Simge Tertemiz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Simge Tertemiz
Doğum09 Eylül 1988 (35 yaşında)
İskenderun, Hatay, Türkiye
MeslekOyuncu, sunucu ve manken
Evlilik
Murat Kadıoğlu
(e. 2011; b. 2014)
Çocuk(lar)Nail Kayra Kadıoğlu (d.2011)

Simge Tertemiz (d. 9 Eylül 1988, Hatay), Türk sunucu, manken ve oyuncu.

Hayatı ve Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yahya Kemal Beyatlı İÖO, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi mezunudur. 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

Simge Tertemiz, Çılgın Dersane adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı. Çılgın Dersane Kampta filminde de rol almıştır. ATV'de Özel Hat magazin programını sunmuştur. 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yapmıştır. Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir.

Özel hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için, 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikâhıyla evlenmek durumunda kalmış ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olmuştur. Bu sırada Murat Kadıoğlu, aynı zamanda eski eşinden de bir çocuk sahibi olmuştur. Sansasyonel bir şekilde, bir süre daha devam eden Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği, 2014'te sona ermiştir. Murat Kadıoğlu daha sonra eski sevgilisi Şebnem Schaefer ile aşk tazelemiş, bu duruma bozulan Simge Tertemiz ise karşılık olarak avukat sevgilisi Berdan Güngör ile ilk samimi görüntülerini Bodrum'da vermiştir.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]