Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisidir. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Seri görünümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi seri görünümü
Sezonlar Bölümler Amerika Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi Sezon DVD'si çıkış tarihi Sezon Blu-ray'i çıkış tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali Bölge 1 Bölge 4 Bölge A
Pilot bölüm 1 14 Ağustos 2009 (2009-08-14) Yok
1 12 6 Eylül 2010 (2010-09-06) 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 1 Şubat 2012 (2012-02-01) TBA 16 Temmuz 2013[1] 2 Ekim 2013[2] 16 Temmuz 2013[3]
2 28 29 Kasım 2010 (2010-11-29) 01 Ağustos 2011 (2011-08-01) TBA TBA 6 Kasım 2013[4]
3 39 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 03 Eylül 2012 (2012-09-03) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) 17 Temmuz 2014[5] 9 Temmuz 2014[6] TBA
4 37 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 13 Aralık 2013 (2013-12-13) TBA TBA TBA
5 37 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 26 Aralık 2014 (2014-12-26) TBA TBA TBA
6 40 9 Ekim 2014 (2014-10-09) TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA TBA TBA
7 TBA TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA (style="background: #ececec; color: grey; vertical-align: middle; text-align: center; " class="table-na" | TBA) TBA TBA TBA

1. Sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazar Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
1 1 "The Power"
"Güç"
J. G. Quintel 6 Eylül 2010 1 Şubat 2012 101 2.097[7]
2 2 "Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 1 Şubat 2012 104 1.903[8]
3 3 "Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel & Mike Roth 20 Eylül 2010 2 Şubat 2012 102 1.715[9]
4 4 "Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 2 Şubat 2012 105 1.980[10]
5 5 "Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 TBA 106 2.095[11]
6 6 "Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 TBA 107 1.866[12]
7 7 "Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 TBA 108 2.163[13]
8 8 "The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 TBA 109 2.417[14]
9 9 "Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Kent Osborne 1 Kasım 2010 TBA 110 2.088[15]
10 10 "Don"
"Don"
Benton Connor, Kat Morris, & J. G. Quintel 8 Kasım 2010 TBA 111 2.085[16]
11 11 "Rigby's Body"
"Rigby'in Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 TBA 103 1.933[17]
12 12 "Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 TBA 112 2.028[18]

2. Sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazar Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor"
"Naber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 TBA 201 2.067[19]
14 2 "It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 TBA 202 1.676[20]
15 3 "Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 TBA 203 1.721[21]
16 4 "Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 TBA 204 1.980[22]
17 5 "Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 TBA 205 2.103[23]
18 6 "My Mom"
"Annem"
Kat Morris 31 Ocak 2011 TBA 206 1.833[24]
19 7 "High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles 7 Şubat 2011 TBA 207 2.012
20 8 "Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, & John Infantino 14 Şubat 2011 TBA 208 1.851[25]
21 9 "Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 TBA 209 1.724[26]
22 10 "Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris 25 Şubat 2011 TBA 210 0.905[27]
23 11 "Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino 28 Şubat 2011 TBA 211 1.868[28]
24 12 "But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minty Lewis 7 Mart 2011 TBA 212 1.749[29]
