Kullanıcı mesaj:Mulazimoglu/Arşiv(Ocak-Temmuz 2007)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Maddenin vikinin kalanı ile uyum içerisinde olması adına lütfen yönlendirdiğim Ben Harper üzerinde devam et tercümeye. Soyadların sadece ilk harfini büyük olarak yazıyoruz. kolay gelsin. - Krkzn 09:11, 20 Ocak 2007 (UTC)

"Railside" hareketi

Selam mulazimoglu, bu resim Resim:Ozgur mulazimoglu ollie.jpg gerçekten güzel.. (bu uçusun inişini acaba nasıl oldu diye merak ediyorum ama neyse:-) Söylemek istediğim şu: Kendi ismin resimin adında ve resimin yüklü olduğu dosyada görünüyor, ve bu böyle okey. Ama maddenin içine kendi adını yazman okey değil. Eğer gerçekten meşur bir kaykaycıysan ve bunu belgelerle kanıtlayabiliyorsan ozaman "ansiklopedik kişi" olarak bu kabul edilebilir. Eğer sıradan bir kaykaycıysan ansiklopedide senin hakkında madde açamayız. Dert etme, resimi merak eden kimse üzerine tıklayıp senin adını yinede bulabilir. Umarım kaykay hakkında daha çok katkılarda bulunursun. Örneğin kaykay maddesini dahada büyütüp, meşur Türk kaykaycıları ve eğer varsa Türkiyedeki kaykay şampiyonaları, kaykay modelleri ve kaykay hareketleri hakkında ayrı ayrı maddeler açabilirsin. Selamlar --Erdall 04:48, 23 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar.Tony Hawk maddesinde gelmiş geçmiş en iyi kayakçı kelimeleri taraflı oluyor Vikipedi:Tarafsız bakış açısı'nı okumanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.--Mach 08:00, 24 Ocak 2007 (UTC)

Iki kelimeyle olmuyor dostum. Vikipedide bir madde acmak icin ilk önce bir miktar bilgi toplayip, belli bir düzene ayak uydurman gerek. Yoksa iki kelime ile actigin madde hemen silinir. Tony Hawk'u bastan yazarak kurtardim, ama diger yazdiklarin silinecek gibi gözüküyor. Selamlar --Erdall 08:02, 24 Ocak 2007 (UTC)
Herhangi bir sorun olursa bana sorabilirsin. Hemen olmadi diye vazgecip Vikipediden kacma sakin:-) Bilmen gereken seylerden birisi su; maddelerin disinda herhangi biryere (örnegin Tartisma sayfalari) birsey yazarsan, sonunda 4 tane ~ bu isaretden koy, sistem bu isareti otomatikman imza haline getirir. Kaykay konusuna gelince bu konu hakkinda maddeler acmak icin ilk basta büyük Vikipedilerin kaykay maddelerine göz atman cok isine yariyacaktir. Burdaki bilgileri ve resimleri bizim Vikipedimizdede kullanabilirsin: en:Skateboarding , de:Skateboard. Bu maddelerin baglantilarini iyice bir gezersen bizim Vikipedide de ayni maddeleri nasil sekilde acabilicegini görürsün. Tabi hepsi bu büyük Vikipedilerde oldugu kadar büyük olmasina gerek yok ama iki üc kelime de gercekten yeterli degil. Burda'da kullanabilecegin resimler var. kolay gelsin, selamlar --Erdall 08:27, 24 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar Kaykay tahtası'na koyduğunuz resim telif durumunu belirtmediğiniz için yüksek ihtimalle silinecek.Wiki commons'ta telif sorunları yaşamayacağınız resimler bulabilirsiniz.Saygılar.--Mach 07:43, 26 Ocak 2007 (UTC)

