Kullanıcı mesaj:Melike çoruhli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 1 yıl önce Eylül 2022 başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Melike çoruhli![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Eylül 2022[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 32 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.21, 17 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
@Vikipolimer vandalizm yaptığımı düşünmüyorum ama neden değişikliğim geri alındı bunu öğrenmek istiyorum ayrıca neden 32 saat boyunca değişiklik yapamıyorum wikipedia daki vandalizm algısı konusunda bilgi istiyorum. Melike çoruhli (mesaj) 14.35, 17 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Yanıt Lütfen öncelikle VP:Vandalizm sayfasını okuyunuz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.36, 17 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
@Vikipolimer peki yardım amaçlı soruyorum acaba yazdıklarım hangi "vandalizm" türüne giriyordu? Melike çoruhli (mesaj) 14.39, 17 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Yanıt Öncelikle lütfen size gönderdiğim sayfayı okuyunuz ardından VP:ÖAYV, VP:GÜVEN sayfalarını da inceleyebilirsiniz. Bir madde üzerinde nedensiz içerik silinmez, eğer madde içeriğini kendi özgün araştırmanız ile değiştirirseniz bu da yapıcı olmayan bir değişikliktir, ben geri alıp değişiklik özetinde neden bildirmeme rağmen siz önce sormak yerine doğrudan geri alma işlemi yapıyorsunuz bu da VP:Değişiklik savaşı demek oluyor ve bunu üç kez tekrar ederseniz VP:3GK nedeni ile engellenirsiniz. Şimdilik VP:İNV kapsamında engelinizi kaldırdım, fakat eylemin tekrarı halinde engel işlemi uygulanacağını unutmayınız.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 14.44, 17 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla