Kullanıcı mesaj:Supermæn/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv
2 Nisan 2010-12 Haziran 2011
15 Haziran 2011-5 Temmuz 2011
6 Temmuz 2011-22 Ağustos 2011
22 Ağustos 2011-8 Kasım 2011
11 Kasım 2011-23 Haziran 2012
24 Haziran 2012-31 Temmuz 2012
1 Ağustos 2012-15 Eylül 2012
8 Kasım 2012-16 Mart 2013
18 Mart 2013-30 Mart 2015
30 Mart 2015-

Michael Bradley maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Supermæn,

Michael Bradley maddesinde birkac degisiklik yapmissin. Bu degisiklikler kismen olumlu fakat kismen olumlu degil. mesela ABD'li editi Amerikan diye degistirmissin. ABD'li abd vatandasi anlamina geliyor. amerikan daha cok halk dili ve amerika kitasindan gelen herkes icin kullanilabilir. Sonra futbolcu aston villa'da 2010-11 sezonunda kiralik olarak oynadi. ve sezon sonu eski takimi borussia möchengladbacha geri döndü. deger dönmeyip aston villa'da kaldiysa buna dahil bir kaynak yerlestir. bunun disindaki yaptigi degisikliklere bi diyecegim yok. söylediklerimi lütfen saldiri olarak algilama sadece, yardim amacli söylüyorum. söz konusu yerleri degistirirsen yaptigin degisiklikleri onaylarim.

hayirli calismalar Xberger 13:42, 15 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba, tamam ben revizyonu kabul ettim. eger futbol konusunda bilhassa türk futbolu hakkinda calismak istiyorsan organize sekilde beraber birseyler yapabiliriz. selamlarXberger

Tamam. Bana uyar. Bence Türk futbolu fazla değişiklik gerektirmiyor. Diğer ülkelerin futbolu ile ilgili çalışabilirim. Türk futboluna da katkım dokunur.

Zaten Kullanıcı:Supermæn#Başlattığım maddeler bölümüne bak futbol ile ilgili güzel maddeler yarattım :) --Supermæn mesaj katkılar 14:03, 15 Haziran 2011 (UTC)

eline saglik. yurtdisi takimlari hakkinda beraber calisabiliriz ama yurt icindede türk takimlaryla ilginenen cok az kisi var. büyük takimlar disinda hemen hemen hic kimse kücük takimlarla ilgilenmiyor. sen balikesirlisin gördügüm kadariyla. mesela sen Balıkesirspor, Bandırmaspor ve Çanakkale Dardanel maddelerine ele alabilirsen ve bunlarin bakimini üstlenebilirsen cok iyi olur. örnek sana Kullanıcı:CobiJa'nin Samsunspor'la aglakali maddelerini verebilirim. CobiJa Samsunspor maddesi, Samsunspor sezonları listesi ve gibi bircok madde acti yada genis capli revizyon yapti. sende bunu istedigin birkac takim icin yapabilirsen cok iyi olur. ben mesela son bir hafta'da Göztepe takim kadrosundaki tüm futbolculara madde baslattim. simdide Elazığspor icin aynisi yapiyorum. en azindan [[1. Lig ve Süper Lig takimlari hep güncel durumda olsun diyorum. iyi calismalarXberger 14:14, 15 Haziran 2011 (UTC)


üzüm üzüme baka baka kararirmis. bandirmaspor simdi güclüyse balikesirsporda hirs yapip onlarda güclü olmaya calisacaktir ve neticesinde ikiside kazanacakdir. ben mesela madde yazdigim cogu takimin taraftari degilim ama prensip gereyi her takim icin yaziyorum. sonucta bizim gibi birkac kisi ugrasmazsa kimse ugrasmiyor bu islerle. türkiye'de cogu sözde fanatik taraftar kendi takimin gecmisi bilmiyor cünkü kimse kayda gecirmemis takimin gecmisi. vikipedi bunun icin büyük bir imkan. ingilterede almanya fanatik taraftarlarin cogu takimin gecmisi en ince ayrintisina kadar biliyor takimi 3. ligde oynasa bile. sende buna bir katki yap. yardim gerekirse cekinmeden hem baan hemde cobijaya sorabilirsin. bana erhanersoy.de@gmail.com adresine mesaj at facebook üzerinden görüselim. futbol maddeleri yazan coogu vikici orda senide aramizda görmek isteriz. selamlarXberger 14:32, 15 Haziran 2011 (UTC)
  • vallah ellerine saglik. yaptigin entrylerin illaki kiymeti bilinir bir gün. bazi konularda yardima ihtiyacin olursa sana yardimci olurum. hayirli calismalarXberger 14:10, 16 Haziran 2011 (UTC)

