Kullanıcı mesaj:Olağan Şüpheli/arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Rica ederim. Yalnız yeni farkettim: "first all-boy victory" şarkı değil, ödülmüş:) tercümeyle ilgili başka herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. Iyi çalışmalar.--Serhantr 19:23, 10 Ocak 2009 (UTC)

"Ledger, oyuncu ve sonrada gazeteci olan ablasına çok yakındı ve sahnede oynarken ablasını örnek aldı; Gene Kelly'e olan hayranlığı onu Rock Eisteddfod Challenge'de başarılı koreografi hazırlamasına ilham oldu ve Guilford Grammar's 60-members team bununla "first all-boy victory" ödülünü kazandı."

Inşallah olmuştur. Hadi kolay gelsin.--Serhantr 20:16, 10 Ocak 2009 (UTC)

Kibele sorunu halletti. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 10:12, 11 Ocak 2009 (UTC)

İyi günler. Riddler ve Timsah Adam maddelerinin aynı olduğunu söylemiştim. Siz de Timsah Adam sayfasını Riddler'a yönlendirmişsiniz. Ama galiba bu yanlış bir yönlendirme oldu. Çünkü bunlar aslında iki farklı karakterdir (Bkz.İngilizce Riddler sayfası ve Timsah Adam sayfası. Yani Timsah Adam'ı merak edip açacak birinin karşısına Riddle sayfası gelecek ve yanlış bir bilgilendirme olacak diye düşünüyorum. Herhalde Timsah Adam sayfasının silinmesi daha iyi olacaktır.--Olağan Şüpheli 12:45, 11 Ocak 2009 (UTC)

  • hallettim. teşekkürler. --kibelemesaj 12:52, 11 Ocak 2009 (UTC)

Heath Ledger[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sayfanın düzenini bozmak istemedim, zira aday olduğuna ilişkin kaynakları silmem gerekebilirdi; rica etsem Heath Ledger'ın Altın Küre kazandığı bilgisini maddeye siz ekleyebilir misiniz? Şu kaynağı kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Yabancımsj 11:57, 12 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 12:22, 12 Ocak 2009 (UTC)
  • Esas olan maddelerde kaynaksız bilgiye yer vermemek. Ancak yörelere ilişkin ansiklopedik bilgilerin yer aldığı kaynak sayısının azlığından mıdır bilemiyorum, vikide böyle ifadeleri olduğu gibi bırakmak bir teamül halini almış. Dilerseniz tüm köy maddelerinde bağlantısı bulunan yerelnet sitesine göz atıp google gibi arama motorlarında küçük bir kaynak taraması yaptıktan sonra, sağlamlığı konusunda ciddi şüphe duyduğunuz bilgileri çıkarabilirsiniz. Umarım yeterli bilgi verebilmişimdir. Teşekkürler. --Yabancımsj 12:54, 12 Ocak 2009 (UTC)

İyi günler. cite web şablonunda bir sorun var galiba bakabilir misiniz? Heath Ledger maddesinde kaynaklar eskiden normal durumdaydı. Şimdi hata veriyorlar. Eski durumuna döndürmeye çalıştım ama galiba yapamadım.--Olağan Şüpheli 10:15, 13 Ocak 2009 (UTC)

  • pek anladığım bir şey değil. ama bakan olmazsa vaktim olduğunda ilgilenirim. kolay gelsin. --kibelemesaj 10:24, 13 Ocak 2009 (UTC)
  • Merhaba. Cümleyi kaynak gerektirmeyen bir hale soktuğunuz sürece bence problem yok. Ama işiniz tamamen bittiğinde mutlaka bir kaynak taraması yapıp varolan kaynakları düzeltmeniz gerekiyor. Çünkü şu anda maddedeki bazı cümlelerin kaynakları doğru değil.

