Tartışma:Ünye

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
  • maddede, kırmızı bağlantılar olarak duran, birçoğu bu maddenin içinde değerlendirilebilecek başlıklar kırmızı bağlantılar halinde duruyordu. telifli olmayan bilgiler burada değerlendirilir, ayrı madde oldukları zaman da burada bağlantı verilir. --kibelemesaj 21:33, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Linkler hakkında[kaynağı değiştir]

Son değişiklikte görülen linklerin kaldırılma nedeni konuyla alakasız reklam içerikli bağlantılar olmasından ötürüdür.--Susuzkuyu 20:25, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Hadi kent ve ilçe için ayrı madde yapmıyorsunuz diyelim (yoksa yapıyor musunuz?) bu madde Ünye'den "kent merkezi" olarak bahsediyor. Merkez dışındaki semtlerde yaşayanlar "Ünye"de yaşamıyor mu? Tuhaf bir durum. (Ansiklopedide her ilçe, her kent için belli bir format bulunması gerekmiyor mu; sınırları, komşuları vb için?) Bence Türkçe Vikipedide Köy Çeşmesi filan gibi sohbet-forum bölümlerini kapatıp enerjileri tamamen maddeleri "düzeltmeye" vermek gerek. Saygılarımla arzederim.Bu imzasız yazı 212.174.190.24 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.