Kullanıcı mesaj:Pink.up

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Pink.up, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. ki bl 08:16, 26 Şubat 2012 (UTC)

Sayın Kibele yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de kolay gelsin.Pink.up mesaj 15:18, 01 Mart 2012 (UTC)

Madde başlık renklendirmeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, madde başlıkları varsayılan olarak siyah renkte gelmektedir. Bu nedenle başlıklarda göz yorgunluğu da oluşturan renklendirmeleri topluluk görüşü almadan yapmamanızı temenni ediyorum. Teşekkürler --i.e. msj 22:33, 29 Şubat 2012 (UTC)

Açtığım sayfaları incelediğiniz için teşekkürler. Yeni Vikipedist olduğum için hatalarım olması olasıdır. Yapıcı eleştirileri ve doğru yönlendirmeleri her zaman dikkate alacağımı belirtmek isterim. Teşekkürler...Pink.up mesaj 15:16, 01 Mart 2012 (UTC)

Kaynak olarak Vikipedi maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar, açtığım Lebensreform sayfasını incelediğiniz için teşekkür ederim. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eablon:Wikipedia/k%C4%B1lavuz linkinden incelediğim üzere İngilizce Viki kaynak olarak gösterilebilir. Kodu düzenleyip ekledim. Yanlışlık olması durumunda düzeltmenizi veya yardımcı olmanızı çok isterim. Sadece on günlük Vikipedistim. Desteğiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Lebensreform ( İngilizce Wikipedia. Sürüm tarihi: 28 Şubat 2012‎ ).' Pink.up mesaj 15:10, 01 Mart 2012 (UTC)

Merhaba Pink.up, linkteki şablon güncel bir şablon değil. Hatta kullanılmaması gereken bir şablon. Vikipedi:Kaynak gösterme, Vikipedi:Güvenilir kaynaklar ve Vikipedi:Doğrulanabilirlik sayfalarını okursan Vikipedi'nin kaynak olmak için yeterli kriterleri sağlamadığını görebilirsin. Kaldı ki Vikipedi'de Vikipedi'yi kaynak göstermek kendine atıfta bulunarak araştırma tezi yazmak gibi bir şey. İngilizce sayfada açıkça yazmışlar aslında bu durumu: en:Wikipedia:Verifiability#Wikipedia and sources that mirror or use it. Dolayısıyla sözkonusu şablonlarla ya da elle diğer dillerdeki ya da Türkçe Vikipedi sayfalarını kaynakça ve dış bağlantı başlıklarına eklemek doğru değil. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Soruların, yardım beklediğin durumlar için mesaj sayfamı her zaman kullanabilirsin. Kolaylıklar :) –h.çağrımsj 13:28, 1 Mart 2012 (UTC)

Tekrar teşekkürler. Verdiğiniz linkleri tekrar okuyacağımı bilmenizi isterim. Çeviri sayfalar için - ki bence belirtilmeli- nasıl bir kod veya kategori eklemem gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim.--Pink.up (tartışma) 13:31, 1 Mart 2012 (UTC)

Tekrar merhaba, kusura bakma mesajı benim mesaj sayfama yazmadığın için burada tesadüfen gördüm. Sorun hala geçerliyse, çevrilmiş sayfaların tartışma sayfasına Çevrilmiş sayfa şablonu koyabilirsin. En temel haliyle {{Çevrilmiş sayfa|en|''İngilizce madde adı''}} yazman yeterli olacaktır. Diğer opsiyonları şablon maddesinde görebilirsin. Kolaylıklar–h.çağrımsj 09:04, 9 Mart 2012 (UTC)