Bölüm olarak kaynaklar ile ilgili problemde 36, 37 ve 156. kaynaklara bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bir de "Ayrı Kaynaklar" bölümünü eğer arzu ederseniz daha standart bir forma sokabilirsiniz. Böylece daha güzel görünecektir. Kolay gelsin. İyi günler. --Guzelonlu 14:46, 13 Ocak 2009 (UTC)

  • Slm. imza.js sayfanı oluşturdum; bunu: {{Kullanıcı:Olağan Şüpheli/imza.js}} tercihlerin sayfanda imza kısmına yapıştır. Ctrl+F5 le önbelleğini boşalt sonra deneme tahtasında dene. Kolay gelsin Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 15:41, 13 Ocak 2009 (UTC)
  • Rica ederim, hiç önemli değil, her zaman çekinmeden yazabilirsin. Mesaj sayfan (benim gibi yaşlıları da gözönünde tutarak) daha kolay okunur halde olsa, bir ara moda olan deyimle, "tam süper olacak". Bir de Olağan ismini kullanıcı sayfana, şüpheli kısmını da mesaj sayfana yönlendirmeye ne dersin? İmze.js sayfanda yapılabilinir. Gerekirse ben de bakarım. İyi geceler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 21:44, 13 Ocak 2009 (UTC)
  • İstersen benimkine bi bak? Fazla da kafaya takma, sadece bir öneriydi :) Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:03, 13 Ocak 2009 (UTC)

Haydi verin bakalım. --Manco Capac 08:12, 14 Ocak 2009 (UTC)

"Bale's dislike of his costume, which heated up regularly, helped him get into a necessarily foul mood. He said, "Batman's meant to be fierce, and you become a beast in that suit, as Batman should be – not a man in a suit, but a different creature"

Bale'in düzenli olarak ısıtılan ve hoşlanmadığı kostümü, O'nun gerekli olan aykırı mod haline girmesine yardımcı oluyordu. "Batman kızgınlık, korku, aykırılık demektir ve o kostümün içinde kostüm giymiş sıradan bir adam yerine başka bir yaratığa, bir canavara dönüşmesi gereklidir."

Sanırım bu şekilde çevrilebilir. kolay gelsin, --Manco Capac 08:31, 14 Ocak 2009 (UTC)

Selamlar.Maalesef mesajınızı yeni görebildim.Metal Militia engellemeyi yapmış gördüğüm kadarıyla.İyi çalışmalar.--Eldarion 09:46, 14 Ocak 2009 (UTC)
  • Tamamdır. İsterseniz tartışma sayfasına da yazın. Teşekkürler. --Guzelonlu 14:17, 14 Ocak 2009 (UTC)

Ödüller bölümü[kaynağı değiştir]

Eeee...gördüğüm kadarıyla IMDB'deki bilgiler tablodaki bilgilerden değişiktir. Tablo, IMDB'deki bilgilere göre değiştirilmeli o zaman. Runningfridgesrule 16:59, 15 Ocak 2009 (UTC)

Telifli resimler[kaynağı değiştir]

Selam. Bu resimler teliflidir. Ben daha önce Resim:Setsuna F. Seiei.jpg'de Dosya ile ilgili açıklama ekleyerek kullanmıştım. Lisans ne olacak acaba? {{Promosyon}} mu uygun? Ama en iyisi interwikilerinkinden almak. Daha kolay oluyor:) Takabeg ileti 18:33, 17 Ocak 2009 (UTC)

Elbette uygun. Bir anonim kullanıcı tarafından çıkarılmış. Geri koyulabilir. Kolay gelsin ve iyi çalışmalar. --Muratsahinmesaj 19:03, 20 Ocak 2009 (UTC)

Geç cevap için özür dilerim. Şimdilerde buraya uğrayacak fırsat bulamıyorum. Büyük Balık'la ilgilendiğin için teşekkürler, şimdi çok daha iyi oldu. Evet dediğin gibi KM ya da biraz geliştirildiğinde SM olabilir. Aslında konuyla ilgili birkaç güzel kaynak site bulmuştum, aklıma yeni bir başlık gelmiyor ama yeni eklemelerle var olanlar geliştirilebilir. Bir ara sinema portalının tartışma sayfasında seçkin portal konusu açılmıştı ve tabii seçkin içeriğimizin yetersizliğinden söz edilmişti (aslında tek eksiğimiz bu). Senin hızınla gidebilirsek Sinema portalı Vikipedi'nin ilk seçkin portalı olabilir. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin.--Gökhan 11:11, 22 Ocak 2009 (UTC)

