Kullanıcı mesaj:Mardetanha

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Mardetanha![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Metal Militia ileti 09:21, 9 Eylül 2007 (UTC)



enigisi dilinde wikipeida da hec bir yazma rajab teyep edogana gora yokde biri yazsin ! man istiram farsi diline tarjoma edamMardetanha 09:18, 9 Eylül 2007 (UTC)

dear dreamer ben senen bir kicik bir soalim var ! bunranin sycop larinin sehife si nerdedir! onan sonra bana ayri yardim eda billan! if you dont undesrtand my turkish plse tell me ! and plz reply me in my discussion page ! i normally couldent find you again! tesekurler--Mardetanha 16:53, 9 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Mardetanha. Sycop derken Vikipedi'deki yöneticileri kastettin herhalde. Vikipedi'deki yöneticilerin listesini Vikipedi:Yöneticiler sayfasında bulabilirsin. Kolay gelsin. --Dreamer msj 16:58, 9 Eylül 2007 (UTC)

Madde istekleri[kaynağı değiştir]

Selamlar.Türkçe Vikipedi'ye hoşgeldiniz.Lütfen madde isteklerini Vikipedi:Madde istekleri sayfasında belirtiniz.Böylece yapılan haftanın işbirliği gibi çalışmalar sırasnda ve ya madde isteklerini inceleyen bir kullanıcının ilgilenmesiyle istediğiniz maddeler oluşturulacaktır.Kolaylıklar.Sağlamcıileti 17:55, 9 Eylül 2007 (UTC)

teskurler-goz osta--Mardetanha 17:57, 9 Eylül 2007 (UTC)

"goz osta" ne demek güzel bir söze benziyor.Türkçesini bilmiyorsan ingilizcesini yazar mısın?Saygılar.Sağlamcıileti 17:59, 9 Eylül 2007 (UTC) dear saglamci goz osta means on my seed of eye!! it azeri turki ! thanks for your attention! --Mardetanha 20:59, 9 Eylül 2007 (UTC)

i hope i will help in time[kaynağı değiştir]

I would be appreciated, too.But unfortunately I have to rest for a while, because I need to prepare for a scientific exam.So I won't be able to help you, but as soon as I pass my exam I will help you.You can always call me friend.Everyone who helps us to create Vikipedi is my friend.See you then.Sincerely.Sağlamcıileti 21:22, 9 Eylül 2007 (UTC)

By the way I don't understand how to help you.Actually I don't know any Farsi.Anyway when I am back we will discuss this issue.Sağlamcıileti 21:27, 9 Eylül 2007 (UTC)

don't worry i will try to learn you ! i wish you to pass the exam ! hope to see you back ! sagol sag yasa--Mardetanha 21:47, 9 Eylül 2007 (UTC)

kullanıcı sayfanızdaki kutuları düzenledim. Farsçam veya azericem olmadığından Türkçe yazıyorum. Sanırım İranlısınız. Umarım sayfanız istediğiniz gibi olmuştur. Sevgiler. Kolaylıklar. --Mefistofales Messaggio 23:26, 11 Eylül 2007 (UTC)


  • Selamlar... Edit yaparak html kodlarına bakınız.
Mardetanha Mesaj
sagol ! chox yasa---Mardetanha Mesaj 00:31, 15 Eylül 2007 (UTC)

hoşgelmişen![kaynağı değiştir]

vikipediyaya hoşgelmişen argadaş! disipliynli çalişman dileyi ile


ikebay --Mardetanha Mesaj 00:36, 18 Eylül 2007 (UTC)

iyimişem siz nasilsiniz?

Hakem Kurulu[kaynağı değiştir]

Tüm Vikipedistlere selamlar. Hakemler Kurulu'nun artık kurulması lazım. Hakemler Kurulunun kurulmasına yönelik fikirlerinizi Vikipedi:Köy çeşmesi (yönetmelik)nde belirtirseniz sevinirim. Naip İffetoğlu 16:47, 28 Haziran 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim sevgili dostum... e.c. 12:27, 28 Aralık 2008 (UTC)

  • Cevabınız için çok teşekkürler. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 12:47, 22 Eylül 2009 (UTC)