Tartışma:İsveçliler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sayginer tarafından 3 yıl önce Robot çeviri başlığına
Vikiproje İsveç (B-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsveç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsveç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli madde adayları İsveçliler, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
29 Kasım 2020 Kaliteli madde adayı Başarısız

Robot çeviri[kaynağı değiştir]

@Vito Genovese, çoğu yerde anlaşılmaz hâlde metin, bu hâlde güvenilmez bir durumda. Bu son eklemeler öncesine mi döndürmek lazım? Sana havale ediyorum.--NanahuatlEfendim? 06.48, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla

Nanahuatl, çeviriyi ekleyen Huluxsi'yi etiketleyerek kötü çeviri etiketi koydum maddeye. Temizlenemiyorsa taslak hâline getirilmesi düşünülebilir.
Vito Genovese 13.26, 19 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla
Ortada kötü bir çeviri yok; bariz bir makine çevirisi var. KM adaylığı süreci var filan diye dokunmadım ama bir an önce eklentiler öncesi sürüme dönülmesi gerekiyor.--Sayginerv-posta 18.59, 20 Kasım 2020 (UTC)Yanıtla