oralı degilim ama bir süre orda kaldım aslında daha güzelleştirilebilir bu küçük ilimiz bunuda oradaki yerel yönetim ve ardahanlı iş adamalarına biraz çaba sarffetmaleri gerekir diye düşünüyorum.