İş_birliği_projesi/2012/9._hafta[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yanlışlıkla İş_birliği_projesi/2012/9._hafta katılımcılar listesinde sizin kaydınızı değiştirmiş olduğumu fark ettim. Geç olsa da özürlerimi yeni bir Vikipedist olmamdan dolayı kabul edeceğinizi umuyorum. Kimsenin hakkına kastım olmadığını bilmenizi isterim. Teşekkürler. --Pink.up (tartışma) 13:52, 1 Mart 2012 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler, maalesef bu hafta katılacağımı belirttim. Ancak halen işlerimden dolayı katılım sağlayamadım. Size kolay gelsin. --i.e. msj 13:55, 1 Mart 2012 (UTC)

Merhabalar, benim katkılarımı da incelemenizi çok isterim. İş_birliği_projesi/2012/9._hafta için kayıtlıyım ama ne gelen var ne giden :) Teşekkürler.--Pink.up (tartışma) 13:49, 1 Mart 2012 (UTC)

Katkılarınızı gördüm, çok güzel maddeler oluşturmuşsunuz. Bugün puanlayacağım katkılarınızı. Sadece küçük bir önerim olacak, bazı başlıkları farklı renklerde oluşturmuşsunuz, Vikipedi için standartlar önemli; renkli yazıları özel belirtmeler dışında, başlıklarda kullanmamak standartlık açısından önemli. :) Katkılarınız unutulmadı, hatta dün bir bölümünü puanladım, puanlamayı metin editöründe yaptığımdan bazen Viki'ye geç geçebiliyorum :) Yeniden teşekkürler, iyi vikilemeler :))--Çalıştayileti 14:00, 1 Mart 2012 (UTC)
Teşekkürler yapıcı eleştiriniz için. Gerekli düzeltmeleri yapacağım. Kolay gelsin--Pink.up (tartışma) 14:02, 1 Mart 2012 (UTC)

Madde geçmişi[kaynağı değiştir]

Good Morning America maddesini Günaydın Amerika maddesine yönlendirdiğinizi gördüm. Fakat maddelerde önemli olan bir diğer konu ise bu maddeye katkı yapanların Geçmişi Gör sayfasına tıklandığında görülmesidir. Bu nedenle maddelerin geçmişi önem taşır. Yönlendirme öncesinde madde geçmişinde katkı yapılıp yapılmadığı kontrol etmek, diğer katkı yapan kullanıcılar için önemlidir. Bu gibi durumlarda bizler bana da Merube'nin söylediği gibi ya {{geçmiş birleştir}} etiketi ile bu maddeleri etiketliyoruz veya baştan sayfa üzerinde sağda bulunan Taşı linkini kullanarak sayfayı geçmişi ile birlikte ilgili sayfasına taşıyoruz. Bilmenizi istedim sadece. Şimdilik ben gerekli değişikliği yaptım. Yine de sorunuz olursa yanıtlamaya biz tüm kullanıcılar her zaman hazırız. Teşekkürler i.e. msj 21:25, 1 Mart 2012 (UTC)

Eksik lisans ve adil kullanım bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 06:20, 2 Mart 2012 (UTC)

İş birliği projesine nasıl katılırım .[kaynağı değiştir]

?

Sayın Kullanıcı:Clever hjk hangi iş birliği projesine katılmak istiyorsunuz. Eksik veya yanlış bilgilendirme yapmak istemem.Kullanıcı mesaj:İncelemeelemani veya Kullanıcı mesaj:Çalıştay daha kıdemli ve bilgililer benden. Onlara mesaj yazarsanız size seve seve yardımcı olacaklardır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ayrıca bu kullanıcı da size diğer konularda bilgi verebilir. ki bl Kolay gelsin. Pink.up mesaj 14:14, 8 Mart 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim.Yardımınız için saolun.