Hatalı adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Şablon:Kullanıcı RBR ve Şablon:Kullanıcı Ferrari F1 şablonlarında kullandığınız takım logolarının telif hakları saklı, dolayısıyla vikide adil kullanım kapsamında sadece ilgili maddelerde kullanılabilir (VP:AK#Adil_kullan.C4.B1m_kriterleri madde 9). Bu tür dosyaların madde alan adı dışında, yani şablonlarda ve kullanıcı sayfalarında yer alması mümkün değildir. Şablonlarda commons'ta yer alan özgür lisanslı fotoğrafları kullanabilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 14:15, 16 Haziran 2011 (UTC)

Teşekkürler. İyivikiler... [ho? ni!] 14:21, 16 Haziran 2011 (UTC)

Acil yardıma ihtiyacım var. Kayserili Ali zaten Balkes'deydi. Balkes şimdi de Burdurlu Ali'yi transfer etmiş. Şablon:Balıkesirspor kadrosu'na nasıl giriyim bunların isimlerini?

Ayni isimlu futbolcular burda SIKSIK rastlanan birsey malesef. biz simdiye dek bu sorunu dogum yilini vererek hallediyorduk. örgenk olarak sunlari verebilirim: Mehmet Yılmaz (anlam ayrımı) ve Ali Güneş (anlam ayrımı). Sablona ikisinide ali diye yaz. zaten forma numarasindan ayrilmis oluyorlar. bircok takimin sablonumda ayni isimli futbolcu mevcut zaten. bu konuda sorun olmaz. bu gibi konularla Kullanıcı:Rapsar ilgileniyor. Bence senin yaptigim ayirim bicimide iyi böyle kalabilir. benim verdigim cevaplar tatmin etmesse ona sorabilirsin. cok yardim sefer ve yeni vikicilere yardimdan kacinmayan birisi. hayirli calismalar.Xberger 09:39, 17 Haziran 2011 (UTC)

Biraz zahmet olacak ama şuradaki formaları yapabilirsen ve Balıkesirspor maddesine eklersen sevinirim. (çizgili hariç) -- Supermæn mesaj katkılar 13:19, 17 Haziran 2011 (UTC)

ben iadrelik bir ücüncü forma yaptimda yaptigim formadar renkler tam dersi olmasina lazim. formalar üziren simdiye kadar calismadigim icin anca böyle oldu. ama senin icin biraz arastirdim. mesela burda ve burda örnek formalar var ne forma funkzyonunun nasil kullanilmasi gerektigi aciklaniyor. bir göz at istersen. yeger birsey cikaramadiysan haber ver ben ilgilenirim o halde.
bide söyle bir sekil listesi mevcutXberger 15:13, 17 Haziran 2011 (UTC)
ben desenli kirmizi formayi yaptin aslinda balikespor maddesine bak yerlestirdim bile. burada sorun ama formanin kirmizisi biraz acik kirmizi.Xberger 16:14, 17 Haziran 2011 (UTC)
eger illaki sein secdiigin kirmizi olsun diyorsan. bu forma designini burada indir bir resim-programiyla rengi istediigin gibi degistir ve degistirdigin formayi baska bir isim altinda wikiye yükle ve forma-funkzyonunda sec..Xberger 16:19, 17 Haziran 2011 (UTC)
logo isi karisik. telef haklari falan varya. aslinda kulup logolarini kendin cizersen ekleyebilirsin. vikide bazi moderatorler bu konuyu cok buyütüyor bence. istersen internetten bir logo resmi bul. aynisi bir resimprogramiyla (mesela windowsdaki paint'le) kendin ciz. sonra png-formati olarak vikiye yükle. böyle kimse birsey diyemez. daha ayrintili yardim istersen cekinmeden Kullanıcı:Rapsar danis. sana yardimci olur.Xberger 16:32, 17 Haziran 2011 (UTC)
verdigin örneklerde hepsi self-made. yani kendileri cizmis. öyle yaparsan sorun olmaz bence. ama genede sen rapsar'a bi sor.Xberger 16:34, 17 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba, ben Supermæn. Xberger beni size yönlendirdi, formaya logo ekleme ile ilgili. Şunun gibi sponsor vb. logosu eklemekten bahsediyorum. -- Supermæn mesaj katkılar 16:36, 17 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba. Maalesef bilgim yok bu konu hakkında. Resimleri düzenlemeyle ilgili en tecrübeli kullanıcımız Kullanıcı:The Emirr'dir. Kendisine mesaj atarsanız er ya da geç cevap verir mutlaka. İyi çalışmalar.--Rapsar 18:56, 17 Haziran 2011 (UTC)