  • Bu dosya hakkında bir tahmin yürütemiyorum ne yazık ki. Ben şu ana kadar hep sanatçıların teklilerini örnek dosya olarak yükledim. Bunda sorun yok gibi; ama yine de bir bilene danışın. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 13:14, 22 Ocak 2009 (UTC)

Geleceğe Dönüş[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Belki kendi açtığım film maddelerindeki ayrıntılar dikkanizi çekmiştir, filmleri mutlaka yeniden seyrederek yazmaya gayret ediyorum, hatta 20-30 yıl önce seyretmiş olduğum bir film de olsa arşivimden çıkartıp tekrar izliyorum, böylece hata yapma olasılığım azalıyor, bir de sevdiğim ve benimsediğim filmleri yazıyorum aksi takdirde oldukça rahatsızlık hissediyorum, bilmediğim bir konuda yazıyormuş gibi oluyor (geçmişte benimsemediğim bir iki film maddesi açmıştım, oldukça rahatsız oldum).
"Geleceğe Dönüş" serisini de yıllar önce sinemalarda izlemiştim ama hatırımda fazla birşey kalmamış. Film arşivimde de yok. Filmi sağdan soldan bulmaya çalışacağım. İzleme fırsatını bulursam yazarım tabi.Saygılar, iyi çalışmalar.--docbaba 09:48, 23 Ocak 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Merhaba, Hazırladığınız şu maddeye kategori ve interwiki de ekleyebilir misiniz? İyi günler. --Guzelonlu 11:39, 23 Ocak 2009 (UTC)


Yeni KMA'lar[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir süredir Batman Başlıyor maddesi ile ilgileniyorum. Boyutu ve kaynaklandırması ile KMA olabilir diye düşündüm. Ayrıca geçenlerde Büyük Balık maddesine rastladım. Gökhan, İngilizce Wikipedia'da KM olan sürümünden eksiksiz çevrilmiş. Bende biraz ekleme yaptım. KMA olabilir gibi geldi. Eğer maddeleri incelersen ve inceledikten sonra benim düşüncelerime katılırsan maddeleri KMA olarak gösterebilirsin. Belki Vikipedi'de KM sayısı artar. Kendine iyi bak. --Olağan Şüpheli 16:20, 21 Ocak 2009 (UTC)

Selam. Maddeleri bu aralar incelemem mümkün değil. Maddeler kriterleri sağlıyor ve iyi bir dille yazılmışsa sende aday gösterebilirsin. Kolay gelsin. --Mızrakmsj 22:36, 23 Ocak 2009 (UTC)

  • Merhabalar; bilgi verdiğin için teşekkürler, kendisini uyardım. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 20:29, 26 Ocak 2009 (UTC)

Seçkin Liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Olağan Şüpheli, {{SL}} olması için önerdiğin Steven Spielberg filmografisi maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:41, 27 Ocak 2009 (UTC)

Batman Başlıyor[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Maalesef maddeyi detaylı incelemeye zamanım yok. Şöyle bir baktım ve kırmızı bağlantılar dikkatimi çekti. Bu konudaki kriter çok net olmasa da, ben kaliteli ya da seçkin olacak bir maddenin etrafındaki tüm maddelerin de, taslak ötesi olmaları gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında, çeviri ve dil kullanımını, dediğim gibi, inceleyecek zamanım yok. İstekli bir ya da iki kullanıcı bulabilirseniz, dış bir göz olarak maddeyi baştan sona okumaları faydalı olur her zaman. Onun dışında içerik ve kaynaklandırma nicelik olarak dolgun gözüküyor. Sonuçta pek bir şey söylemedim aslında adaylık konusunda İyivikiler... homonihilis // ileti 17:56, 28 Ocak 2009 (UTC)

Robert Zeemeckis[kaynağı değiştir]

  • biraz renklice olmuş ama, en azından beni rahatsız etmez. varsa tablo üstadları bir el atarlar. kolay gelsin. --kibelemesaj 11:11, 29 Ocak 2009 (UTC)

Steven Spielberg filmografisi[kaynağı değiştir]