Bende çok eski bir kullanıcı sayılmadığım için seni çok iyi anlıyorum.Sana tavsiyem güzel, eksiksiz yazılmış gördüğün sayfada değiştire bas, incele, oyna, kurcala önizlemeye basıp nelerin değiştiğini gör sonra kaydetmeden kapat ve sonra öğrendiklerini küçük maddelerde dene.Ayrıca VP:ARA sayfasında telifsiz resim bulabileceğin birçok site var.Arama yapmak biraz sıkıcı ve zor olabiliyor ama bazen işe yarar şeyler çıkıyor.İyi çalışmalar.--Mach 08:36, 26 Ocak 2007 (UTC)
Maddelerin hızlı silinmesi yöneticilerin işi.Vikipedistler olarak sadece şablon koyarak yöneticilere yardımcı oluyoruz.VP:ŞAB'dan bakarak maddelere gerekli şablonları koyabilirsiniz.Ama söylediğiniz maddelerde yani aynı anlama gelen maddelerde değiştir kısmında redirect butonuna basıp kareli parantezler içine engeniş maddenin adını yazarak yönlendiriyoruz.Böylelikle arayan kişi istediği bilgilere ulaşmış oluyor.İsterseniz söylediğiniz maddeyi siz yönlendirin ben değiştirmeyeyim.Sevgiler.--Mach 08:31, 27 Ocak 2007 (UTC)
Kusura bakma söylemeyi unuttum.Eğer iki madde de uzun ve birbirinden farklı bilgiler içeriyorsa redirect yerine çift madde şablonu koymalısın.Yada konuya hakimsen maddelerdeki bilgileri birleştirdikten sonra redirect'i kullanmalısın.örnek:Danimarka Karikatür Krizi, Karikatür krizi--Mach 08:49, 27 Ocak 2007 (UTC)

arkadasim koku ile ilgili bölüme çok çirkin bir resim koymussun silmistim ama gene koymussun bir ara ben oraya guzel bisey koyarim simdi silecem şizin verirsen cunku ceviriye devamö ederken ,içim bir hos oluyor o goruntuye bakmaktan. kolay gelsin.

bu arada yöneticiliğini desteklerim... Bu imzasız yazı Mulazimoglu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Tamam, silin o zaman. Ben de çeviriyi önceki sürümden yapıp, resmi yanlışlıkla sildiniz sanmıştım, ondan tekrar yükledim. Kolay gelsin. denisutku *:!? 09:24, 21 Şubat 2007

Merhaba Mulazimoglu, girdigin guzel icerikli maddelere baktim; eline saglik. Dilersen o maddelere interwiki ve kategori'de ekle ki hem sistemde yerlerini alsinlar (ulasimi artar) hem de tam madde olarak sayilir (eksik madde sayilmiyor). Ben Ninja Scroll maddesine bu eklemeleri yaptim dilersen bir gozden gecir. Tabii yapmak zorunda degilsin; bilmek isteyebilecegini dusundum. kolay gelsin, Citrat 15:59, 21 Şubat 2007 (UTC)

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

düzenle şablonu, iç bağlantıların verilmesi, başlıklandırma , iç ve dış bağlantılar ile interviki dediğimiz diğer dillerdeki maddelere bağlantı gibi vikipedi standardlarının oluşmadığını işaretlemek için konulur, lütfen böyle bir şablon görürseniz maddenin vikipedi düzenine uygun olduğundan emin olduktan sonra şablonu kaldırın. Delamorenamesaj 15:19, 26 Şubat 2007 (UTC)

yeni bişey daha öğreteyim o zaman :) mesaj attıktan sonra dört tane ~ işareti bırakırsan (benim bilgisayarımda altgr+ü) mesajının sonuna imza atmış olursun. böylece kimin mesaj attığı daha anlaşılır olur. ;) sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.Delamorenamesaj 08:46, 27 Şubat 2007 (UTC)

kategori sayfalarına madde yazmıyoruz[kaynağı değiştir]

Merhaba Mulazımoğlu, kategori sayfalarına madde bilgileri girmiyoruz. "Gram pozitif bakteriler" maddesini yeni madde şeklinde açabilirsin, ama Türkçe olmak şartıyla :) Saygılar, iyi çalışmalar. --Metal Militia 10:00, 28 Şubat 2007 (UTC)


Merhabalar, kaykaycıları sporcular kategorisinin içinde mi açayım yoksa ayrı bir şekilde yaptığım gibi mi? Bu vesiyleyle tanışmış da olduk. =) --Bahar (yine ben!) 09:28, 27 Mart 2007 (UTC)

  • Kategoriyi açtım ama olabildiğince kısa bir sürede Türk kaykaycıyı eklerseniz çünkü boş kategorilere izin verilmiyor. Kolay gelsin ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. --Bahar (yine ben!) 09:44, 27 Mart 2007 (UTC)

Eroinin kutusunu yapabilirmisin beceremedim görüntü oluşmuyor... saol...MULAZIMOGLU 11:54, 4 Nisan 2007 (UTC)

  • Tamamdır, şablonu koydum, elimden geldiğince doldurdum. denisutku *:!? 12:09, 4 Nisan 2007

sevgili deniz; kurmuş olduğum kaykay sayfasını genişletiyorum ancak resimleri yerleştirirken boşluklar oluştu ve şekil olarak sayfa biraz çirkinleşti.Resimler ilgili oldukları bölüm civarında kalacak şekilde bir düzenleme yaparsan çok sevinirim... MULAZIMOGLU 08:59, 6 Nisan 2007 (UTC)

Mulazimoglu, biraz düzenledim. Bir bak bakalım. denisutku *:!? 20:45, 6 Nisan 2007

Selamlar.Kaynağı tam şekilde URL bağlantılı verirsen düzeltiyorum zaten ancak böyle vermeyince uzun süre araştıramıyorum.malum uğraşılması gereken binlerce resim var.Resim yüklerken kaynak ve açıklamanı yaptıktan sonra en altta telif yazan bir kutucuk göreceksin oradan uygun olanı seçmelisin oradan bulamadıysan Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasından uygun olan telif etiketini resmi yükledikden sonrada yerleştirebilirsin.Kolay gelsin.

Machiavelli' msj 13:42, 8 Nisan 2007 (UTC)


Resim:Bornovahalkoyunlarigskdernegi.jpg selam birisi yukardaki resmi oluşturmuş ve bir çok maddede border şablonları şaşmış durumda...resme gidip kullanıldığı sayfalara bakarsanız anlayacaksınız...acil çözüm lütfen...MULAZIMOGLU 07:34, 13 Nisan 2007 (UTC)

Günaydın. Sorun sanırım çözüldü. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin. - Erhan 07:47, 13 Nisan 2007 (UTC)

dostum birisi border diye bir resim koymus border sablonları sasmiş kullanıcı sayfana bakarsan göreceksin...yap bişeyler...MULAZIMOGLU 07:37, 13 Nisan 2007 (UTC)

Ben mesajlarıma bakana kadar düzeltmişler bile. Ama tehlikeli bir olay evet, dikkatinizi tebrik ediyorum. denisutku *:!? 20:47, 13 Nisan 2007

14 Nisan Cumhuriyet Mitingi taraflı şablonu koymanızın sebebini maddenin tartışma sayfasında açıklar mısınız.Teşekkürler.--Machiavelli' msj 21:44, 23 Nisan 2007 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Film yapımı maddesine eklediğiniz dış bağlantı çıkarıldı, merak edersiniz diye sebebini ufak bir not düşmek istedim. Vikipedi'de konuya ansiklopedik bilgi sağlayabilecek güvenilir dış bağlantılar verilir. Ansiklopedik olmayan bir biçimde konuyla ilişkisi olan dış bağlantılara, eğer örneğin konuyla ilgili resmî bir siteye doğru değilse, hoş bakılmaz, sıklıkla çıkarılır. Bu Vikipedi bir dizin değildir fikrinden doğmaktadır. İsterseniz detay için VP:Vnd'deki ilgili ifadelere göz atabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 05:55, 1 Mayıs 2007 (UTC)

Ben ilgilendiğiniz maddeye kimya taslak şablonu koydum. Yeterli mi? --maderibeyzamsj 11:27, 3 Mayıs 2007 (UTC)

kimya şablonu[kaynağı değiştir]

farmasötik kimyayı baştan düzenliyorum ama kimya şablonu bulamadım... eğer halen bir şablonumuz yoksa yapabilirmisin...var da ben göremediysem lütfen ilgili maddeye koyuver...saol...MULAZIMOGLU 11:23, 3 Mayıs 2007 (UTC)

İngilizcedeki şablonu Vikipedi'ye taşıdım ({{Kimya}}), ama Türkçeleştirmedim bilmediğim için. Orası da sana havale, kolay gelsin. denisutku *:!? 12:08, 3 Mayıs 2007

Selam. Denizin sana göndermiş olduğu şablonda bildiğim kadarını türkçeleştirdim. Diğer kısımlara göz atarsan sevinirim. Ayrıca şurada portalla ilgili teklifte bulunduk. İlgini çekerse desteğini bekliyoruz. Kolay gele..--maderibeyzamsj 12:19, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:57, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Hocam çalışmalarınızı yaparken bu havanı kullanırsanız beni bahtiyar edersiniz. Farmakimya konusundaki takdire şayan katkılarınızı ilgiyle izliyor, saygılarımı sunuyorum...--maderibeyzamsj 07:55, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerveçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 21:22, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür..[kaynağı değiştir]

Teşekkür etme fırsatı bulamadım. Kendi çekmiş olduğunuz bir resmi bana layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Kolay gele... --maderibeyzamsj 07:38, 17 Mayıs 2007 (UTC)

mezuniyet nerden sizin. Ben de Marmara Eczacılık terkim de.. --maderibeyzamsj 08:30, 18 Mayıs 2007 (UTC)

şablon yaptım[kaynağı değiştir]

Hacettepe Üniv. için bi babil kutusu yok. Kendiniz üretebilirsiniz. Ancak okulunuzun logosu olan Resim:Hacettepe Üniversitesi Logosu.svg dosyası adil kullanım resmi olduğu için kullanıcı şablonlarında kullanılamaz. Ancak şöyle bi babil koyabilirsiniz. Şablon:Kullanıcı HÜ Mezunu Babil kutusuna |HÜ Mezunu| şeklinde eklemeniz yeterli. Eczacılığı bıraktım çünkü evlilikte üniv. hayatı çok zor. Bi yandan da işler güçler. Zaten bi meslek var elde. Hadi boşver dedim kendime. Ama hala ilgi duyuyorum farmakolojiye... --maderibeyzamsj 09:01, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

14 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. Not: O kadar dikkatli, istekli ve hızlısınız ki ben daha bu katılım çağrısını yollamadan siz projeye katılıp ilk maddemizi düzenlediniz ve nisan ayını bitirdiniz bile. Helal olsun. Kolay gelsin. Hoşçakalın. --TOBB ETÜ 06:57, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ederim efendim. O gurur bendenize ait. Çankırı'lı mısın yoksa:) --maderibeyzamsj 09:18, 24 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

21 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. TOBB ETÜ 08:42, 28 Mayıs 2007 (UTC)


Spor Portalı[kaynağı değiştir]

Spor portalını tabi ki güncelleyebilirsin. Ben bu aralar yoğun olduğum için vikipediye zaman ayıramıyorum. İyi çalışmalar. --Math34 12:37, 1 Haziran 2007 (UTC)

Selam Özgür, vikipediye prospektüs bilgileri girmek sence uygun mu. Yani hem telif hem de ansiklopediklik açısından doğru mu? Ben bööle bi iş düşünüyorum da. Etken maddelerin farmakolojik özelliklerini girsek, kimyasal özellikleriyle de zenginleştirsek. Ne dersin? Sana sormadan bi işe kalkışmayayım dedim de. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 07:47, 15 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın İşbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Uannismsj 13:20, 22 Haziran 2007 (UTC)

Etodolak tamamdır:) --maderibeyzamsj 12:36, 28 Haziran 2007 (UTC)

Kategorilendirme[kaynağı değiştir]

Selam Mulazimoglu, bu degisikligini fark ettim [1] ve geri aldim. Kategorilerken mumkun olan en alt kategori yazilmakta; ust kategorile kategoriyi kapsadigi icin kullanilmamaktadir. Yardim sayfalarina bakarsan daha detayli bilgi bulabilirsin. Sorun olursa, sormaktan cekinme. Kolay gelsin, Citrat 12:51, 29 Haziran 2007 (UTC)

Selam, İlaçlar kategorisi aslinda NSAII'leri kapsiyor. Eger yukari dogru cikarsan gorebilirsin: İlaçlar > Farmakolojik ajanlar > Antienflamatuar ajanlar > Non steroidal antienflamatuar ilaçlar seklinde. Umarim aciklayici olmustur. Citrat 13:21, 29 Haziran 2007 (UTC)
Kategori:Analjezikler eklemissin, o da ust kategori. Dilersen su sayfaya bir goz at: Yardım:Kategori kullanımı. Citrat 18:17, 29 Haziran 2007 (UTC)

Selam Özgür. Destek birliği çağrına geciktiğimin farkındayım. Bildiğim kadarıyla ilaç etken maddelerini girmeye ben de başlıycam yavaş yavaş. Bugün sibutraminden başlamayı düşünüyorum. Sibutramin olarak mı açıyoruz maddeyi yoksa sibutramin hidroklorür monohidrat şeklinde açıp yönlendirme mi yapıyoruz. Genel anlamda bana çalışma şeklinden biraz bahsedersen ben de aynı bütünlük içinde katkı yapmış olurum ve olası bi kargaşayı önlemiş oluruz sevgiler. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 11:50, 5 Temmuz 2007 (UTC)