Bugün şu maddeleri açtım. Kontrol edebilirmisin?

Ve şu maddelerdeki değişikliklerimi -biri senden önce davranıp kontrol etmezse- :

Saygılarımla, Supermæn mesaj katkılar

Bu arada Balıkesirspor formaları için uğraşmana teşekkür ederim. -- Supermæn mesaj katkılar 11:42, 19 Haziran 2011 (UTC)


merhaba superman,
hepsini kontrol ettim. istersen bundan sonra takimlar icin yeni sezon maddeleri acacak olursan 2011-2012 Eskişehirspor sezonu maddesineki gibi önce sezonu bosluk takimadi bosluk sezonu diye atlandir. inglizice vikide böyle yapiyorlar böyle yapinca kategorilerde siralamasi sezon seneleri egöre oluyor.
senin ayptigin degisiklikler hep olumlu bunun icin seni editör olarak önercem yakinda. o zaman kendin kontrol edebilirsin. vikipedi standardlarvar onlari henüz tam bilmiyorsun. bu aciginida zamanla kapatirsin. ozaman kafana göre calisabilirsin kimsede sana krismaz.
forma konusundada sayende bende formalar nasil yapiliyor bakmis oldum. vikipedide kullanilmasini bilmedigin konular varsa bize sor yada google de arama yap. mesela aradigin bir özel resim var ve bunun hexagonal ismini bilmiyorsun o halde google'de renk yardim wiki yaz. önerilen sayfala arasinda mesela sunuda bulabilirsin:
http://tr.wikisource.org/wiki/Yard%C4%B1m:Tablo/T%C3%BCm_renkler
böyle calismakla zamanla tüm aciklarini kapatirsin. bide yeni madde acarken vikide senden tecrübeli kisiler ayni tür maddeyi nasil yapmis ona bak ve ona göre sende yap. bende böyle ögrendim ve böylede devam ögreniyorum. zaten sen actigin sayfalardan böyle yaptigini gösteriyorsunda ben genede bir söyleyeyim dedim.
türkce vikide cok az yazar var. seninde böyle azimli calisman cok iyi. ellerine saglik tekrardan.
hayirli calismalar Xberger 14:14, 19 Haziran 2011 (UTC)

birkac öneri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Kulüp isimlerinde bazen alisik olunmayan kisatmalar kullaniyorsun. mesela TKİ Tavşanlı Linyitspor yerine Tavşanlı Linyit yazmisin yada Gençlerbirliği yerine sıkça G.birliği kullaniyorsun. bu vikipedide pek öyle yapilmiyor.

sana birkac öneri sunayim:

  • Bir takimin isminde SK varsa mesela Altay SK, Göztepe SK vs. O zaman SK kismini yazmayabilirsin. ama ismin kalan kisminda kisaltma yapmasan iyi olur. cünkü vikideki standardlarda cakisiyor. Mesela Gençlerbirliği SK yerine sadece Gençlerbirliği olur.
  • Bir takim isminde birlesik spor kelimesi dahilse mesala Gaziantepspor, Sivasspor vs. o halde bu spor kismini daima yaz.
  • bir takimin isminin önünde sponsor yada herhangi baska bir önisim varsa mesela Kardemir Karabükspor yada Vestel Manisaspor o halde o önismi kullanirken yazmayabilirsin. Mesela Kardemir Karabükspor yerine sadece Karabükspor. Burda tek istisna ön ismi biraktigign zaman ismin kalan bölümünde baska isimli takim varsa. Mesela Malatyaspor ile Yeni Malatyaspor ayni takım degil. Yada Güngören Belediyespor'u sadece Güngörenspor yazamissin cünkü Güngörenspor diye bir takim var ve Güngören Belediyespor'la bir aglakasi yok. Ama Mesela Kilimli Belediyespor eskim Kilimspor. Burda Kilimli Belediyespor'a sadece Kilimspor diye bilirsin.

