Kullanıcı mesaj:Unelg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Unelg![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dreamer 17:25, 13 Şubat 2007 (UTC)

çalışma var[kaynağı değiştir]

bir maddede çalışman devam ediyorsa ve bitmemişse {{ }} içine çalışma var yazabilirsin. Delamorenamesaj 13:31, 17 Şubat 2007 (UTC)

Çalışmalarınızın devamı dileğiyle... --Elmacenderesi E=mc2 10:03, 3 Nisan 2007 (UTC)

  • selam, tv5'teki lafı silip yerine bir taslak girmişsin, ancak bu haliyle geçmişinde de kalmasını istemedim, siliyorum. istersen yeni bir madde başlatabilirsin. kolay gelsin.

18. hanedan meselesi[kaynağı değiştir]

-1500 yazmak, milattan önce demektir. sizin yaptiginiz degisiklik 18. hanedani 3000 yil ileriye aldi. lutfen uygun sekilde duzeltin. Unelg 11:42, 18 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba. Yaptığım değişiklikleri geri aldım, kusura bakma, farkedemedim ben onu. Yazım hatalarını düzeltirken onu bozmuşum. Tekrar dokunmaya korkuyorum açıkçası, yazım hatalarını da düzeltirsen güzel olur. Bir de onu M.Ö. olarak yazmak daha iyi olur diye düşünüyorum, ben anlamadım çünkü onun o anlama geldiğini. Kusura bakma lütfen, gercekten iyi niyetle düzeltme yaptığımı sanarak yapmıştım. İyi çalışmalar. --LostMyMind 11:49, 18 Nisan 2007 (UTC)
Merhabalar, problem yok; ben bu milat kelimesini anlamadigim icin sevmiyorum. ama anliyorum ki mö yazarsak, daha cok insana anlasilir olacak. M.Ö. olarak yazmak isini size birakiyorum.
tamam, ben mö'leri ve gözüme çarpan diğer şeyleri düzelttim :) --LostMyMind 12:03, 18 Nisan 2007 (UTC)

Jules Verne sayfası telif ihlali sebebiyle sorunsuz olan eski sürümüne geri getirilmiştir.Düzenlemeden önce maddedeki bazı cümleleri google'da aratıp herhanig bir telif ihlalinin olup olmadığını kontrol ederseniz zaman kaybetmemiş olursunuz.teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 15:59, 22 Nisan 2007 (UTC)

Kaynak göstermek yeterli bir çözüm değil telif hakkı saklı çünkü.Ayrıca vikipedi'de uygulanan telif GÖBL'dür bu da buradaki içeriğin her türlü amaç için, ticari dahil, şartlar sağlanırsa kullanılabileceği anlamına gelir.Yani o makale burada yayınlandıktan sonra özgürleşir.Vikipedinin temel amacıda bilginin özgürleşmesidir.--Machiavelli' msj 16:24, 22 Nisan 2007 (UTC)

Selam. Ben döndüm Vikipedi'ye. atakaא 11:56, 20 Kasım 2009 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 15:20, 6 Eylül 2012 (UTC)

parçacık fiziği[kaynağı değiştir]

merhabalar, şuan üzerinde çalıştığım bir makele vardı, Nobel ödüllü CERN fizikçisi Carlo Rubbia, makeleyi elimden gelenin en iyisiyle çevirmeye çalıştım. Ancak bazı teknik yerlerde takıldım. Maddeye bir bakarsanız memnun olurum Carlo Rubbia. Kolay gelsin!--Talha Çakırileti 17:56, 15 Eylül 2012 (UTC)

Hoş geldiniz Unelg![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:30, 19 Aralık 2014 (UTC)