25 13 "This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles 28 Mart 2011 TBA 213 1.518[30]
26 14 "Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 TBA 214 1.422[31]
27 15 "Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 TBA 215 1.689[32]
28 16 "Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 TBA 216 1.697[33]
29 17 "See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel 25 Nisan 2011 TBA 217 1.742[34]
30 18 "Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 TBA 218 2.042[35]
31 19 "Grave Sights" Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 219 1.926[36]
32 20 "Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles 16 Mayıs 2011 TBA 220 2.164[37]
33 21 "Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 TBA 222 1.957[38]
34 22 "The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 TBA 221 2.114[39]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks"
Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 TBA 223 2.328[40]
36 24 "More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 TBA 224 2.190[41]
37 25 "First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 TBA 225 2.634[42]
38 26 "Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor & Calvin Wong 18 Temmuz 2011 TBA 226 2.010[43]
39 27 "Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel & Sean Szeles 25 Temmuz 2011 TBA 227 2.149[44]
40 28 "Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles & Dennis Messner 1 Ağustos 2011 TBA 228 2.257[45]

3. Sezon (2011-2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 3. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[46] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[47] İzleyici
(milyon)
41 1 "Stick Hockey" Masa Hokeyi Sean Szeles & Kat Morris 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) TBA 2.00[48]
42 2 "Bet to Be Blonde" Sarışın Olma İddiası Benton Connor & Calvin Wong 26 Eylül 2011 (2011-09-26) 1 Kasım 2012 (2012-11-01) TBA 1.99[49]
43 3 "Skips Strikes" Skips'in Strikesi Benton Connor & Calvin Wong 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 2 Kasım 2012 (2012-11-02) TBA 2.08[50]
44 4 "Terror Tales of the Park" Parkın Korku Hikayeleri J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles & Kat Morris 10 Ekim 2011 (2011-10-10) 2-5 Kasım 2012 1009-043 1009-044 1.97[51]
45 5 "Camping Can Be Cool" Kamp Yapmak İyi Olabilir Sean Szeles & Kat Morris 17 Ekim 2011 (2011-10-17) 5 Kasım 2012 (2012-11-05) TBA 2.05[52]
46 6 "Slam Dunk" Smaç Andres Salaff & Ben Adams 24 Ekim 2011 (2011-10-24) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 2.08[53]
47 7 "Cool Bikes" Havalı Bisikletler Benton Connor & Calvin Wong 7 Kasım 2011 (2011-11-07) 6 Kasım 2012 (2012-11-06) TBA 1.83[54]
48 8 "House Rules" Ev Kuralları John Infantino & Andres Salaff 14 Kasım 2011 (2011-11-14) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) TBA 2.30[55]
49 9 "Rap It Up" Rap Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 21 Kasım 2011 (2011-11-21) 7 Kasım 2012 (2012-11-07) TBA 2.14[56]
50 10 "Cruisin" Gezinti Benton Connor & Calvin Wong 28 Kasım 2011 (2011-11-28) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) TBA 2.17[57]
51 11 "Under the Hood" Mahallede Andres Salaff & Toby Jones 12 Aralık 2011 (2011-12-12) 8 Kasım 2012 (2012-11-08) TBA 2.32[58]
52 12 "Weekend at Benson's" Benson'ın Evinde Hafta Sonu Benton Connor & Hilary Florido 16 Ocak 2012 (2012-01-16) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.99[59]
53 13 "Fortune Cookie" Niyet Kurabiyesi Benton Connor, Hilary Florido & Calvin Wong 23 Ocak 2012 (2012-01-23) 9 Kasım 2012 (2012-11-09) TBA 1.86[60]