Bu önerilerimi saldiri olarak algilama lütfen, sadece yardim amacli söylenmis sözler. sen bun kisatmalari uygulamazsan baskalari girip uygulamak zorunda kalacak.

hayirli calismalar Xberger 16:50, 19 Haziran 2011 (UTC)

Selamlar. Adlandırma genellikle Denizlispor 2010-11 sezonu şeklinde yapılıyor. Gireceğin maddeleri o formatta girmeni tavsiye ederim. Elimde piyasada Gençlerbirliği hakkında yazılmış tek kitap (Tanış Bora - Ankara Rüzgarı: Gençlerbirliği Tarihi) var ve 1559'dan 2002-2003 sezonuna kadar sonuç ve puan tablosu bilgileri var. Bu maddeyi o açıdan geliştirmek de planlarım arasında--вяí¢αи76ileti 06:26, 20 Haziran 2011 (UTC)

iyi o halde genclerbirligi sezonlarinin bakimini sen üstlenirsin. bizde öteki arkdaslarla geri kalan süper lig takimlarinin sezonlarini yaparaiz. böylelikle hersey yapilmis olur. eger genclerbirligi disinda baska bir süper lig yada 1. lig takiminin bakimini üstlenebilirsen iyi olur. aslinda en iyisi süper lig ve 1. lig ekiplerinin güncellenmesi gereken maddeleri takimlara göre bölüssek. herkes mesela 5 takiminin maddelerinden sorumlu olsa iyi olur. cobija, superman, rapsar, sen ve beni de sayarsak 36/5 herkese 7-8 takim düsüyor simdilik. iki üc arkadas daha bulabbilirsek bu is olur. hayirli calismalar.Xberger 07:50, 20 Haziran 2011 (UTC)
Gençlerbirliği'nden srumlu olmayı kabul ederim, ancak 1. Lig ekiplerinin sezonlarıyla uğraşmanın çalışma verimimizi düşüreceğini düşünüyorum. Bu nedenle, sadece Süper Lig ekiplerinin sezonlarıyla ilgilenmeliyiz. 18/5 seçeneği daha cazip. Herkse 7-8 takım düşürmüşsün ama ben şu halimle 2'sini zor idare ederim zira geri aldığım vandalizmler, yeni açılan maddeleri kontrol edip silmek ve hedeflediğim bir iki maddeyi KM ya da SM yapma planlarım mevcut. Saydıklarından herkesin bu kadar çok takımdan sorumlu olması beklenmeyebilir. 1. Lig ekiplerinin sezonları örneğin sen bıraktığında (taraftar sayısının da azlığından ötürü) kaderine terk edilecek ve uzun süre güncelleştirilmeyi bekleyecektir. Gelecek açısından Süper Lig ekiplerinin sezonlarını yapmak daha akla yatkın.--вяí¢αи76ileti 08:19, 20 Haziran 2011 (UTC)
Bence 18 değil de 21-22 takımın sezonlarına çalışmalıyız. Konyaspor, Denizlispor gibi takımları unutmayalım. -- Supermæn mesaj katkılar 11:53, 20 Haziran 2011 (UTC)
ben zaten 36 takim dedim. yani en az 36 takim. bu 36 takimla süper lig ve 1. lig takimlarini kast etmistim. bunun disinda ama taraftari olan takimlarinda sezonlari yapilabiri. mesela sen balikesirspor icin böyle birsey yapabilirsin. ben kirsehirspor icin düsünüyrom yapmayi. sonra 2. lig'de olan türk futbolunun köklü takimlari Adana Demirspor, Altay gibi takimlara yapilabilir. ama bunlar simdilik önemli degil. önemli olan süper lig ve 1. lig takimlari. bunlari sürekli güncelleyi bilirsek cok sey basarmis oluruz. selamlarXberger 12:04, 20 Haziran 2011 (UTC)