Bilgi Kutusu sorunu[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Kullanıcı:Çalıştay, Bir maruzatım var :) Bilim adamı bilgi kutuları standart şablonda bir sıkıntı var. Gerardus 't Hooft, Kai M. Siegbahn, Manne Siegbahn örneğinde ki gibi ek bilgiler kısımları oku kısmında gözükmüyor. Bi çare...Pink.up mesaj 18:40, 10 Mart 2012 (UTC)
Evet Pink up, şablonda ek bilgi seçeneği kodlanmamış. Gerekli değişiklikleri yaptım, şu an da çalışıyor. Bu tür çeviri şablonlarda yer yer hatalar olabiliyor :)--Çalıştayileti 23:10, 10 Mart 2012 (UTC)
Teşekkürler, ellerinize sağlık Pink.up mesaj 04:11, 11 Mart 2012 (UTC)


Merhabalar. Editör olmayı düşünür müydünüz?--RapsarEfendim? 19:22, 19 Mart 2012 (UTC)

Merhaba, yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünmüyorum. Teşekkür ederim.Pink.up mesaj 19:30, 19 Mart 2012 (UTC)
Fakat ben yeterli seviyeye geldiğinizi düşünüyorum. Ayrıca bize de acıyın. Sizin yaptığınız katkıları onaylamaktan yorulduk :))--i.e. msj 21:35, 19 Mart 2012 (UTC)
Aday adayı oldum bakalım :) Acıyın filan deyince siz, madde düzenlemeyi bıraktım dersem yalan olmaz....(:Pink.up mesaj 18:30, 21 Mart 2012 (UTC)
Hadi inşallah hayırlı olur. İlk destek oyunu ben kullandım :) --i.e. msj 19:51, 21 Mart 2012 (UTC)
Hiç kontrol yapmasanız bile en azından sizin değişiklikleriniz otomatik onaylanır, inceleme elemanı'nın da dediği gibi bizim de acınacak bir halimiz olmaz. :) Şimdiden hayırlı olsun. :) Kısa sürede gösterdiğiniz ilerleme için de ayrıca tebrik ederim. Utku Tanrıveremesaj 23:07, 23 Mart 2012 (UTC)
Ben neymişim , bıktırmışım hepinizi arkadaşlar :( Teşekkür ederim.(: Pink.up mesaj 23:12, 23 Mart 2012 (UTC)
Gerçekten de bıkıyorsak bunu seve seve yapıyoruz. :=) Editörlüğünüzü ben de onayladım şu an. Bu bizim işimizi kolaylaştıracağı gibi sizin de işlerinizi kolaylaştıracaktır. Ayrıca bu haftaki İş projesindeki katılımlarınız için teşekkürler. Çok iyi iş çıkardınız. Tebrikler.. --Agnostik Çeviri Grubu (tartışma) 01:54, 24 Mart 2012 (UTC)
Teşekkür ederim, ben de seve seve yapıyorum. İleri ki dönemlerde de aynen devam ederim umarım :) Pink.up mesaj 11:24, 24 Mart 2012 (UTC)
Editörlük yetkileriniz verilmiştir. Kolay gelsin.--Reality (tartışma) 15:02, 25 Mart 2012 (UTC)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Reklendirmesiz nice madde başlıklarına... :) Eksiklerim konusunda beni uyarmanızı ve bilgilendirmenizi rica ederim.Teşekkürler.Pink.up mesaj 17:46, 25 Mart 2012 (UTC)

Hayırlı olsun[kaynağı değiştir]

Editörlüğünüz hayırlı olsun. Güzel katkılarınızın devamı dileklerimle. İBP'ler sizsiz olmaz :)-DRG msj 19:30, 25 Mart 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim, hem güzel yorumlarınız hem de oyunuz için... Yardımlarınızla editörlüğü de kısa sürede öğrenip İBP. katkılarıma da devam etmek niyetindeyim. Kolay gelsin :) Pink.up mesaj 19:34, 25 Mart 2012 (UTC)

Çok yakın bir arkadaşının ölümü beni de çok üzdü. Tanrıdan arkadaşına rahmet, sana da sabır dilerim. Başın sağ olsun, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 10:44, 27 Mart 2012 (UTC)