54 14 "Think Positive" Olumlu Düşün Sean Szeles & Kat Morris 30 Ocak 2012 (2012-01-30) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) TBA 2.48[61]
55 15 "Skips vs. Technology" Skips Teknolojiye Karşı Calvin Wong & Toby Jones 6 Şubat 2012 (2012-02-06) 12 Kasım 2012 (2012-11-12) TBA 2.39[62]
56 16 "Butt Dial" Yanlış Arama Sean Szeles & Kat Morris 13 Şubat 2012 (2012-02-13) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) TBA 2.45[63]
57 17 "Eggscellent" Mükemmel Yumurta J. G. Quintel 27 Şubat 2012 (2012-02-27) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) TBA 2.32[64]
58 18 "Gut Model" Göbek Mankeni Sean Szeles & Kat Morris 5 Mart 2012 (2012-03-05) 13 Kasım 2012 (2012-11-13) TBA 2.18[65]
59 19 "Video Games Wizard" Video Oyunu Sihirbazları Benton Connor and Hilary Florido 26 Mart 2012 (2012-03-26) 14 Kasım 2012 (2012-11-14) TBA 2.08[66]
60 20 "Big Winner" Sahte Bilet Benton Connor and Hilary Florido 2 Nisan 2012 (2012-04-02) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) TBA 2.38[67]
61 21 "The Best Burger in the World" Dünyanın En İyi Hamburgeri Andres Salaff 9 Nisan 2012 (2012-04-09) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) TBA 2.46[68]
62 22 "Replaced" Kovulma J. G. Quintel, Mike Roth, and John Infantino 16 Nisan 2012 (2012-04-16) 1 Şubat 2013 (2013-02-01) TBA 2.30[69]
63 23 "Trash Boat" Çöp Teknesi Benton Connor and Hilary Florido 23 Nisan 2012 (2012-04-23) 3 Şubat 2013 (2013-02-03) TBA 1.991[70]
64 24 "Fists of Justice" Adalet Yumrukları Andres Salaff 30 Nisan 2012 (2012-04-30) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) TBA 2.25[71]
65 25 "Yes Dude Yes" Evet Dostum Evet Sean Szeles and Kat Morris 7 Mayıs 2012 (2012-05-07) 5 Şubat 2013 (2013-02-05) TBA 2.12[72]
66 26 "Busted Cart" Sigortacı Benton Connor and Hilary Florido 14 Mayıs 2012 (2012-05-14) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) TBA 2.26[73]
67 27 "Death at Eight" Sekizde Ölüm Calvin Wong and Toby Jones 21 Mayıs 2012 (2012-05-21) 6 Şubat 2013 (2013-02-06) TBA 2.05[74]
68 28 "Access Denied" Giriş Yasak Sean Szeles and Kat Morris 4 Haziran 2012 (2012-06-04) 8 Şubat 2013 (2013-02-08) TBA 2.59[75]
69 29 "Muscle Mentor" Usta Kas Adam Andres Salaff 11 Haziran 2012 (2012-06-11) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.73[76]
70 30 "Trucker Hall of Fame" Kamyoncular Anıtı Calvin Wong and Toby Jones 18 Haziran 2012 (2012-06-18) 7 Şubat 2013 (2013-02-07) TBA 2.92[77]
71 31 "Out of Commission" Son Arzu Calvin Wong and Toby Jones 25 Haziran 2012 (2012-06-25) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) TBA 2.48[78]
72 32 "Fancy Restaurant" Lüks Restoran Calvin Wong and Toby Jones 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) 11 Şubat 2013 (2013-02-11) TBA 2.93[79]
73 33 "Diary" Günlük Andres Salaff and Madeline Queripel 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.63[80]
74 34 "The Best VHS in the World" Dünyanın En iyi Kaseti Calvin Wong and Toby Jones 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.78[81]
75 35 "Prankless" Şaka Yok Benton Connor and Hilary Florido 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) 4 Şubat 2013 (2013-02-04) TBA 2.93[82]
76 36 "Death Bear" Ölüm Ayısı Sean Szeles and Kat Morris 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) 12 Şubat 2013 (2013-02-12) TBA 2.80[83]
77 37 "Fuzzy Dice" Pelüş Zar Andres Salaff and Madeline Queripel 20 Ağustos 2012 (2012-08-20) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) TBA 2.63[84]
78 38 "Sugar Rush" Fazla Şeker Benton Connor and Hilary Florido 27 Ağustos 2012 (2012-08-27) 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) TBA 2.70[85]