Neden buradaki <br> yi sildin? Silince kötü bir görüntü oluşuyor. K. üstte, Erciyesspor altta. Öyleyse sadece Erciyesspor yazalım. Ne dersin? -- Supermæn mesaj katkılar 13:41, 20 Haziran 2011 (UTC)

bu sadece senin bilgisayarinda ve senin display'in resolution'da öyle. bende mesela senin yaptigin durum iyi gözükmüyor. zaten sezon maddelerinde üst kisimlara daha entriler yapilacak. o zaman transfer'ler paragrafi asagi dogru kayacak ve Futbol kulübü sezonu bilgi kutusu cakismayacak. sen bu konuyu bana güven simdilik. birkac hafta sonra hersey yolunu bulacakdir. örnek sans Samsunspor 2011-12 sezonu maddesini verebilirim. transfer paragfrafi burada o kadar sagidaki Futbol kulübü sezonu bilgi kutusu cakismiyor. hayirli calismalar.Xberger 13:49, 20 Haziran 2011 (UTC)


Acaba ben 70-80 cümlelik bir madde yazsam yine 16 puan mı alacağım? -- Supermæn mesaj katkılar 14:28, 20 Haziran 2011 (UTC)

Şu puan sistemiyle evet öyle oluyor. Puanlama sistemini değiştirmeyi bir standarta oturtmayı düşünüyoruz ama nasıl olur bilmiyorum. 50 cümle üstü katkı yaptığınız maddeler bazı kriterleri de karşılıyorsa Altın Puan kazanabilirsiniz. 3 Altın Puan ise Altın Madalya ödülünü kazandırıyor. Güzel günler=) --Duke ϡ»» ileti ^^ 15:17, 20 Haziran 2011 (UTC)
Üstüme vazife değil ama şöyle birşey olabilir: 3'den fazla her cümle için VP:İBP ana sayfasında da yazan standart bir puan verilir. Örneğin 3 cümle = 6 puan, 4 cümle = 7 puan falan. Sonra puanlar ona göre hesaplanır. Her cümle için gerekli değil. 10'a kadar olsa yeter. 75 cümle olsa 10 cümlenin puanı x 7 + 5 cümlenin puanı. Öyle daha iyi olur. Hem standart puanlar olduğu için puanlayıcıya göre puan farkı da ortadan kalkar, örneğin; kullanıcı:örnek 10 cümlelik maddeye 6 puan veriyor. kullanıcı:deneme 10 cümlelik maddeye 5 puan veriyor. Bu da ortadan kalkmış olur. -- Supermæn mesaj katkılar 15:27, 20 Haziran 2011 (UTC)
Tabi ki öneriler getireceksin, aksi halde iş birliği ilerlemez. Bir süre sonra da durur=) Lakin anlattığınız puanlama sistemini tam olarak kavrayamadım. --Duke ϡ»» ileti ^^ 16:07, 20 Haziran 2011 (UTC)
  • Her 5 cümleyi bir puan olarak değerlendirsek, 25 cümle üstüne 5 puan versek nasıl olur? Dengesizlik ortadan kalkar sanıyorum. --Duke ϡ»» ileti ^^ 11:07, 22 Haziran 2011 (UTC)

2011-12 Trabzonspor sezonu[kaynağı değiştir]

2011-12 Trabzonspor sezonu maddesinin ismini düzeltirmisiniz? -- Supermæn mesaj katkılar 15:55, 20 Haziran 2011 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı--вяí¢αи76ileti 16:29, 20 Haziran 2011 (UTC)

Wissem Ben Yahia[kaynağı değiştir]

2011-12 sezonu itibarıyla Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda oynamaktadır. kismi kalsin madde'de lütfen. cünkü sezon basladiktan sonra maddeye girip de degistirecek kimsenin vakti ve gücü yoktur. sezon öncesi hazirlik dönemi baslamasiyla dogru sayilacaktir. alman ekipleriyle aglakali kismi niye sildin anlamis degilim. kaynak verip isin dogrulugunu ispatladim. silipde kisa olan maddeyi dahada kisa göstemenin ne anlami var? maddeyi ben actigima göre bazi kararlar benim taktirime kalmali. bundan sonra aklinda bulunsun. hayirli calismalar Xberger 10:40, 21 Haziran 2011 (UTC)

Wissem Ben Yahia sayfasındaki Alman ekipleri bölümünü sildim. Çünkü;

  • 2010-10 yazıyordu.
  • Her iki kaynağa da baktığımızda transfer teklifi aldığı yazmıyor. Sadece gündeme gelmiş. Spekülasyon gibi.
  • Kaynakların tarihi 2008.

