İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Musakirazgiller

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

neskafefincanındatürkkahvesi 23:58, 13 Aralık 2007 (UTC)



Musa Kirazgiller adlı maddenizde biraz düzenleme yaptım fakat madde de hala bilgiler eksik örneğin tam doğum tarihi elinizde varsa bi resim gibi.Bu bilgileri girdiğinizde maddeye ayrıca bir şablon ekleyebilirim.Maddeye ekleme yapınca bana mesaj atın.İyi çalışmalar. bora006ileti 15:02, 30 Mart 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfanıza bana yolladığınız bilgileri girdim.

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Vikiçizer 11:30, 19 Eylül 2010 (UTC)