79 39 "Bad Kiss" Ağız Kokusu Sean Szeles & Kat Morris 3 Eylül 2012 (2012-09-03) 14 Şubat 2013 (2013-02-14) TBA 2.17[86]

4. Sezon (2012-2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 4. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[87] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[88] İzleyici
(milyon)
80 1 "Exıt B9" Çıkış 9B Sean Szeles & Kat Morris 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 1 Ekim 2013 (2013-10-01) 268 3.000[89]
81 2 "Starter Pack" Başlangıç Paketi Sean Szeles & Kat Morris 8 Ekim 2012 (2012-10-08) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 269 2.000[90]
82 3 "Terror Tales Of The Park 2" Parkın Korku Hikayeleri 2 Sean Szeles & Kat Morris 15 Ekim 2012 (2012-10-15) yasak bölüm (yasak bölüm) 270 4.000[91]
83 4 "Pie Contest" Turta Yarışması Sean Szeles & Kat Morris 22 Ekim 2012 (2012-10-22) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 271 2.000[92]
84 5 "150 Piece Kit" 150 Parçalık Set Sean Szeles & Kat Morris 29 Ekim 2012 (2012-10-29) 2 Ekim 2013 (2013-10-02) 272 2.000[93]
85 6 "Bald Spot" Kel Nokta Sean Szeles & Kat Morris 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 3 Ekim 2013 (2013-10-03) 273 2.000[94]
86 7 "Guy's Night" Erkekler Gecesi Sean Szeles & Kat Morris 19 Kasım 2012 (2012-11-19) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 274 2.000[95]
87 8 "One Pull Up" Tek Bir Balfiks Sean Szeles & Kat Morris 26 Ekim 2012 (2012-10-26) 4 Ekim 2013 (2013-10-04) 275 2.000[96]
88 9 "The Christimas Special" Yılbaşı Özel Bölümü Sean Szeles & Kat Morris 3 Aralık 2012 (2012-12-03) 6 Ekim 2013 (2013-10-06) 2.000[97]
89 10 "T.G.I. Tuesday" Tanrıya Şükür Salı Oldu Sean Szeles & Kat Morris 7 Ocak 2013 (2013-01-07) 5 Ekim 2013 (2013-10-05) 2.000[98]
90 11 "Firework Run" Havai Fişek Sean Szeles & Kat Morris 14 Ocak 2013 (2013-01-14) 5 Ekim 2013 (2013-10-05) 2.000[99]
91 12 "The Longest Weekend" En Uzun Hafta sonu Sean Szeles & Kat Morris 21 Ocak 2013 (2013-01-21) 7 Ekim 2013 (2013-10-07) 2.000[100]
92 13 "Sandwich of Death" Ölüm Sandevici Sean Szeles & Kat Morris 28 Ocak 2013 (2013-01-28) 8 Ekim 2013 (2013-10-08) 2.000[101]
93 14 "Ace Balthazar Lives" Ace Balthazar Yaşıyot Sean Szeles & Kat Morris 4 Şubat 2013 (2013-02-04) 8 Ekim 2013 (2013-10-08) 2.000[102]
94 15 "Do or Diaper" Ya Öp Ya Bez tak Sean Szeles & Kat Morris 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 9 Ekim 2013 (2013-10-09) 2.000[103]
95 16 "Quips" Quips Sean Szeles & Kat Morris 18 Şubat 2013 (2013-02-18) 9 Ekim 2013 (2013-10-09) 2.000[104]
96 17 "Caveman" Mağara Adamı Sean Szeles & Kat Morris 25 Şubat 2013 (2013-02-25) 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 2.000[105]
97 18 "That's My Television" Benim Televizyonum Sean Szeles & Kat Morris 4 Mart 2013 (2013-03-04) 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 2.000[106]
98 19 "A Bunch of Grown Geese" Bir sürü Büyümüş Kaz Sean Szeles & Kat Morris 25 Mart 2013 (2013-03-25) 7 Ekim 2013 (2013-10-07) 2.000[107]
99 20 "Fool Me Twice" Kandır Bakalım Sean Szeles & Kat Morris 1 Nisan 2013 (2013-04-01) 11 Aralık 2013 (2013-12-11) 2.000[108]
100 21 "Limousine Lunchtime" Lumizinde Yemek Sean Szeles & Kat Morris 8 Nisan 2013 (2013-04-08) 3 Aralık 2013 (2013-12-03) 2.000[109]
101 22 "Picking Up Margeret" Margırıtı Alırken Sean Szeles & Kat Morris 15 Nisan 2013 (2013-04-15) 3 Aralık 2013 (2013-12-03) 2.000[110]
102 23 "K.İ.L.İ.T. Radio" K.İ.L.İ.T. Radyo Sean Szeles & Kat Morris 22 Nisan 2013 (2013-04-22) 4 Aralık 2013 (2013-12-04) 2.000[111]