Şu anda da silinmeli, çünkü maddede çelişkiler var. Çelişkiler:

  • 2010-11 yazıyor, ancak kaynakların tarihi 2008.
  • 2010-11 yazmışsın, yani önceki sezon, aklı başında olan biri Mersin İY yerine Alman takımlarından birine giderdi.
  • Ve yine üstte dediğim gibi transfer teklifi yok. -- Supermæn mesaj katkılar 06:19, 22 Haziran 2011 (UTC)
Merhaba
iyi ben maddedeki alman bölümünü biraz degistirdim. Simdi o kadar celiskili degil.
sana ama birkac nasihatim olacak. türkce vikipedi 169.000 madde ile uluslararasi siralamada 20.sirada. macaristan gibi cek cumhuriyeti gibi ülkeler bile bizden fazla madde yapmis. onun icin bence önemsiz maddelerde detaylara takilip zaman kaybetmek pek verimli degil. sonucta Wissem Ben Yahia kim? Belki de sezon sonunu bile görmeycek. Bunun hakkina yaptigin tartismanin yarattigi zaman kaybinda ben iki yeni madde actardim belki de. söz konus futbolcu forlan falan olsa eyvallah.
ingilizce viki'de cogu yabanci futbolcu maddeleri su kisalikda en:Erhan Güven. yani adamlar söz konusu kisi tanidik degilse mümkün oldugu kadar kisa yapiyor. benimde görüsümde (simdilik) böyle. taninmadik yabanci futbolcu varsa kisa yap bitsin. türkiye'deki takimin kadro kismi islenmis olsun ve türkce vikide madde sayisi ciksin. sen simdi her maddeyi didik didik edersen bu sistem yürümez.
mesela sende balikesirspor maddesinki actigin futbolcu maddesini genelde gerekenden uzun yapmissin (yapman ama tabiki cok olumlu). Ben mesela türk futbolcunun millî takimda gecmisi varsa söyle yaziyorum [tikla] eger millî takim gecmisi yoksa böyle yaziyorum [Özgür Atılgan tikla]. iki örnektede istatistik bölümünü yapmak yazarin kaktirine kalmis birsey.
hayirli calismalar
Xberger 08:47, 22 Haziran 2011 (UTC)

Futbol takimlari sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

futbol takimlarin sezon maddelerini üzerine calisacaksan cok ise yarayacak bir önerim var. Sezon maddeleri tamamiyla islenmis takimlar var mesela Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı 2010-11 sezonu. Eger öteki takimlarinin mac paragrali altinda maclari eklemek istiyorsan Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı 2010-11 sezonu maddesinde istedigin takima karsi oynanan macin raporunu kopyala ve ekle. ben mesela simdi genclerbirliginin 2010-2011 sezonunda fenerbahceye karsi oynadigi karsilasmalarin raporunu eklemek istiyorum. o halde Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı 2010-11 sezonu maddesinde genclerbirligine kars oynana karsilasmalarin raporunu kopyalayip Gençlerbirliği SK 2010-2011 sezonu ekilyiorum. yapmam gereken sey raporlarda maglubiyet isaretini galibiyet cevirmen.

bu sistemi uygularsak bakim isi epey azalir.

hayirli vikiler Xberger 11:33, 22 Haziran 2011 (UTC)

Türkiye Futbol Kulüblerinin sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Daha önce bahsettigim gibi [[Süper Lig]9 ve 1. Lig takimlarin hepsine sezon maddeleri cikarmaya karar verdik. kim hangi takimdan sorumlu su liste'de topladim. Bos olan takimlarin hangi maddesini yapmak istiyorsan ismini oraya yaz. bence söyle 5-6 takimi alirsan iyi olur.

Senden ricam sorumlu olmadigin takimlarin sezon maddelerine simdilik el atma. eger sorumlu kisi yapmassa yaparsin. eger adamlarin isine karisirsan kullaniciyi belki kayip ederiz oda iyi olmaz.