Bu güzel madde için ellerinize sağlık. Sayenizde vikimiz birçok kaliteli/seçkin madde kazandı. Yalnız küçük bir önerim olacaktı. Steven Spielberg filmografisi'nde Ödüller ve adaylıklar başlığında aynı konuda oldukları halde herbirine ayrı tablo yapılmış olması, biraz göz yorucu gibi. Aynı konudaki bu tabloları birleştirsek görsellik açısından daha iyi olmaz mı? Ne dersiniz? Güzel çalışmalarınız için bir kez daha tebrik ve teşekkür ederim, iyi vikiler.--Merube 89msj 17:52, 29 Ocak 2009 (UTC)

Güzel. Bana yazdıklarınızı adaylık sayfasına da taşıyın isterseniz. Böylece diğer kullanıcılar da konunun gidişatını görebilirler. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:10, 29 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar arkadaşım. Cevabı geç yazabildiğim için ben özür dilerim. İstediğin çeviri şöyle olması gerekiyor:

"Her filmi çekmek 30 gün alıcak. Spielberg kendi filmini Los Angelesde, Jackson ise filmini Yeni Zelandada çekecek. Spielberg Los Angelesde filmini çekerken internetten Yeni Zelandada çekilen filminin animasyonunu izleyebilecek."

Ne zaman istersen çekinmeden yazabilirsin. Bunun için özür dilemene gerek yok. İyi çalışmalar ve başarılar--Serhantr 19:09, 30 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba,
Öncelikle özür dilemeye falan gerek yok. Bu tür taleplere genelde zaman darlığından cevap veremiyorum ama fırsat bulursam yardım etmeye çalışırım. O sebeple, rahatsız etmiş falan değilsiniz :). Söz konusu cümleye gelince, çevirim aşağıdadır:

Filmin 2010'da gösterime girmesi için, Ekim 2008'de çekimlere başlanması planlanmıştı. Ancak gösterim 2011'e ertelendi; çünkü filmin yapımcılarından birisi olması planlanan Universal şirketi, yapım öncesi çalışmalar için 30 milyon dolar harcamış olan Paramount ile birlikte çalışmaktan vazgeçti. Daha sonra filmlerin eş yapımcısı Sony oldu.

İyivikiler... homonihilis // ileti 19:33, 30 Ocak 2009 (UTC)

Kara Şövalye (film)[kaynağı değiştir]

Maddenin Ödüller bölümüne ingilizcesindekini ekleiyorum el birliğiyle çevirelim olur?--Aycanileti 20:24, 30 Ocak 2009 (UTC)

  • Diğer 3 ödül bölümünüde ingilizce kısmından eklemeyi düşünüyorum siz başlayın bıraktığınız yerden devam ederim.--Aycanileti 20:45, 30 Ocak 2009 (UTC)
  • O ayrıca tüm hikayenin ana hatlarını özetlemeyi seçti. Bunun için The Dark Knight'ta Dent'in "Two-Face" olmasına izin verdi. Böylelikle filme Joker'in veremeyeceği duygusal ögeleri filme yedirecekti.

(umarım hatam yoktur; iyi çalışmalar. ) --♪♫Berkay0652|ileti 11:34, 31 Ocak 2009 (UTC)

  • Sinema fotoğrafçısı Wally Pfister, şehirdeki memurları bir "kabus" olarak değerlendirdi. Sonuç olarak Nolan, Batman'in Bale tarafından yapılması iple çekilen gökdelenden atlayışı sahnesini yapmak zorundaydı.

(Hatam varsa özür dilerim.) --♪♫Berkay0652|ileti 19:38, 31 Ocak 2009 (UTC)

  • Çok güzel. Bu arada siz(sen) de mi 1993 doğumlusun(uz)? --♪♫Berkay0652|ileti 19:53, 31 Ocak 2009 (UTC)

Yok ya ne rahatsızlığı. Şu sayfada bahsettiğin resimle ilgili bir tartışma yapılmıştı. Mevcut resim o zaman beğenilmişti. Eski resim zaten oylamalarda destek oyunu tasvir ediyor. Kolay gelsin. Mızrakmsj 22:07, 1 Şubat 2009 (UTC)

Yarın baksam olur mu? Mızrakmsj 22:18, 1 Şubat 2009 (UTC)

Sağol. Görüşürüz. Mızrakmsj 22:20, 1 Şubat 2009 (UTC)