Görünce ben de üzüldüm. Başın sağ olsun.–h.çağrımsj 10:51, 27 Mart 2012 (UTC)
Başın sağolsun, özüre gerek yoktu.DRG msj 12:28, 27 Mart 2012 (UTC)
Başınız sağolsun efendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. --i.e. msj 12:34, 27 Mart 2012 (UTC)
Başınız sağolsun, Sayın Çalıştay. Vikipedi'de yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa çekinmeden söyleyebilirsiniz. Allah kalanlara güç kuvvet, sağlık versin....Pink.up mesaj 16:28, 27 Mart 2012 (UTC)
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Artık dualarım çok sevdiğim arkadaşımla... Cekli, Pink up, Hcagri, Drgulcu, İncelemeelemani teşekkürler...--Çalıştayileti 17:16, 27 Mart 2012 (UTC)

Editör Onayında Dikkat[kaynağı değiştir]

Merhaba Pink.up. Şu onay yapılırken sanırım kaynağın bir anonim kullanıcı tarafından vandalizm yapılarak silindiği ve sizin de bu silinmeyi onayladığınızı fark etmediniz. Geri aldım. Bir editör olarak bu onay konularında daha dikkatli olmanız gerekmektedir. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 8:21, 28 Mart 2012 (UTC)

Merhabalar, girilen kaynak silinmişti, vandalizm tanımına uymadığını düşünüyorum. Hatalı kaynak şablonu olduğu için onay vermiştim. Tekrar kontrol ediyorum. Dönülmez hatalar yapmamaya çalışıyorum. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.Pink.up mesaj 10:13, 28 Mart 2012 (UTC)
Son zamanlarda katkılarınızı takdir ederek izliyorum, katkılarınızın artarak devam etmesini temenni eder kolaylıklar dilerim efendim. --Berm@nyaİleti
Azıcık mutluluk verdiyse ne mutlu bana :)) İyi geceler, kolay gelsin. --Berm@nyaİleti 23:09, 28 Mart 2012 (UTC)

Nerde hata yaptım sayın Çalıştay :) onca madde onca çeviri... :( 251 puan :)Pink.up mesaj 21:06, 1 Nisan 2012 (UTC)

Sevgili Pink up aynı tür bir tepki Cekli'den de geldi. Ama sürekli çevrilmesi diğer maddelere göre daha kolay olan listeler yapılınca; eskiden tüzükte olmasına rağmen uygulamadığım katsayı düşürmeyi uygulamak zorunda kaldım. nedeni metin çevirisi yapanlara haksızlık olmasın diye. Liste çevirilerinin puan oranı yaklaşık 2/3 kadar daha az.--Çalıştayileti 21:13, 1 Nisan 2012 (UTC)
Ama...Peki. Elinize sağlık, önemli değil. Niyet önemli :)Pink.up mesaj 21:19, 1 Nisan 2012 (UTC)

Selamlar. Buraya katılmanızda şubat ayında düzenlenen Vikipedi konferansının bir etkisi oldu mu acaba?--RapsarEfendim? 21:17, 1 Nisan 2012 (UTC)

Merhabalar, hayır sayın Rapsar. Pink.up mesaj 21:20, 1 Nisan 2012 (UTC)

İş Birliği Proesine yaptığınız eşsiz katkıları şahsen tebrik etmek istedim. Başarılarınızın devamını dilerim. Sizin ile tatlı bir rekabet içerisinde bir çok İBP içerisinde bulunmak her zaman bana keyif verecektir. Başarılarınızın devamını dilerim. Mutlutopuz 21:25, 1 Nisan 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Aynı temenni ve düşünceleri paylaşıyorum. Ben de sizi canı gönülden tebrik ederim. :) Daha nice iş birliklerine hep birlikte inş.Pink.up mesaj 21:30, 1 Nisan 2012 (UTC)

Tabloları yerleştirme[kaynağı değiştir]

Ellerinize sağlık, burada yaptığınız değişiklik için çok teşekkür ederim. Uğraştım bir türlü ayarlayamadım ben...Pink.up mesaj 22:44, 4 Nisan 2012 (UTC)