Senin icin Balıkesirspor'lide listeye aldim. istersen yaparsin istemessen listeden cikaririz.

hayirli vikiler 18:42, 22 Haziran 2011 (UTC)

ayvalıkgücü[kaynağı değiştir]

merhaba,

senin balikesirli oldugunu bildigim icin san bu öneriyle geliyorum. sizin balikesirde ayvalikgücü diye bir takim vardi ve halada var galiba. türk futboluna iz birakan takimlardan. malesef vikide maddesini yok. senin el atman en dogrusu olur. aslinda bir Request sayfasi acip türk futboluyla aglakali gereken maddeleri siralacak iyi olur. o zaman isteyen girip yeni madde acabilir.

bu arada sezon maddeleri icin ikinci bir süper lig takimi üstlensen iyi olur. sen ya manisasporu al ben antalyasporu alayim yada sen antalyayi al.

iyi vikiler Xberger 13:41, 23 Haziran 2011 (UTC)

Araya gireceğim ama sporla ilgili madde isteklerinin olduğu şöyle bir sayfamız var. Vakit bulduğunuzda bir el atmanız dileğiyle :P--Rapsar 13:44, 23 Haziran 2011 (UTC)
sorunu pek anlamadim acikcasi. daha ayrintili sorabilirmisin?
manisayi alman iyi oldu. bende antalyayi aldiktan sonra süper lig en azindan islenmis olacakXberger 15:13, 23 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri kadro paragrafi[kaynağı değiştir]

merhaba,

sezon maddelerin kadro bölümü su maddedeki gibi olmali. basdan sistemi böyle yaparsak sonra sorun cikmaz. Kartler paragrafi gerekli degil birakilabilir.

hayirli calismalar Xberger 08:10, 24 Haziran 2011 (UTC)

Sen bir göz doktoruna git. :) Şimdi de en alttaki Johnny Test maddesini puanlamamışsın. -- Supermæn mesaj katkılar 06:06, 24 Haziran 2011 (UTC)

Dostum, göz değil de, yakında psikologa gideceğim sanırım=) Puanlamalar kısmının altındaki notu okuma fırsatınız oldu mu? --Duke ϡ»» ileti ^^ 09:58, 24 Haziran 2011 (UTC)

İBP hatası[kaynağı değiştir]

Cekli829'un puanlamasını yaparken hata yaptınız sanırım, buradaki puanları toplandığında 22 ediyor, ancak sıralamada 23 yazıyor. -- Supermæn mesaj katkılar 17:06, 25 Haziran 2011 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler. --Duke ϡ»» ileti ^^ 17:09, 25 Haziran 2011 (UTC)

Buradaki puanlanmamış maddeyi puanlayıp ödülümü verirseniz mutlu olurum. -- Supermæn mesaj katkılar 07:15, 27 Haziran 2011 (UTC)

Bismillah, iki de bir dürtmezseniz mutlu olurum. Genç bir arkadaşımızsın sanırım. Biraz sabırlı olmayı deneyin lütfen. --Duke ϡ»» ileti ^^ 14:12, 27 Haziran 2011 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Supermæn,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Warner Bros. animasyon ve çizgi romanları konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Duke ϡ»» ileti ^^ 14:23, 27 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri icin cok iyi bir kaynak[kaynağı değiştir]

merhaba,

sezon maddelerindeki kadro kisminda bu kaynagi tavsiye edeyim dedim:

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/002011/Ligler/SuperLig/almanak2011-12/2010-11-Super-Lig-Almanak.pdf

son sayfalarda takim takim tüm görev almis futbolcularin 2010-11 sezonun istatigi mevcut.

iyi calismalar --Xberger 07:37, 29 Haziran 2011 (UTC)

sezon maddeleri[kaynağı değiştir]

merhaba superman,

uzun zamandan beri görüsemek. nasil gidiyor vikipedi isleri? Kullanıcı:Xberger/Türkiye Futbol Kulüplerinin sezon maddeleri bir göz at istersen. süper lig takimlari cok sükür hepsi sahibini buldu. bi tek 1. lig ekiplerinde sahipsiz takimlar var. istersen konyaspor'u da sen al.

sana zahmet sezon baslamaan önce üstlendigin takimlarin kadrolari ve sezon maddeleri haizr duruma gelsin.