Selam. Eğer aynı kaynaklardan aldıysanız <ref name=""> kullanarak halledebilirsiniz. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 10:16, 2 Şubat 2009 (UTC)

Yanılmıyorsam "yukarı çıkarma", "yukarı çıkartılma" veya "tırmanma" gibi birşey olması lazım. Bu arada: çeviriler için Google Translate kullana bilirsin. Özelliği bir veya daha fazla cümle birden çervirmesi. Çeviriler bazen tam olmuyor, ama anlamaya çok yardmcı olabiliyor. Iyi çalışmalar--Serhantr 13:21, 2 Şubat 2009 (UTC)

  • Sevgili "şüpheli" kardeş ne yazık ki IMDb telifle korunuyor. Bu mümkün değil. Farklı bir arayışa girmen gerekli. Sinema ve tiyatro için elimden gelen yardıma her zaman hazırım.. İyi çalışmalar. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 21:47, 2 Şubat 2009 (UTC)

~*Bu sitenini de (c) copyright ile korunuyor olması yüksek olasılıklı. Bak bu konuda sana en iyi yardımcı olabilecek üç kişi Mach, Homonihilis ve Manco Capac'tır, eğer onlara sorarsan benimle zaman kaybetmemiş olursun, yine de ben cevap vermekten kaçınmıyorum, o şekilde düşünmemelisin :) Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:01, 2 Şubat 2009 (UTC)

  • O zaman daha kolaylaşır: İtalyanca vikipedi'den yükle ve üstte belirttiğim her üç kullanıcıya da it:Viki'den aldığını belirten bir mesaj yaz. Özellikle Homonihilis bu konuyu iyi biliyor. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:16, 2 Şubat 2009 (UTC)
  • Yok yahu, ne rahatsız olması? Tek derdim yetişememek. Yetişebildiğim ölçüde Vikipedi benim için bir zevk, onur. Sanırım sorun yoktur. Aramızda kalsın ama ilk zamanlarımda ben senden daha acemiydim :) İyi geceler, sevgiyle.. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 22:34, 2 Şubat 2009 (UTC)

Selam. Indiana Jones:Son Macera maddesine gecikmeli olsa da bakabildim. Filmin konusu bölümü bana göre biraz uzun tutulmuş gibi. Bunun dışında "Dr. Elsa Schneider ile işbirliği yapan Indiana, Nazilerin esiri olan babasını bulur ve Schneider'i bulmaya gider" gibi cümlelerde sorun var. Örnek verdiğim cümlede iki defa bulur-bulmaya verilmiş. Bunlar yazının akıcı oluşunu engellemiş. Tekrar göz geçirebilir isin lütfen. Mızrakmsj 09:38, 3 Şubat 2009 (UTC)

Sinema Yıldızı
Bu yıldız Vikipedi'ye sinema alanında yaptığı olağandışı katkılar nedeniyle Olağan Şüpheli'ye verilmiştir. Katkılarının devamı dileğiyle--Gökhan 16:33, 3 Şubat 2009 (UTC)


Merhaba, benim bu konudaki tercihim Star Wars karakteri olurdu. Joker de tabii önemli bir karakterdir maddesinin SM ya da KM olması Vikipedi için iyidir, ama Star Wars'un popülerliği tartışılmaz bazı insanlar neredeyse ona tapıyor, konuyla ilgili ayrıntılı bir madde onları da ihya eder.--Gökhan 16:33, 3 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba Olağan; ne yazık ki Star Wars'ın ilk filminden başkasını izlemedim, ama yakında serinin diğer filmlerini de izlerim sanıyorum. Sevgiler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 19:12, 4 Şubat 2009 (UTC)

Star Wars Yılbaşı Özel[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Ne yazık ki bu filmi izleyemedim. Aslında böyle bir film olduğundan da heberim yok.en:http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_(disambiguation) sayfasında da göremedim, özgün adı neydi acaba? İyi çalışmalar.--docbaba 20:02, 4 Şubat 2009 (UTC)Docbaba mesaj

TV yapımıymış, belki ondan çok dikkatimi çekmemiş. --docbaba 20:09, 4 Şubat 2009 (UTC) Docbaba mesaj