103 24 "Carter and Briggs" Carter ve Briggs Sean Szeles & Kat Morris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) 4 Aralık 2013 (2013-12-04) 2.000[112]
104 25 "Skips Stress" Skips'in Stresi Sean Szeles & Kat Morris 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) 5 Aralık 2013 (2013-12-05) 2.000[113]
105 26 "Cool Cubed" Serin Küp Sean Szeles & Kat Morris 20 Mayıs 2013 (2013-05-20) Yasak bölüm (Yasak bölüm) 2.000[114]
106 27 "Trailer Trashed" Hurda Karavan Sean Szeles & Kat Morris 27 Mayıs 2013 (2013-05-27) 5 Aralık 2013 (2013-12-05) 2.000[115]
107 28 "Meteor Moves" Meteor Yağmuru Sean Szeles & Kat Morris 10 Haziran 2013 (2013-06-10) 6 Aralık 2013 (2013-12-06) 2.000[116]
108 29 "Family BBQ" Aile Yemeği Sean Szeles & Kat Morris 17 Haziran 2013 (2013-06-17) 10 Aralık 2013 (2013-12-10) 2.000[117]
109 30 "The Last Laser Disc Player" Son Lazer Disk Oynatıcı Sean Szeles & Kat Morris 24 Haziran 2013 (2013-06-24) 9 Aralık 2013 (2013-12-09) 2.000[118]
110 31 "Country Club" Golf Kulübü Sean Szeles & Kat Morris 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) 9 Aralık 2013 (2013-12-09) 2.000[119]
111 32 "Blind Trust" Güven Sorunu Sean Szeles & Kat Morris 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) 12 Aralık 2013 (2013-12-12) 2.000[120]
112 33 "World's Best Boss" Dünyanın En Iyi Patronu Sean Szeles & Kat Morris 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) 10 Aralık 2013 (2013-12-10) 2.000[121]
113 34 "Last Meal" Son Yemek Sean Szeles & Kat Morris 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) 11 Aralık 2013 (2013-12-11) 2.000[122]
114 35 "Sleep Fighter" Uyku Şavaşçısı Sean Szeles & Kat Morris 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) 13 Aralık 2013 (2013-12-13) 2.000[123]
115 36 "Party Re-Pete" Parti Zamanı Sean Szeles & Kat Morris 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) 13 Aralık 2013 (2013-12-13) 2.000[124]
116 37 "Steak Me Amadeus" Amadeus Restauranı Sean Szeles & Kat Morris 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 12 Aralık 2013 (2013-12-12) 2.000[125]

5. Sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 5. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[126] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[127] İzleyici
(milyon)
117 1 "Laundey Woes" Çamaşır Derdi Hilary Florido and Madeline Queripel 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 1017-123 2.12[128]
118 2 "Silver Dude" Gümüş Adam Sarah Oleksyk and Owen Dennis 2 Eylül 2013 (2013-09-02) 4 Haziran 2014 (2014-06-04) 1017-130 2.12[129]
119 3 "Benson' Car" Benson'ın Arabası Calvin Wong & Minty Lewis 9 Eylül 2013 (2013-09-09) 2 Haziran 2014 (2014-06-02) 2.10[130]
120 4 "Every Meet Burritos" Çok Etli Gözleme Owen Dennis and Sarah Oleksyk 16 Eylül 2013 (2013-09-16) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.46[131]
121 5 "Wally Budy" Duvar Arkadaşı Calvin Wong & Minty Lewis 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 3 Haziran 2014 (2014-06-03) 2.10[132]
122 6 "A Skips Time" Skips'in Zaman Yolculuğu Calvin Wong and Toby Jones 30 Eylül 2013 (2013-09-30) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 1.92[133]
123 7 "Survival Skils" Hayatta Kalma Sanatı Minty Lewis 14 Ekim 2013 (2013-10-14) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 1.87[134]
124 8 "Teror Tales Of Park 3" Park'ın Korku Hikayeleri 3 Calvin Wong,Toby Jones,Benton Connor,Andres Salaff 21 Ekim 2013 (2013-10-21)  () 2.29[135]
125 9 "Tants" Pantolon Masa Hilary Florido and Madeline Queripel 4 Kasım 2013 (2013-11-04) 6 Haziran 2014 (2014-06-06) 2.07[136]
126 10 "Bank Shot" Pota Atışı Owen Dennis & Sarah Olekysk 11 Kasım 2013 (2013-11-11) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 1.99[137]
