Kullanıcı mesaj:Starskyinn

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 14 gün önce Sevgili Starskyinn, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

Teknosa Türkiye Kupası[kaynağı değiştir]

Yardım teklifin için teşekkür ederim. Bilgileri gazetelerin internet sayfalarından buluyorum, zaten 1999'dan önceki bilgiler yok, çok aramama rağmen bulamadım. Eğer bulabilirsem seni de haberdar ederim. Kullanıcı:Mirada 18:32, 22 Şubat 2009 (UTC)

Türkiye Kupası 1965-66[kaynağı değiştir]

Selam,

Öncelikle güzel madde katkılarını beğeniyle takip ediyorum. Umarım çalışmaların devam eder. Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var. Türkiye Kupası 1965-66 maddesinin yarı finalinde FB ile GS oynamış, diğer yarıfinalde de BJK finale çıkmış görünüyor. Ama finali yine FB ile GS oynuyor. Ufak bir hata var sanırım. Bir göz atar mısın? İyi akşamlar. --Math34 ileti 19:27, 24 Şubat 2009 (UTC)

Ben de tamamen şans eseri farkettim. Bazen seri olarak hızlı şekilde madde açınca oluyor böyle şeyler. Benim de sık sık karşılaştığım bir olay :) Bir kez daha teşekkür ederim bu güzel katkılar için. Özellikle porla ilgili yerel maddelerin bu şekilde düzenli girilmesi çok önemli. İyi günler :) --Math34 ileti 21:28, 24 Şubat 2009 (UTC)

Manco Capac 13:14, 8 Nisan 2009 (UTC)

Süper Lig 2008/09, Avrupa Kupası Play-Off Turu Hk.[kaynağı değiştir]

Avrupa Kupası Play-Off Turu'nu oynama hakkı kazanan takım Fenerbahçe olarak gösterilmiş doğrusu Trabzonspor'dur. Yanlış bilgi olması nedeniyle değiştirilmesi gerekir. Kaynak olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun web adresine bakın. --Aoze 17:42, 12 Haziran 2009 (UTC)

VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN a[.]med»»ileti 18:52, 26 Mayıs 2010 (UTC)

2010 FIFA Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Hakemlerle ilgili verdiğin kaynaklar sadece ilk 16 maçı içeriyor. Yani sadece her takımın ilk maçını

2010 FIFA Dünya Kupası[kaynağı değiştir]

Selamlar, maç sonucu maç bitmeden yazılamaz demişsin ama güncel ifadesi kullanılırsa yazılabilir.Sonuçta yanlış bir bilgi yazılmıyor oraya.starskyinn 17:42, 27 Haziran 2010 (UTC)

Merhabalar, Vikipediye güncel katkı koyma niyetinizi saygıyla karşılıyorum ve tebrik ediyorum. Ancak bazı noktaları gözden kaçırmayalım. Güncel şablonunun vurgu yaptığı ve sürmekte olan şey turnuvanın kendisidir, herhangi bir maç değil. Ek olarak sizin maç bitmeden skoru yazdığınız yer maç sonucu için ayrılmıştır, bu açıdan bakıldığında maç tamamlanmadığı için yanlıştır. İyi vikiler...Ertly 14:54, 27 Haziran 2010 (UTC)
Peki ingilizce wikipedia daki gibi ayrı bir sayfada bu yapılabilir mi? Sonuçta orada canlı skor uygulaması yapılıyor.Tekrar teşekkürler.starskyinn 17:57, 27 Haziran 2010 (UTC)
2010 Dünya Kupasının İngilizce vikipedi ana sayfasında sonuç için ayrılan yer maç sürmekteyken boştur.(Buradan bakılabilir) Eleme maçları için açılmış olan ve her maçın ayrıntılı anlatıldığı sayfada ise (en:2010 FIFA World Cup knockout stage) maçın sonuç kısmına o anki skor yazılmış ve altına in progress (oynanmakta) ibaresi eklenmiştir. Böyle bir uygulama elbette yapılabilir ve doğrusu da budur. İyi çalışmalar...Ertly 15:04, 27 Haziran 2010 (UTC)

Selamlar. Maalesef stadyumun artık var olmadığını dolayısıyla resmin adil kullanım kapsamında kullanılabileceğini gözden kaçırmışım. Karışıklık için özür diliyorum. Resminiz geri getirildi. İyi çalışmalar. --Eldarion 14:14, 28 Haziran 2010 (UTC)

Özellikle Dünya kupaları alanındaki özverili çalışmalarınızın artarak devam etmesi dileğiyle...Ertly 04:03, 30 Haziran 2010 (UTC)

Türkiye Kupası Finalleri[kaynağı değiştir]

Merhaba yaptığın çalışmalar çok güzel oluyor.Eline sağlık.Türkiye Kupası finalleri hakkındaki kaynağı söyleyebilirsen eklemediklerinde sana yardımcı olabilirim. Not:Mesajlarıma baktım da bundan yaklaşık 2 sene önce yine aynı mesajları atmışım galiba sana :) --starskyinnmesaj 09:32, 02 Şubat 2011 (UTC)

Selamlar starskyinn, eğer yardımcı olursan çok memnun olucam. TFF'nin sitesinden 1990'dan önceki maçların ayrıntıları bulunmuyor. 1990'dan önceki maçların ayrıntılarını Milliyet gazetesi arşivi ile macanilari.com'dan karşılaştırıp yazıyorum. Eğer bu maddeleri sen devam edip tamamklarsan çok mutlu olucam. İyi çalışmalar!!!! Mirada 10:15, 02 Şubat 2011 (UTC)]]

Tekrar selamlar starskyinn, sana kolaylıklar dilerim. Pirinç tanesine manzara resmi yapmaya benzer biraz bu iş. Eğer devam edeceksen şimdiden kolay gelsin. İyi çalışmalar, :)) Mirada 23:25, 02 Şubat 2011 (UTC)

  • İyigünler Starskyinn. Az önce size editörlük yetkisi verildi. Artık yaptığınız katkılar başkalarının kontrolünden geçmeden direk yayınlanabilecek. Ayrıntılı bilgi için şuraya bakabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Reality 12:28, 3 Şubat 2011 (UTC)

VikiProje Spor iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mart ayının işbirliği; 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların maddelerinin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 23:08, 28 Şubat 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Starskyinn,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 21:07, 4 Ekim 2011 (UTC)

Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Sizi özledik Starskyinn![kaynağı değiştir]

Starskyinn, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

Satirdan kahraman (mesaj) 01.30, 26 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Starskyinn, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Starskyinn, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla