Kullanıcı mesaj:Mintoni

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 17:41, 17 Mart 2007 (UTC)



Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 11:48, 8 Mart 2009 (UTC)

  • Ayrıca bu resimlerin eksik bilgileri tamamlansa bile, burada kullanılabilmesi için adil kullanım politikamıza uyması, özgür lisanslı alternatiflerinin üretilemeyecek olması gerekir. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. Resimler bu koşulu sağlamıyorsa, telif ihlali yaratmaması için hemen silinmesi gerekir. --Yabancımsj 11:48, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Yüklediğiniz resimlere ilişkin ufak bir bilgi vereyim. Tüm dillerdeki Vikipedilerde kullanımak üzere oluşturulmuş ortak bir resim havuzu var. Adı Commons. Sizin yüklemiş olduğunuz Lamborghini resimleri yerine, Commons'ta commons:Category:Lamborghini vehicles altında bulunan resimler kullanılabilir. (bakınız). Bu resimleri Türkçe Vikipedi'ye yüklemeye gerek olmadan, sanki burada yüklüymüş gibi maddelerde kullanabilirsiniz. Yeni resimler yüklemeden önce, gerekli resmin Commons'ta yer alıp almadığını incelemenizi öneririm. Commons'ta olmadığı durumlarda ise, başka internet sitelerinden aldığınız resimleri, ancak Yardım:Resim yükleme ve Vikipedi:Adil kullanım sayfalarında yer alan kurallar doğrultusunda yükleyebilirsiniz. İyivikiler... ho? ni! 12:27, 8 Mart 2009 (UTC)

Hasta hasta bu kadar Sanırım acemiliği atana kadar beni kontrol etseniz iyi olur Neyse herkese iyi wiki wiki'ler Bu arada geçen 2. Dünya savaşındaki pek çok avcı uçağının türkcheleşmediğini gördüm. Ona da bi ara bakarım :))

Vikipedi
Vikipedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Ancak eklediğiniz madde, halen hiçbir kategoriye dahil değildir. Bu sayfadan uygun olan alt kategorileri seçip, madde içeriğinin en altına [[Kategori:ilgili kategori adı]] şeklinde eklerseniz, Vikipedi'ye sizin gibi katkıda bulunmaya çalışan gönüllülerin çalışma yükünü biraz daha azaltmış olursunuz.

Vikipedi'ye diğer tüm şekillerde nasıl katkıda yararlı olabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --  Levent İleti Katkılar   05:31, 11 Mart 2009 (UTC)

Gecikmeli cevap[kaynağı değiştir]

2 senedir yanlış bilgi... Biturbo R8 yok üretilmedi daha, sanırım RS6 Avant modeli ile karıştırdın yada ingilizcen çok kötü :)

... ne demek istediginizi anlamadim? BrechtProscenium

gardaş kafan mı güzel[kaynağı değiştir]

kaynak olarak ysk gösterilmemiş falan yazıp geri almışsın da ablacım ben onu incisözlük'ten falan almadım. yıl olmuş 2014 sen hala 2010 verisini kullanıyorsun artı yıl olmuş 2014 sen hala www.antalya.gov.tr yani Antalya valiliğinden aldığım veriyi doğru görmüyorsun...Bu imzasız yazı [[Kullanıcı:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Kullanıcı mesaj:{{{1}}}|mesaj]] • [[Özel:Contributions/{{{1}}}|katkılar]]) tarafından eklenmiştir.

Parti yandaşlığı yapamazsınız. Vikipedi resmi bilgi ve açıklamalarla ilerlemektedir.--Kafkasmurat- 16:42, 5 Nisan 2014 (UTC)