Kullanıcı mesaj:Muratcan6769

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Muratcan6769, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Cesur olun!

Vikipedi sayfalarında Değiştir veya Kaynağı değiştir sekmelerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Beş temel taşımızı gözeten, Vikipedi kurallarına uygun katkılarınızı bekliyoruz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koyarak kendinizi tanıtabilirsiniz.
  • Telif hakkı gereği bizzat yazmadığınız/oluşturmadığınız hiçbir içeriği eklememelisiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kardeş projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Saatli dur ikonu
Önceki bildirimlere rağmen devam eden telif hakkı ihlali ve bu gerekçeyle eklenen hızlı silme şablonunu çıkarmanız nedeniyle değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 21.34, 17 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]
Sayfası olmayan bir kişinin Sayfasını oluşturuyoruz emek veriyoruz hemen hızlı silme ekleniyor bir Çok düzenleme duruyor onaylanmıyor yeni acılan sayfaya hemen siliniyor yönetim ekliyor yararlı diye geri alıyoruz ceza veriyorsunuz. Sayfa oluştururken nelere dikkat edeceğiz o zaman Muratcan6769 (mesaj) 21.42, 17 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]