Rica ederim :) Ben de zar zor bir yolunu buldum. İyi günler.--RapsarEfendim? 07:30, 5 Nisan 2012 (UTC)

Merhabalar, tecrübenizden dolayı sizi bir konuda rahatsız edeceğim... Şimdi bir vikipedist var olan bu kategoriye ek olarak şu kategoriyi açmış. Üstelik tek tek maddelerde kategori değişikliği yapıyor. Bilginize...Pink.up mesaj 00:33, 9 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Bu mesajı kendisine de atabilirdiniz :) Kendisi benden çok daha eski ve tecrübelidir. Aynı zamanda kendi isteğiyle, mükemmel şekilde yürüttüğü hizmetlilik yetkilerinden vazgeçebilen nadir kullanıcılardandır. Ana madde adına uyum ve Grammy Ödülleri'ndeki ö harfinin özel isim olduğu gerekçesiyle büyük yazılması sebebiyle bu değişiklikleri yapıyor kendisi. İyi günler.--RapsarEfendim? 05:24, 9 Nisan 2012 (UTC)
Teşekkürler.Pink.up mesaj 08:58, 9 Nisan 2012 (UTC)
Haftanın İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Pink.up,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Kent maddeleri konulu projedeki başarılı performansınız ile 14. haftadaki projede 1. oldunuz.

Sevgilerimle... --Çalıştayileti 20:45, 9 Nisan 2012 (UTC)

İskoçya Parlamentosu[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Açmış olduğum İngilizce sürümünün çevirisi olan bu madde üzerinde değişiklik yapmayı uygun görmüşsünüz. Lütfen yaptığınız değişikliği kontrol ediniz, madde gövdesinde hasara sebep olmuşsunuz. :) Ayrıca maddeyi geliştirmek için yakın zamanda çeviriyi tamamlama planım vardı. Beni bu dertten(!) de kurtarmış olmuşsunuz. Mutlaka ki yaptığınız değişim için haklı sebepleriniz vardır ama dediğim gibi standartlara uygun hale getirirseniz çok sevinirim :) Teşekkürler. Pink.up mesaj 21:47, 21 Nisan 2012 (UTC)

merhaba. Ne olmuş orada öyle :) Yanlışlıkla klavyede bir şeylere bastım herhalde :) Amacım üst kısımdaki boşlukları kaldırmaktı. Tamamdır şimdi, haber verdiğin için teşekkürler. İyi geceler.--RapsarEfendim? 21:50, 21 Nisan 2012 (UTC)
Önemli değil :) Pink.up mesaj 10:16, 22 Nisan 2012 (UTC)

Valla haklısın[kaynağı değiştir]

Tüh ya... Üzüldüm aynı anda o kadar madde içinde onu seçip düzenlememize.:)) Senin çalışman da süpermiş yazık olmuş. Kullanıyorum şimdi madde içinde. Bu arada işbirliği sayfamda yazacağım. Çalıştay' mesaj atacağım bu arada. Bu maddeden alınan puanı yarı bölmesini söyleyeceğim. Sevgiler, iyi vikiler. --Math34 ileti 08:54, 25 Nisan 2012 (UTC)

Senin çalışmalarını maddeye ekledim. Kaçırdığım, karıştırdığım yoktur umarım. Sevgiler :)--Math34 ileti 09:42, 25 Nisan 2012 (UTC)

Selam Çalıştay,

Öncelikle İBP'deki hassas terazi yöntemiyle puanlamanız ve herşeyden önce bu proje için gösterdiğiniz çaba için teşekkürler.