  • Evet öksüz kaldı ama bunları toparlamaktan başlıycam işte işe. Çünkü ilaçlar biraz daha çabuk bitebilecek ve sen de bu konuda bi avantajsın. Ama kimya maddeleri çok fazla vakit alacak. Portal ana sayfasında istenen maddeler diye bişey gördüm. Orda üç madde vardı sanırım. Onların taslağını açtım. Ama dediğim gibi orası çok vakit istiyo. Portalın açılması için çok ısrar eden arkadaşlar da bu aralar pek giremiyolar sanırım. Ben şimdilik yapmak istediklerimi yapmaktan yanayım. Eğer ilaçlarla ilgili iletişimi hızlandıracaksa esagsoz@hotmail.com benim msn messenger adresim. Ordan da irtibat kurabilirsin benimle. Şimdilik kolay gele.. --maderibeyzamsj 12:07, 5 Temmuz 2007 (UTC)
  • Selam Özgür. Gördüğün üzere sibutramin ve rosiglitazon maddelerini açtım. Ama ben en-wikiden yardım aldığım için ordaki kategorilendirmeyi burada da uyguladım. en:Sibutramine maddesine bakarsan orda antidepresanlar kategorisine konmuş bu ilaç. Hangisi doğru. Eğer ordaki yanlışsa onu düzeltelim. Ayrıca ilaç maddelerine iç bağlantılar verirsen daha da güzel olur bence. Hem madde renklenmiş olur. Hem de iç geçiş sağlanmış olur. Hem de kırmızı çıkan bağlantıların maddelerini açma ilhamı vermiş olursun birilerine. Rosiglitazon daha bitmedi. Bugün devam edicem. Eksiklerimi tamamladığın, yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler... Ayrıca en-wikide maddelerin ticari adları ve üreticileri de belirtilmiş. Ben de o şekilde yaptım. Sen de ekleyebilirsin. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 07:02, 6 Temmuz 2007 (UTC)

sevgili mulazimoğlu tatilde olmam sebebiyle mesajına geç cevap veriyorum özür dilerim.İlaç maddelerinin koyulmasında sakınca görmüyorum yalnız o maddeleride şablon şeklinde Şablon:kimya:ilaç etken şeklinde açarsak daha düzenli olur istersen farmakoloji adı altında vikiproje başlatıp diğer vikipedistleride katabiliriz hem bu şekilde portalla sınırlı kalmaz.--Gençosmanlı1299 19:34, 6 Temmuz 2007 (UTC)

Selamlar resmi küçülttüm.yeterli mi acaba?--Machiavelli' msj 10:50, 10 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba, Cicer maddesini silip nohut maddesine yönlendirmişsiniz. Ancak içeriğini taşımamışsınız. Birleştirilmesi istenmiş maddeler ancak birleştirildikten sonra silinebilirler ya da içeriği boşaltılabilirler. Dolaytısıyla işleminizi geri alıyorum. Bilginize. Kolay gelsin.--Erkan 08:10, 13 Temmuz 2007 (UTC)

Ben konuya hakim değil bir botanikçi ya da ziraatçı halletse daha iyi olur. Şüphelendiğim noktayaı belirtip işi uzmanına bırakmak kanımca daha doğru olur.--Erkan 08:15, 13 Temmuz 2007 (UTC)

çift maddeler[kaynağı değiştir]

  • merhaba, geçmişi olan maddeleri isim yönlendirmesiyle birleştirmek o geçmişlerin yok olmasına neden oluyor. bu işlemi sadece yeni açılan maddeler için uyguluyoruz. --kibelemesaj 11:18, 16 Temmuz 2007 (UTC)
    • hayır, elbette birleştiriyoruz şuraya bir göz atabilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 11:23, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Açtığınız Proton pompa inhibitörleri sayfasının bir bölümü ingilizcedir, çalışma var şablonu olmadığından bu kısımları Türkçeleştirip Türkçeleştirmeyeceğiniz belli olmuyor, sayfa bu halde silinmeye adaydır, eğer maddeyi tamamen Türkçeleştirecekseniz lütfen çalışma şablonu ekleyiniz. Aksi halde silinecektir. Teşekkürler. --Arinna'l Messaggio 12:41, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Ne demek:) Bu arada bizim şablonda ülke bayrakları görünmüyor, tek tek eklediğinizi farkettim. Onu da düzeltmeye çalışacağım. --SONSAVASCI 11:49, 26 Temmuz 2007 (UTC)

Gönderdiğin liyakat nişanı için teşekkür ediyorum. Gerçekten layık olmaya çalışıcam. İşbirliğin ve alçak gönüllüğün için çok teşkkürler:)) Sevgiler. Kolay gele... --maderibeyzamsj 08:43, 27 Temmuz 2007 (UTC)