Selam Indiana Jones: Son Macera maddesine bir kez daha bakıp bir kaç düzeltme yaptım. Sende bir defa daha kontrol etsen iyi olur. Belki benim gözümden kaçan bir eksiklik olabilir. Mızrakmsj 01:16, 5 Şubat 2009 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Muybridge Buffalo galloping.gif, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 15:48, 6 Şubat 2009 (UTC)

Katliam filmi üzerinde bir çeviri yaptığım için cevabı geç yazmış olabilirim kusura bakmayın. O filmi de SM yapmak istiyorum. İnşallah yakında ona da başlayacağım. Balıkesir'denmişsiniz. Sizi tanıyor muyum?--Gökçє Yörük mesaj 15:55, 6 Şubat 2009 (UTC)

Kara Şövalye[kaynağı değiştir]

Merhabalar, mesajınızı aldım ve Kara Şövalye'nin adaylık sayfasında bir yorum yaptım. Okursanız memnun olurum. İyi çalışmalar... Runningfridgesrule 21:31, 6 Şubat 2009 (UTC)

  • Ahah. Ben de öyle bir sayfa çoktan beri var da kimse farketmedi sandım. --♪♫Berkay0652|ileti 22:02, 6 Şubat 2009 (UTC)
Olağan Şüpheli, bir kaliteli maddeye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.
Mızrakmsj 23:46, 6 Şubat 2009 (UTC)

Merkez.--Gökçє Yörük mesaj 13:52, 7 Şubat 2009 (UTC)

Ayvalık'a sadece yazları geliyorum. Sarımsaklı ve Ali Bey Adası'na.--Gökçє Yörük mesaj 14:16, 7 Şubat 2009 (UTC)

Yıldız savaşları[kaynağı değiştir]

Ben daha küçükken ilk iki film TRT'de bolca gösterilirdi ve her seferinde ekrana yapışıp seyrederdim. Ama uzun süredir eskileri tekrar izlemediğim gibi yenileri de izlemedim. Ama izlesem, sanırım filmleri sevmeye devam ettiğimi fark ederdim. İyivikiler... homonihilis // ileti 15:00, 7 Şubat 2009 (UTC)

Kara Şövalye[kaynağı değiştir]

Merhaba daha önceki tartışmayı yazdıktan sonra gördüm. Evet adlandırma kurallarımız gereği film maddesinin adı Kara Şövalye olmalıdır.--Gökhan 17:18, 7 Şubat 2009 (UTC)

İstekler sayfasında belirttim. Bir hizmetli gördüğünde değiştirir diye umuyorum. Kolay gelsin--Gökhan 17:53, 7 Şubat 2009 (UTC)
Madde isteğiniz üzerine silindi. --M. M. ileti 17:59, 7 Şubat 2009 (UTC)
Madde bir başka kullanıcı tarafından yönlendirilmiş, silinemez. Kendisi ile temasa geçmeniz gerekir. --M. M. ileti 18:10, 7 Şubat 2009 (UTC)

Kara Şövalye[kaynağı değiştir]

Merhaba, şimdi mesajınızı aldım. Yönlendirme silinebilir, ama anlamadığım birşey var: neyi, nasıl yalınlaştıracak sınız? Runningfridgesrule 20:16, 7 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba O.Ş. Haber verdiğin ve düzelttiğin için teşekkürler, Takabeg uyarmış. Ben de göz kulak olurum. Saygılar.  Levent İleti Katkılar   11:21, 8 Şubat 2009 (UTC)

Seçkin içerik[kaynağı değiştir]

Merhaba, çok iyi bir fikir hemen hazırlayalım. Ben seçkin içerik sayfası oluşturdum, içini doldurmak da bize kalıyor :). Seçkin madde, resim, liste ve kaliteli madde hepsi bu başlık altında listelenebilir.--Gökhan 14:09, 8 Şubat 2009 (UTC)

Uygundur, ayrıca onu Martta ayın resmi kısmına da ekleyebiliriz.--Gökhan 14:26, 8 Şubat 2009 (UTC)
Eline sağlık gayet güzel oldu. Ben bu hafta portalı güncellemeyi unutmuşum, anasayfa hafta başında çok daha güzel görünecek.--Gökhan 14:38, 8 Şubat 2009 (UTC)