Şimdi bizim bir malumatımız var :) Gerçekten perişan bir halde olan ve birçok da yanlış bilgi içeren Elias Hobeyka'yı düzenlenmesi gereken maddelerde görünce atladım ve tamamen yeniden yazdım. Bu arada aynı anda Pink.up'da bu işe girişmiş (malum onun da ne kadar harika katılımları olduğunu ve maddelere sihirli dokunuş ile yeniden yazdığını biliyorsundur) ve çalışmasını tam kaydederken benim değişikliği farketmiş. Detaylar burada :) 1

Kendi çalışmasını bana gönderdi ve ben onun çalışmasını da maddeye ekleyeceğim. Yani başka işimiz yokmuş gibi kaçbin madde arasından gidip aynısını bulup, aynı zamanda düzenlemişiz. :) Ben onun bilgileri ile maddeyi tekrar bir gözden geçireceğim ve bu maddeden aldığım puanın aramızda yarı yarıya bölünmesini rica ediyorum. Sevgiler. --Math34 ileti 09:05, 25 Nisan 2012 (UTC)

Pink.up'ın çalışmasının maddeye eklenmiş hali de burada. ([Pinkup katkıları]) Sevgiler.--Math34 ileti 09:41, 25 Nisan 2012 (UTC)
Üzerime vazife değil gerçi, ama galiba "bir maruzatımız var" diyecekti arkadaş, dili sürçmüş :)Azadagaoglu (mesaj) 10:56, 25 Nisan 2012 (UTC)
Bu tür karışıklıkların yaşanması; aslında ne kadar kolektif bir çalışma içerisinde olduğumuzun kanıtıdır. Güzel bir şeydir :) Elden geçirme çalışmalarında zaten madde geçmişini esas alıyorum. Onun için gerekli puanlar, katkılara göre gerekli kullanıcılara verilecektir. İyi çalışmalar :)--Çalıştayileti 14:50, 25 Nisan 2012 (UTC)
Sayın Math34 inanın puan için her hangi bir talebim yok :) Çalışmanızı da çok beğendiğimi özellikle tekrar belirtmek isterim :) Sadece belki eklemek istersiniz diye bildirmek istemiştim. Pink.up mesaj 20:29, 25 Nisan 2012 (UTC)
Teşekkürler. Senin katkılarınla çok daha iyi oldu madde. Sevgiler...--Math34 ileti 21:34, 25 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba, Pink.up. Nasıl oldu bilmiyorum, mesajınız geldiğinde üstteki uyarı kutucuğu çıkmadı hiç. Yeni gördüm mesajınızı. Maddede birkaç küçük değişiklik yaptım. iyi wikiler. Sadrettinmesaj 07:09, 2 Mayıs 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 23:18, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 23:18, 5 Mayıs 2012 (UTC)

  • İyi geceler. Özgür lisanslısı üretilebilecek maddelerde AK kullanamıyoruz. Bu yüzden yüklediğiniz bazı dosyalar silindi ya da silecektir. Daha detaylı bilgi için VP:AKP sayfasını okuyabilirsiniz. Kolay gelsin.--Reality (mesaj) 00:46, 6 Mayıs 2012 (UTC)
Valla ben bu resim yükleme olayını aşamayacağım sanırım! Daha önceden yüklenmiş örneklerden yola çıkıyorum... Bundan sonra yüklemeyeceğim :) İyi geceler...Pink.up mesaj 00:48, 6 Mayıs 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 00:54, 6 Mayıs 2012 (UTC)

  • Bende sizi tebrik etmek istedim. Tebrikler... Kolay gelsin..--« ί.е. ℳ§₮» 07:11, 7 Mayıs 2012 (UTC)

Selamlar. Madde(ler)i onaylamadan önce telif hakkı ihlali yapılmış mı diye kontrol edersek daha iyi olacaktır. İki kere üstünden geçmiş olmayız :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 21:04, 30 Mayıs 2012 (UTC)