127 11 "Power Tower" Güç Kulesi Benton Connor & Andress Salaff 18 Kasım 2013 (2013-11-18) 9 Haziran 2014 (2014-06-09) 2.09[138]
128 12 "The Thanksgiving Special" Şükran Özel Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor, and Andres Salaff 25 Kasım 2013 (2013-11-25)  () 3.09[139]
129 13 "The Heart Of a Stuntman" Dublorün Kalbi Calvin Wong & Minty Lewis 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 10 Haziran 2014 (2014-06-10) 1017-137 2.03[140]
130 14 "New Year's Kiss" Yeni Yıl Öpücüğü Hilary Florido and Madeline Queripel 31 Aralık 2013 (2013-12-31)  () 1017-128 1.84[141]
131 15 "Dodge This" Yakartop Benton Connor and Andres Salaff 13 Ocak 2014 (2014-01-13) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 2.05[142]
132 16 "Portable Toilet" Portatif Tuvalet Tony Jones And Owen Dennis 27 Ocak 2014 (2014-01-27) 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 1.89[143]
133 17 "The Porstcard" Kartpostal Hilary Florido and Madeline Queripel 10 Şubat 2014 (2014-02-10) 4 Aralık 2014 (2014-12-04) 1.89[144]
134 18 "Rigby in The Sky With Burritto" Rigby'nin Gök Yüzü Atlayışı Hilary Florido and Madeline Queripel 24 Şubat 2014 (2014-02-24) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.85[145]
135 19 "Journey to the Bottom of the Crash Pit" Çukurun Dibine Seyahat Benton Connor and Sarah Oleksyk 3 Mart 2014 (2014-03-03) 11 Haziran 2014 (2014-06-11) 1.48[146]
136 20 "Saving Time" Yaz Saati Uygulaması Andres Salaff and Ryan Pequin 10 Mart 2014 (2014-03-10) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1.86[147]
137 21 "Guitar Of Rock" Rockın Gitarı Andres Salaff and Ryan Pequin 17 Mart 2014 (2014-03-17) 1 Aralık 2014 (2014-12-01) 2.05[148]
138 22 "Skips Story" Skips'in Hikayesi Calvin Wong & Minty Lewis 14 Nisan 2014 (2014-04-14) 7 Aralık 2014 (2014-12-07) 1017-147 2.78[149]
139 23 "Return of Mordecai And The Rigbys" Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü Calvin Wong & Minty Lewis 21 Nisan 2014 (2014-04-21) 2 Aralık 2014 (2014-12-02) 1017-142 2.67[150]
140 24 "Bad Portrait" Kötü Portre Owen Dennis and Toby Jones 28 Nisan 2014 (2014-04-28) 3 Aralık 2014 (2014-12-03) 1.96[151]
141 25 "Video 101" Video 101 Benton Connor and Sarah Oleksyk 5 Mayıs 2014 (2014-05-05) 5 Aralık 2014 (2014-12-05) 2.14[152]
142 26 "I Like You Hi" Merhaba Senden Hoşlanıyorum Toby Jones and Owen Dennis 12 Mayıs 2014 (2014-05-12) 10 Aralık 2014 (2014-12-10) TBA[153]
143 27 "Play Date" Randevu Hilary Florido and Madeline Queripel 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 11 Aralık 2014 (2014-12-11) 2.12[154]
144 28 "Expert of Liar" Uzman mısın Yalancı mı ? Benton Connor and Sarah Oleksyk 12 Haziran 2014 (2014-06-12) 12 Aralık 2014 (2014-12-12) 1.73[155]
145 29 "Catching The Wave" Dalgayı Yakalamak Calvin Wong & Minty Lewis 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1017-157 1.86[156]
146 30 "Gold Watch" Altın Saat Andres Salaff and Ryan Pequin 26 Haziran 2014 (2014-06-26) 13 Aralık 2014 (2014-12-13) 2.11[157]
147 31 "Paint Job" Boya İşi Toby Jones and Owen Dennis 3 Temmuz 2014 (2014-07-03) 14 Aralık 2014 (2014-12-14) 1.90[158]
148 32 "Take The Cake" Pastayı Al Hilary Florido and Madeline Queripel 10 Temmuz 2014 (2014-07-10) 18 Aralık 2014 (2014-12-18) 2.18[159]
149 33 "Skips in The Saddle" Skips'in Randevusu Benton Connor and Sarah Oleksyk 19 Haziran 2014 (2014-06-19) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1.68[160]
150 34 "Thomas Fights Back" Thomas'ın Mücadelesi Andres Salaff and Ryan Pequin 24 Haziran 2014 (2014-06-24) 22 Aralık 2014 (2014-12-22) 2.000[161]