Elimde Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator filminin Türkiye'de ilk yayınlanan posteri var. Yükleyip sayfada kullanalım mı?--Gökçє Yörük mesaj 18:36, 8 Şubat 2009 (UTC)

Heath Ledger[kaynağı değiştir]

Şu an tek engel benim vakit darlığım :(. Ama söz bu gece ve yarınımı seçkin içeriklerle geçirip, gerekli işlemleri yapacağım. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 19:58, 10 Şubat 2009 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Olağan Şüpheli, {{SM}} olması için önerdiğin Heath Ledger maddesi Vikipedi topluluğunca SM olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:44, 11 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba bu topic konusunda pek emin değilim, EnWiki'deki duruma bir bakıp sana o şekilde cevap verebilirim. Ama çok da güzel olur ;ilk seçkin portal ve ilk seçkin konunun (tema da denilebilir) sinema ile ilgili olması.--Gökhan 21:19, 12 Şubat 2009 (UTC)

İyi akşamlar. Kaç saattir SD'ye ne zaman baksam sizi görüyorum. Hiç mi yorulup sıkılmıyorsunuz? Gerçekten tebrik ederim.--Olağan Şüpheli 20:05, 14 Şubat 2009 (UTC)

İyi akşamlar, bir tür alışkanlık galiba.. :) Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 20:09, 14 Şubat 2009 (UTC)
  • Aslında haklısın bunu yapabiliriz ama bizdeki iyi madde sayısı çok az. Ama eğer deneyelim dersen yaparız tabii, EnWiki'deki portalda bulunan resimleri biz de kullanıp resim kısmını halledebiliriz. Geriye de madde seçmek kalır.--Gökhan 21:27, 14 Şubat 2009 (UTC)
Merhaba senin projeni uygulamaya geçirmek için biraz çalışma yaptım. Şimdi Portal:Sinema/Seçkin madde sayfasındaki kırmızı bağlantıların açılması gerekiyor. Ben bir tanesini örnek olarak açtım. Sende listeye madde eklemek istersen Portal:Sinema/Seçkin madde sayfasındaki kırmızılardan birine tıklayıp Portal:Sinema/Seçkin madde/Model sayfasındaki şablonu kullanarak sayfayı oluşturabilirsin. Kolay gelsin--Gökhan 21:34, 15 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba,
Sanırım İngilizcedeki Wikipedia:Featured topics gibi bir şeyden bahsediyorsunuz. Ancak bu uygulama bizim dilimizde yok. Öncelikle Vikipedi:Seçkin konular, Vikipedi:Seçkin konu nedir? gibi kurallar ve kriterler belirlenmeli. Seçkin konuların hangi kriterlere göre oylanacağı belli değilken aday göstermek yanlış olacaktır. Aynı durumu Vikipedi:Seçkin portal adayları sayfasında da yaşıyoruz. Adaylarımız var ama Vikipedi:Seçkin portal nedir? diye bir kriter sayfası yok. Dolayısıyla, topluluğun oybirliği ile oluşturulması gereken "seçkin konu kriterleri ve seçim kuralları" ortada yokken, böyle bir adaylığı başlatmak hatalı olacaktır. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:53, 19 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhabalar,
  • Öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ^_^ Geçmişi tarayınca ilgili vandalizmi şu IP'in yaptığını gördüm: 160.75.223.176; ve engelledim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 09:31, 23 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba, madde çok güzel görünüyor, seçkin maddeler kısımına eklemezsek yazık olur. Ben de en kısa zamanda maddeyi ayrıntılı bir şekilde inceleyip yorumumu yapacağım. Bir de sinema portalında otomatik olarak değiştiremeyeceğimiz gündemdeki madde ve biyografi bölümlerini kaldıralım mı? Bu şekilde, EnWiki'deki gibi, seçkin maddelerdeki biyografileri, seçkin biyografi olarak ayırıp ana sayfada ayrı bir kısım daha açabiliriz. Ya da otomatik olarak değişen kısımlara, seçkin maddeler dışında, eli yüzü düzgün bütün maddeleri de ekleyebiliriz.--Gökhan 17:39, 24 Şubat 2009 (UTC)

