Kullanıcı mesaj:Senyurtozlem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Senyurtozlem. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

bermanya 00:05, 10 Şubat 2013 (UTC)

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Açtığınız maddeyi neden sildiğimi sormuşsunuz ama ben maddeyi silmedim, Vikipedi'de silme işlemini hizmetliler yapıyor ki ben hizmetli değilim benim yaptığım hizmetlilere maddenin silinmesini belirten şablon koymaktı. Vikipedi'de madde silinmesi için çeşitli sebepler var. Bu sebeplere buradan bakabilirsiniz.

Maddeye koyduğum şablondan da görülebileceği sizin açtığınız maddeye "Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz madde" olduğu gerekçesiyle hızlı sil şablonu koydum. Vikipedi'de maddesi bulunan oyuncuların maddelerini örnek alarak maddeyi düzenlerseniz (tabiki telifli içerik olmadan ayni bir internet sitesindeki metni buraya kopyalayıp yapıştırmadan) bir sorun kalmaz. İyi çalışmalar.--Emyilmesaj 00:16, 15 Şubat 2013 (UTC)

Örneğin Ceyda Ateş maddesinde değiştir'e tıklayıp bu maddenin içeriğini kopyalayıp, açtığınız maddeye yapıştırın. Sonra burada Ceyda Ateş ile ilgili bilgileri Dilara Büyükbayraktar'ın bilgileriyle değiştirin. Dilara Büyükbayraktar sadece oyuncu olduğu için kategorilerdeki model ve sunuculukla ilgili kategoriler silinmeli. En sondaki bg ve en ile başlayanlar ise interwiki yani Ceyda Ateş'in diğer dillerdeki maddeleri için bağlantılar, Dilara Büyükbayraktar'ın diğer dillerde maddeleri olmadığı için bunlarda silinmeli. Son olarak maddeye yazdığınız interent siteleri resmi hesap değilse silinmeleri daha iyi olur. Takıldığınız yer olursa tekrar sormaktan çekinmeyin. Ayrıca mesaj yazmak için yukarıdaki kalp işaretine değil + işaretine basılıyor. İyi çalışmalar.--Emyilmesaj 00:36, 15 Şubat 2013 (UTC)

İlk önce ben kaldırmışım, sonra yeniden eklenmiş. bu sefer Garbino kaldırmış ve değişiklik özetine "ansiklopedik olmayan bilgi eklentisi" yazmış. Kısaca neden bu. Ayrıca yazdığınız mesajlardan sonra yazılan bölümün hemen üstündeki başlık, biçim yazılarının üstündeki kalem işaretine basarak imza atarsınız çok daha iyi olur. --Emyilmesaj 01:08, 16 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba benim sayfam var Dilara Büyükbayraktar sayfam var orada düzenleme yaparak wordpress sayfamı paylaşıyorum neden kaldırıyorsunuz?? Senyurtozlem (mesaj) 01:09, 16 Şubat 2013 (UTC)

Merhabalar, eklediğiniz bağlantı için "Resmi Fan Clup Sayfası" yazmışsınız. Ancak, verilen bağlantıya baktığımda "resmi" olarak adlandırılabilecek bir şekilde olmadığı, sadece sizin fotoğraf eklemelerinizle kısa süre önce oluşturulmuş bir "kişisel hayran" sayfası olduğu görülmektedir. Bu sebeple bağlantı "ansiklopedik" olmamakla birlikte "reklam maksatlı" olarak da değerlendirilebilir. Ayrıca, 3 geri-dönüş politikası gereği, bir madde de geri alınan, reddedilen veyahut değiştirilen içerik 24 saat içerisinde 3 kereden fazla geri getirilemez. Şuanda bu politikayı da içeriği 3 kez yeniden ekleyerek ihlal etmiş bulunuyorsunuz. Tekrarında bir hizmetliye bildirerek, politika ihlalinin gereğinin yapılmasını rica etmek zorunda kalacağımı belirtmek isterim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 01:22, 16 Şubat 2013 (UTC)
Üzgünüm, bağlantı ansiklopedik değil. Ayrıca kişinin bu sayfadan haberdar olması demek, sayfayı "resmi" olarak adlandırmaya yetmemektedir. Bu sebeple, bağlantının kabulü mümkün değildir. Israrcı olmayacağınızı umuyor, iyi geceler diliyorum.. --Garbino ileti 01:33, 16 Şubat 2013 (UTC)
Ansiklopedik değer taşıyan bir bağlantı olmaması nedeniyle, ne yazık ki hayır. Eklemeniz durumunda bu sefer "reklam" maksatlı olarak reddedilecektir. 3 Geri-dönüş politikası'ndan tekrar bahsetmiyorum bile.. Anlayışınıza teşekkürler, iyi geceler.. --Garbino ileti 01:41, 16 Şubat 2013 (UTC)
Kısaca şöyle anlatayim. Bağlantı kayda değerlik (internet) kriterlerimizin tamamıyla dışındadır. Bu sebeple Vikipedi'de yer almasını sağlayacak ansiklopedik değere sahip gözükmemektedir. 3 Geri-dönüş politikası ise bir önce ki mesajımda bahsettiğim gibi, reddedilen içeriğin 24 saat içerisinde 3 kereden fazla tekrar geri eklenmesinin önüne geçen bir politikadır. Bu politika ihlali ise engel gerektirmektedir. Son kez tekrar ediyorum ki bağlantının kabulü mümkün değil.. Anlatabildiğimi umuyorum. --Garbino ileti 01:50, 16 Şubat 2013 (UTC)