Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisidir.İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce TNT'te, daha sonra da 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te gösterime girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Serinin Özeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler Amerika'da Sezon Başlangıcı Amerika'da Sezon Finali Türkiye'de Sezon Başlangıcı Türkiye'de Sezon Finali
Pilot 1 14 Ağustos 2009 Yok
1 12 6 Eylül 2010 22 Kasım 2010 1 Şubat 2012 TBA
2 28 29 Kasım 2010 22 Ağustos 2011 TBA TBA
3 39 19 Eylül 2011 3 Eylül 2012 1 Kasım 2012 27 Mayıs 2013
4 37 1 Ekim 2012 12 Ağustos 2013 1 Ekim 2013 13 Aralık 2013
5 40 2 Eylül 2013 14 Ağustos 2014 2 Haziran 2014 TBA
6 TBA Ocak 2015 TBA TBA TBA

1. Sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazan Kişi Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
1 1 "The Power"
"Güç"
J. G. Quintel 6 Eylül 2010 1 Şubat 2012 101 2.097[1]
2 2 "Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 13 Eylül 2010 1 Şubat 2012 104 1.903[2]
3 3 "Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel & Mike Roth 20 Eylül 2010 2 Şubat 2012 102 1.715[3]
4 4 "Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Jake Armstrong 27 Eylül 2010 2 Şubat 2012 105 1.980[4]
5 5 "Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata 4 Ekim 2010 TBA 106 2.095[5]
6 6 "Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 11 Ekim 2010 TBA 107 1.866[6]
7 7 "Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 18 Ekim 2010 TBA 108 2.163[7]
8 8 "The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata 25 Ekim 2010 TBA 109 2.417[8]
9 9 "Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth, & Kent Osborne 1 Kasım 2010 TBA 110 2.088[9]
10 10 "Don"
"Don"
Benton Connor, Kat Morris, & J. G. Quintel 8 Kasım 2010 TBA 111 2.085[10]
11 11 "Rigby's Body"
"Rigby'in Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth 15 Kasım 2010 TBA 103 1.933[11]
12 12 "Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 22 Kasım 2010 TBA 112 2.028[12]

2. Sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazan Kişi Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)
13 1 "Ello Gov'nor"
"Naber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 29 Kasım 2010 TBA 201 2.067[13]
14 2 "It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong 3 Ocak 2011 TBA 202 1.676[14]
15 3 "Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata 10 Ocak 2011 TBA 203 1.721[15]
16 4 "Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong 17 Ocak 2011 TBA 204 1.980[16]
17 5 "Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi 24 Ocak 2011 TBA 205 2.103[17]
18 6 "My Mom"
"Annem"
Kat Morris 31 Ocak 2011 TBA 206 1.833[18]
19 7 "High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles 7 Şubat 2011 TBA 207 2.012
20 8 "Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, & John Infantino 14 Şubat 2011 TBA 208 1.851[19]
21 9 "Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong 21 Şubat 2011 TBA 209 1.724[20]
22 10 "Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris 25 Şubat 2011 TBA 210 0.905[21]
23 11 "Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino 28 Şubat 2011 TBA 211 1.868[22]
24 12 "But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minty Lewis 7 Mart 2011 TBA 212 1.749[23]
25 13 "This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles 28 Mart 2011 TBA 213 1.518[24]
26 14 "Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong 4 Nisan 2011 TBA 214 1.422[25]
27 15 "Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong 11 Nisan 2011 TBA 215 1.689[26]
28 16 "Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu 18 Nisan 2011 TBA 216 1.697[27]
29 17 "See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel 25 Nisan 2011 TBA 217 1.742[28]
30 18 "Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis 2 Mayıs 2011 TBA 218 2.042[29]
31 19 "Grave Sights" Benton Connor & Calvin Wong 9 Mayıs 2011 219 1.926[30]
32 20 "Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles 16 Mayıs 2011 TBA 220 2.164[31]
33 21 "Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong 23 Mayıs 2011 TBA 222 1.957[32]
34 22 "The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis 30 Mayıs 2011 TBA 221 2.114[33]
35 23 "A Bunch of Baby Ducks"
Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis 6 Haziran 2011 TBA 223 2.328[34]
36 24 "More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor 13 Haziran 2011 TBA 224 2.190[35]
37 25 "First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel 11 Temmuz 2011 TBA 225 2.634[36]
38 26 "Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor & Calvin Wong 18 Temmuz 2011 TBA 226 2.010[37]
39 27 "Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel & Sean Szeles 25 Temmuz 2011 TBA 227 2.149[38]
40 28 "Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles & Dennis Messner 1 Ağustos 2011 TBA 228 2.257[39]

3. Sezon: 2011-2012[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Adı Yazan Kişi Amerika'da İlk Yayın Tarihi Türkiye'de İlk Yayın Tarihi Üretim Kodu İzleyici
(milyon)

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://tvbythenumbers.com/2010/09/08/monday-cable-ratings-boise-st-vs-va-tech-dominates-the-closer-rizzoli-isles-get-bigger-much-more/62631
  2. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/15/monday-cable-ratings-american-pickers-pawn-stars-continue-to-shine-much-more/63370
  3. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/21/monday-cable-ratings-saints-49ers-dominate-monday-pawn-stars-still-holds-up-ok-against-broadcast-originals-much-more/64540
  4. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/09/28/monday-cable-ratings-packer-bears-go-large-wwe-raw-weeds-the-big-c-buried-life-much-more/65683
  5. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-real-housewives-of-atlanta-premieres-wwe-raw-weeds-the-big-c-much-more/66864
  6. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/12/monday-cable-ratings-monday-night-football-up-%E2%80%98real-housewives-of-atlanta%E2%80%99-american-pickers-slip-mlb-playoffs-more/67795
  7. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-plunges-but-still-on-top-yankeesrangers-pawn-stars-wwe-raw-real-housewives-of-atlanta-much-more/68838
  8. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/10/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-giants-pawn-stars-way-up-real-housewives-wwe-raw-weeds-much-more/69780
  9. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/02/monday-cable-ratings-monday-night-football-leads-weeds-the-big-c-wwe-raw-nene-rise-pawn-stars-falls-much-more/70626
  10. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-tops-wwe-raw-weeds-hoarders-cake-boss-much-more/71449
  11. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/16/monday-cable-ratings-michael-vick-runs-over-redskins-ratings-wwe-raw-weeds-hoarders-in-treatment-much-more/72423
  12. ^ http://web.archive.org/web/20110131143811/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/23/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-coasts-to-victory-wwe-raw-much-more/73288
  13. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/01/monday-cable-ratings-monday-night-football-down-but-tops-all-tv-plus-wwe-raw-brew-masters-more/73982/
  14. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/05/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-men-of-a-certain-age-more/77466
  15. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/11/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-greek-hoarders-men-of-a-certain-age-more/79029/
  16. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/19/ratings-notes-for-tbs-tnt-cartoon-network-including-the-closer-conan-southland-more-2/79393
  17. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/01/25/monday-cable-ratings-pretty-little-liars-being-human-pawn-stars-rise-skins-falls-more/80131/
  18. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-up-again-pretty-little-liars-steady-being-human-skins-fall-more/81035/
  19. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/15/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-again-pretty-little-liars-slips-skins-keeps-falling-more/82834/
  20. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/02/23/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-pretty-little-liars-skins-rises-big-time-rush-being-human-more/83568/
  21. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/02/28/fridays-cable-ratings-spartacus-prequel-wraps-on-high-note-611121/cable_20110225/
  22. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/01/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-being-human-rise-pretty-little-liars-cake-boss-more/84108/
  23. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/08/monday-cable-ratings-wwe-raw-leads-night-skins-dropsstargate-sgu-returns-greek-finale-pretty-little-liars-more/85038/
  24. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/03/29/mondays-cable-ratings-another-big-night-for-pawn-stars-469513/cable_20110328/
  25. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-starsn-being-human-rj-berger-more-2/88408/
  26. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/04/12/monday-cable-ratings-pawn-stars-leads-night-kate-plus-8-even-wwe-raw-being-human-rj-berger-more/89055/
  27. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/19/mondays-cable-ratings-another-monday-another-pawn-stars-win-995100/cable_20110418/
  28. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/04/26/mondays-cable-ratings-pawn-stars-overpowers-nba-playoffs-762112/cable_20110425/
  29. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/03/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-continue-rise-for-tnt-874310/cable_20110502/
  30. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/10/mondays-cable-ratings-stargate-universe-signs-off-with-season-high-961214/cable_20110509/
  31. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/18/mondays-cable-ratings-wwe-raw-snags-the-top-spot-381003/cable_20110516/
  32. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/05/24/mondays-cable-ratings-nba-playoffs-hold-off-wwe-raw-490103/cable_20110523/
  33. ^ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/01/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-khloe-lamar-real-housewives-of-nj-american-chopper-secret-life-more/94364/
  34. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/08/mondays-cable-ratings-pawn-stars-goes-untouched-100510/cable_20110606/
  35. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/06/15/mondays-cable-ratings-still-no-stopping-historys-pawn-stars-776013/cable_20110613/
  36. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/13/mondays-cable-ratings-pawn-stars-tops-heated-race-140215/cable_20110711/
  37. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/19/mondays-cable-ratings-historys-pawn-stars-holds-onto-crown-493215/cable_20110718/
  38. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/07/27/mondays-cable-ratings-the-closer-stands-as-most-watched-794305/cable_20110725/
  39. ^ http://www.thefutoncritic.com/ratings/2011/08/04/mondays-cable-ratings-pawn-stars-takes-demos-the-closer-wins-total-viewers-745510/cable_20110801/