151 35 "Bachelor Party! Zingo!" Bekarlığa Veda Partisi!! Zingo! Toby Jones and Owen Dennis 31 Haziran 2014 (2014-06-31) 20 Aralık 2014 (2014-12-20) 1.89[162]
152 36 "Tent Trouble" Çadır Sorunu Hilary Florido and Madeline Queripel 7 Ağustos 2014 (2014-08-07) 26 Aralık 2014 (2014-12-26) 1.79[163]
153 37 "Real Date" Gerçek Randevu Calvin Wong & Minty Lewis 14 Ağustos 2014 (2014-08-14) 24 Aralık 2014 (2014-12-24) 1017-158 1.85[164]

6. Sezon (2014-2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sürekli Dizi 6. sezon bölümleri
Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Türkçe Başlık Yazar Orijinal Yayın Tarihi[165] Türkiye Yayın Tarihi Üretim Kodu[166] İzleyici
(milyon)
154 1 "Maxin And Relaxin" Calvin Wong & Ryan Pequin 9 Ekim 2014 (2014-10-09)  () 1029-163 2.19[167]
155 2 "New Bro on Campus" Benton Connor and Madeline Queripel 16 Ekim 2014 (2014-10-16)  () 2.24[168]
156 3 "Daddy Issues" Benton Connor and Sarah Oleksyk 23 Ekim 2014 (2014-10-23)  () 1.71[169]
157 4 "Teror Tales of Park 4" Park'ın Korku Hikayeleri 4 Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk, and Minty Lewis 29 Ekim 2014 (2014-10-29)  () 1029-161 1029-162 1.73[170]
158 5 "The End of Muscle Man" Minty Lewis and Sarah Oleksyk 30 Ekim 2014 (2014-10-30)  () 1.38[171]
159 6 "Lift with Your Back" Toby Jones and Owen Dennis 6 Kasım 2014 (2014-11-06)  () 1.71[172]
160 7 "Eileen Flat Screen" Minty Lewis and Sarah Oleksyk 11 Kasım 2014 (2014-11-11)  () 1.60[173]
161 8 "The Real Thomas" Calvin Wong & Ryan Pequin 20 Kasım 2014 (2014-11-20)  () 1.71[174]
162 9 "The White Elephant Gift Exchange" Benton Connor And Madelina Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04)  () 2.12[175]
163 10 "Merry Christimas Mordecai" Benton Connor And Madelina Queripel 4 Aralık 2014 (2014-12-04)  () 2.12[176]
164 11 "Sad Sax" Ryan Pequin 8 Ocak 2015 (2015-01-08)  () 1.85[177]
165 12 "Park Manager Lunch" Toby Jones And Owen Dennis 15 Ocak 2015 (2015-01-15)  () 1.84[178]
166 13 "Mordacai And Rigby Down Under" Calvin Wong & Ryan Pequin 22 Ocak 2015 (2015-01-22)  () 2.000[179]
167 14 "Married And Broke" Calvin Wong & Ryan Pequin 29 Ocak 2015 (2015-01-29)  () 2.000[180]
168 15 "I See Turtles" Calvin Wong & Ryan Pequin 5 Şubat 2015 (2015-02-05)  () 2.000[181]
169 16 "Format Wars 2" 12 Şubat 2015 (2015-02-12)  () 2.000[182]
170 17 "Happy Birthday Song Contest" 19 Şubat 2015 (2015-02-19)  () 2.000[183]
171 18 "Benson's Suit" 26 Şubat 2015 (2015-02-26)  () 2.000[184]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Regular Show: Season 1 & Season 2 (2013)". Amazon.com. June 1, 2013 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.amazon.com/Regular-Show-Season-Various/dp/B00BUAMQS8/. Erişim tarihi: May 21, 2013. 
  2. ^ "Regular Show: Season 1 on DVD-Video". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/regular-show-season-1/dp/6144053. Erişim tarihi: July 3, 2014. 
  3. ^ "Regular Show: Season 1 & Season 2 [Blu-ray (2013)"]. Amazon.com. June 1, 2013 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.amazon.com/Regular-Show-Season-Blu-ray/dp/B00BUAJZGY. Erişim tarihi: May 31, 2013. 
  4. ^ "Regular Show: Season 2 on DVD-Video". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/regular-show-season-2/dp/6145033. Erişim tarihi: July 3, 2014. 
  5. ^ "Regular Show: Season 3 (2014)". Amazon.com. March 25, 2014 tarihinde özgün kaynağından arşivlendi. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00H3JJCW8. Erişim tarihi: March 25, 2014. 
  6. ^ "Regular Show: Season 3 on DVD-Video". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/DVD/regular-show-season-3/dp/6151693. Erişim tarihi: July 3, 2014. 