  • Rica ederim, o kadar yoğun değilim, buyrun--Düşünenadam 15:12, 26 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba "şüpheli" :) Belki bu sayfa işine yarar. Bir de Kedi Kadın'ı Kedi Kadın (film) yapmışsın, aynı isimde başka madde var mı? Yoksa "film" bilgilendirmesinin olmamasını öngörüyor biçem kuralları.. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   15:16, 26 Şubat 2009 (UTC)

Şöyle çevirebildim: “Ben filme negatif bir değerlendirmede bulunuyorum.Fakat henüz onun kötü bir film olduğunu düşünmüyorum. Daha ziyade yanlış bir yola yöneltme sözkonusu. Büyük bir yaratıcılıkla yapılmış, fakat bize az çok hakkettiğimiz/layık olduğumuz Batman hikayesini vermiyor. Ne kadar çaba harcadığınız önemli değil, süperkahramanlar ve "film noir" türü birlikte yürümez, "film noir"ın özünde artık kahraman yoktur.”--Düşünenadam 15:35, 26 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba, elimden geldiğince yardım ederim tabii. --Gökhan 12:32, 27 Şubat 2009 (UTC)
  • Adaylık sayfasında fikirlerimi belirttim. Ama maalesef olumlu değil. Maddenin ciddi oranda elden geçirilmesi gerekli. Size önerim, bu maddeleri tek tek ele alıp mükemmelleştirmeden aday göstermemeniz. Şu anda arka arkaya göstermiş olduğunuz birkaç SMA/KMA var. Eğer tüm konuyu seçkin yapmak istiyorsanız, bunların hepsini ciddi zaman harcayarak mükemmelleştirmelisiniz. Bana biraz acele ediyorsunuz gibi geliyor. Bunları bir tavsiye olarak belirtiyorum, çalışmalarınızda daha olumlu sonuçlar almanız için. Lütfen yanlış anlamayın. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:08, 27 Şubat 2009 (UTC)
  • Güzel. Çalışmaya devam. Can çıkmadan KM de çıkmıyor . Biraz zaman geçsin, başka kullanıcılar da yorum yapsın, ondan sonra tekrar inceleyeceğim maddeyi. Kolay gelsin... İyivikiler... homonihilis // ileti 21:54, 27 Şubat 2009 (UTC)
  • Manco sağolsun, Samuel Beckett'ı öyle bir fact'ledi ki zamanında, google'ın dibine vurdum. Ama fena olmadı, İngilizceden çevirdiğimiz maddeye, oradakinin iki katı kaynak yazdık. Söz konusu olan bir filmse, bu tür kaynaklar nispeten kolay bulunur. Ama hiç kaynaklandırılamayan birkaç cümleyi de feda etmek gerekebilir. Evet çok zahmetli iş, ama üstesinden gelince gayet keyifli oluyor. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:07, 27 Şubat 2009 (UTC)

Düzeltmeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Normalde sizinle daha önce de seçkin madde ve kaliteli maddeler hakkında konuşmuştuk hatırlarsanız ve genelde onları yorum olarak yazıyordum. Ama bu sefer çok fazla hata gördüğüm için karşı verdim. Maddenin birkaç kere daha okunması ve düzenlenmesi gerekiyor. Örneğin, Tim Burton'la ilgili cümlede ne kastedildiğini gerçekten anlamadım. Benim okuduğum versiyonunda oyuncu isimlerinden, kelimelere kadar pek çok yanlış yazılmış kelime ve çok fazla sayıda anlatım bozukluğu olan cümle vardı. Siz de kontrol ederken eminim fark edeceksiniz. Arzu ederseniz, siz maddedeki çalışmalarınızı, kontrollerinizi bitirdikten sonra tekrar okuyup yorumlarımı söylerim. İyi akşamlar. --Guzelonlu 20:45, 27 Şubat 2009 (UTC)

  • Oradaki ve buradaki lisans durumları tam olarak birbirini karşılamıyor bazen. Hangi gerekçeyle silinmiş acaba? Ayrıca commons'ta resmin farklı bir versiyonu olabilir mi bakmak lazım. Nihilis'e bi sorarmısın?  Levent İleti Katkılar   10:52, 28 Şubat 2009 (UTC)
  • O zaman bizim için geçerli değil.  Levent İleti Katkılar   11:01, 28 Şubat 2009 (UTC)