iyi calismalar --Xberger 10:13, 30 Haziran 2011 (UTC)

merhaba,
cok iyi olmus. konyaspor'u alsaydin cok iyi olurduda ben cünkü 12 takimi üstendim. ama canin sagolsun. bir türlü yapilir.
sana iyi calismalar
--Xberger 11:01, 30 Haziran 2011 (UTC)

Dünya saati[kaynağı değiştir]

Alabilir miyim?--Ğaaw 10:50, 30 Haziran 2011 (UTC) (Bu yağcılık )


  • Buçuk saat nasıl?--Ğaaw 11:08, 30 Haziran 2011 (UTC)
    • +5,5 gibi.--Ğaaw 11:22, 30 Haziran 2011 (UTC)
      • 01:17 işte olmuyor.--Ğaaw 11:31, 30 Haziran 2011 (UTC)
        • Biliyorum:01:17 +5,5, 01:17 0--Ğaaw 11:35, 30 Haziran 2011 (UTC)
          • Evet.01:17=+5,5      01:17=0--Ğaaw 11:40, 30 Haziran 2011 (UTC)
            • Teşekkürler!--Ğaaw 13:01, 30 Haziran 2011 (UTC)

Ayvalıkgücü[kaynağı değiştir]

Ayvalıkgücü'nü yapabilirsen yap demiştim. Ben de şöyle bir şey yaptım: tıkla Güzel olmuş mu? -- Supermæn mesaj katkılar 09:10, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Superman,
harbiden süpersin. maddelerin cok ayrintili olmasi önemli degil aslinda. bulunsun yeter. büyüyk hizmet yapmis oldub. simdi sizin memleketten galiba bir sökespor bide soma linyitspor eksik. onlarada madde olursa balikesir'deki tüm nam salmis takimlarin maddesi olmus olacak. ben maddeleri sen yaptiktan sonra daha sisiririm.
hayirli calismalar--Xberger 09:15, 5 Temmuz 2011 (UTC)
dogru. pardon, ben gönenspor'u sökespor'la karistirdim. gönenspor icinde madde yapabilirsen iyi olur. edremit bel. 'yi istersen yap istersen kalsin.--Xberger 09:20, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Gönenspor'a da şöyle kısa bir şey yaptım: tıkla Kulübün hakkında fazla bir bilgi yok. -- Supermæn mesaj katkılar 09:55, 5 Temmuz 2011 (UTC)

merhaba, bence güzel olmus. ama belki kisa oldugu icin silmeye kalkarlar. amblem falan bulamadinmi bu takimlar icin? neyse simdilik senin deneme kahtanda kalsin. zamanla lig mücadelesi kismini falan yapistiririz sonra maddeyi cariz. nasil olur? --Xberger 10:17, 5 Temmuz 2011 (UTC)

bide belki taninmis futbolcular kismini ekleriz. Su kategoride yeterince var zaten:Kategori:Ayvalıkgücülü futbolcular: --Xberger 10:19, 5 Temmuz 2011 (UTC)

ben böyle kulüplerde kulüp yönetimiyle baglantiya gecmeye calistimda adamlar genelde cevap vermiyor. bide bu yöntemi dene istersen. yada facebook'da taraftar sayfasina gir ve orda vikipedi icin yardim yaz belki biri ise yarar birseyler gösterebilir.--Xberger 10:28, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Halil Zeybek[kaynağı değiştir]

merhaba,

Sagol Halil Zeybek maddesine el atmissin. Ama niye maddeyi sonuna kadar getirmedinki. istatistikleri ve basarilari yap, sonra eksik ve sablonlari cikarsaydin madde bitmis durumda olurdu.böyle yaparsan yaptigin isi tamamiyla yapmis olursun ve bana is kalmaz.

hayirli calismalar--Xberger 10:56, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Halil Zeybek[kaynağı değiştir]

Peki sen başlatınınca neden sonuna kadar getirmedin ki maddeyi? -- Supermæn mesaj katkılar 13:25, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Iyi bir soru:-) isim ciktigi icin devam edemiyorum genelde. ama sonra illaki tamamliyorum. ben sana sakayla karisik söylemistim aslinda. fazla ciddiye alma yani. hani zamanin olursa böyle durumlarda bitirmeye calis, bitiremezsen ben gerisi yaparim.
iyi calismalar--Xberger 13:29, 5 Temmuz 2011 (UTC)