  7. ^ http://tvbythenumbers.com/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631
  8. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370
  9. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540
  10. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683
  11. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864
  12. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795
  13. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838
  14. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780
  15. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626
  16. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449
  17. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423
  18. ^ http://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288
  19. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/01/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-tops-all-tv-plus-wwe-raw-brew-masters-more/73982/
  20. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/05/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-men-of-a-certain-age-more/77466
  21. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/
  22. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/19/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-southland-more-2/79393
  23. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/
  24. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/
  25. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/
  26. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/
  27. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/
  28. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/
  29. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/
  30. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/
  31. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/
  32. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/
  33. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/
  34. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/
  35. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/
  36. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/
  37. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/
  38. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/
  39. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/
  40. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/
  41. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/
  42. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/
  43. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/
  44. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  45. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-viewers-745510/cable_20110801/
  46. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-3/307239
  47. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  48. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  49. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  50. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/04/mondays-cable-ratings-mnf-gets-it-done-for-espn-866115/cable_20111003/
  51. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/12/mondays-cable-ratings-mnf-posts-second-largest-audience-of-season-770514/cable_20111010/
  52. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/18/mondays-cable-ratings-mnf-goes-untouched-for-espn-60211/cable_20111017/
  53. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/10/25/mondays-cable-ratings-mnf-hit-season-low-for-espn-161514/cable_20111024/
  54. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/08/mondays-cable-ratings-mnf-dominates-once-again-for-espn-561012/cable_20111107/
  55. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/16/mondays-cable-ratings-mnf-packers-remain-unbeaten-679514/cable_20111114/
  56. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/22/mondays-cable-ratings-mnf-coasts-to-11th-consecutive-victory-716424/cable_20111121/
  57. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/11/30/mondays-cable-ratings-pawn-stars-returns-strong-for-history-82014/cable_20111128/
  58. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/12/31/mondays-cable-ratings-rams-seahawks-keep-mnf-on-top-for-espn-183000/cable_20111212/
  59. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/18/mondays-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-still-big-for-history-961115/cable_20120116/
  60. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/01/24/mondays-cable-ratings-pawn-stars-still-unstoppable-for-history-586114/cable_20120123/
  61. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/01/mondays-cable-ratings-pawn-stars-leads-the-pack-once-again-568210/cable_20120130/
  62. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/07/mondays-cable-ratings-original-pawn-stars-holds-off-the-competition-790514/cable_20120206/
  63. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/14/mondays-cable-ratings-another-week-another-pawn-stars-win-466014/cable_20120213/
  64. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/02/28/mondays-cable-ratings-pawn-stars-extends-win-streak-to-seven-551511/cable_20120227/
  65. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2012/03/06/mondays-cable-ratings-no-stopping-pawn-stars-on-history-665211/cable_20120305/
  66. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  67. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  68. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  69. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  70. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  71. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  72. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  73. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  74. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  75. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  76. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  77. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  78. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  79. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  80. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  81. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  82. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  83. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  84. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  85. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  86. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/27/mondays-cable-ratings-mnf-keeps-espn-unstoppable-271512/cable_20110926/
  87. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-4/307239
  88. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  89. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  90. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  91. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  92. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  93. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  94. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  95. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  96. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  97. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  98. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  99. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  100. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  101. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  102. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  103. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  104. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  105. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  106. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  107. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  108. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  109. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  110. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  111. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  112. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  113. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  114. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  115. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  116. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  117. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  118. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  119. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  120. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  121. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  122. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  123. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  124. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  125. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  126. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-5/307239
  127. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  128. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  129. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  130. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  131. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  132. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  133. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  134. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  135. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  136. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  137. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  138. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  139. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  140. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  141. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  142. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  143. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  144. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  145. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  146. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  147. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  148. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  149. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  150. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  151. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  152. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  153. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  154. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  155. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  156. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  157. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  158. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  159. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  160. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  161. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  162. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  163. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  164. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  165. ^ http://www.tvguide.com/tvshows/regular-show/episodes-season-6/307239
  166. ^ http://thelowtideslide.blogspot.com/2011/11/regular-show-dmcp.html
  167. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  168. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  169. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  170. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  171. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  172. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  173. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  174. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  175. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  176. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  177. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  178. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  179. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  180. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  181. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  182. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  183. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/
  184. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/09/20/mondays-cable-ratings-mnf-holds-off-comedy-central-roast-of-charlie-sheen-64513/cable_20110919/