Günaydınlar, yapıcı öneriniz ve uyarınız için çok teşekkürler. Kesinlikle doğru söylüyorsunuz ve tekrar olmaması için dikkatli olacağım konusunda söz verebilirim... Yalnız telif hakkı ihlalini nasıl saptaya bilirim, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Önerileriniz ve yol göstericiliğiniz için şimdiden çok teşekkürler. :) --Pink.up (mesaj) 07:29, 31 Mayıs 2012 (UTC)
Madde içinden bir-iki cümleyi Google'dan taratabilirsin. Madde yeni bir kullanıcı veya anonim tarafından, tek kalemde eklenmişse zaten şüphe uyandırıyor en başta. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 11:02, 31 Mayıs 2012 (UTC)
VikiProje Müzik davetiyesi
Merhabalar, VikiProje Müzik olarak yeniden yapılanma sürecine giriyoruz, isterseniz siz de bu çalışma yer alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tartışma sayfasına bakabilirsiniz. --BilalOkms[o.O] 09:12, 6 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:52, 25 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Pink.up. Bir süredir İBP'lere girmediğini görünce baktım ki bir aydır Vikipedi'ye de girmemişsin. Merak ettim ve bir yazayım dedim. Umarım ciddi bir sorun yoktur. Sevgilerle Sargon (mesaj) 10:12, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Sargon. Teşekkür ederim nezaketin için. İşlerin yoğunluğu ve interneti bu aralar fazla kullanamamam Vikipedi'den uzak kalmama sebep oldu... En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, Sağlıcakla kalın --Pink.up (mesaj) 08:01, 6 Temmuz 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 13:10, 13 Temmuz 2012 (UTC)

Sizi özledik Pink.up![kaynağı değiştir]

Pink.up, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


Tenis turnuvaları sayfalarında yapabileceğiniz katkılarda birlikte çalışmak umuduyla. Selam ve Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:30, 29 Ağustos 2014 (UTC),

Sizi özledik Pink.up![kaynağı değiştir]

Pink.up, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:29, 19 Aralık 2014 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sinema Ocak 2017 İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Ocak 2017 iş birliği projesi Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle değerlendirilmemiş 6.708 maddenin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:53, 31 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:28, 30 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Şubat 2017 iş birliği projesi Film festivalleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış film festivallerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:41, 8 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Nisan 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Nisan 2017'nin 15 günlük ilk iş birliği projesi, Sergey Yutkeviç filmleri'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış Sergey Yutkeviç filmlerinin 18'inin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:11, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mayıs 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Mayıs 2017'nin iş birliği projesi, Cannes Film Festivali şablonundaki eksik maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla şablonda maddesi oluşturulmamış Cannes Film Festivali ile ilgili 20 maddenin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --Pragdonmesaj 11:19, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Haziran 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Haziran 2017 iş birliği projesi, Önemi Bilinmeyen ve Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla değerlendirilmemiş 7.992 maddenin 500 tanesinin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:49, 8 Haziran 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
VikiProje Sinema bünyesinde Temmuz 2017 iş birliği projesi, dünya genelindeki Onur Haftası nedeniyle LGBT film festivalleri listesindeki kırmızı bağlantılı festival maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:51, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm ilk iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan ilk iş birliği projesi, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelere proje şablonun eklenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelerin bulunup bu şablonun tartışma sayfalarına eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:10, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2017 iş birliği projesi, Altın Aslan Ödülü maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:39, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm Ağustos ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan Ağustos ayı iş birliği projesi, Feminist filozoflar listesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 feminist filozof maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:42, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ekim ve Kasım 2017 iş birliği projesi, 90. Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü başvuruları maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 78 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:05, 26 Ekim 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde gerçekleştirilen Ocak 2018 iş birliği projesi, 75. Altın Küre Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:52, 6 Ocak 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Şubat 2018 iş birliği projesi, 71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 50 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:39, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Mart 2018 iş birliği projesi, Akademi Ödülleri şablonundaki kırmızı bağlantılı tören maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.12, 2 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Nisan ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Nisan 2018 iş birliği projesi, Vikiveri'de IMDb bilgisi eksik olan maddeler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kategoride bulunan 200 maddenin IMDb bilgisinin Vikiveri'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.28, 2 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Pink.up!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2018 iş birliği projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda 50 film afişinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.18, 3 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]