Kullanıcı mesaj:Linuxman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen dikkat! Mesajınızı "Değiştir"in yanındaki + sekmesine basarak, en alta yazarsanız daha çabuk görüp yanıt verebilirim, teşekkürler. --Linuxman 16:09, 12 Ağustos 2007 (UTC)


googol maddesi[kaynağı değiştir]

googol maddesindeki 88.243.219.44 ipli 07:12, 24 Mayıs 2007 tarihinde yaptığı vandallık nedeniyle girdiği içerik silinmiştir. gözünüzden kaçtı sanırım. link: http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Contributions/88.243.219.44

saygılarımla --85.108.255.221 19:40, 11 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

En doğrusunu yapıyorsun. Başka sorun olursa çekinme. Levent Abi ileti 20:10, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Bir de mesajlarının sonuna imzanı eklersen "tam süper olacak".. Levent Abi ileti 20:13, 11 Ağustos 2007 (UTC)

SAM konusunda bu linkteki sırayı izlemen lazım. Yapamazsan haber ver, hallederiz. Levent Abi ileti 20:39, 11 Ağustos 2007 (UTC)

  • Gerek kalmadı, kibele silmiş. Yine mesaja imza eklememişsin, (F klavye için) Alt Gr ve ü harf tuşuna birlikte dört kez basarak yapabilirsin arkadaşım. Sevgiler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:45, 11 Ağustos 2007 (UTC)
tamam deniyorum Levent Abi ileti 22:30, 11 Ağustos 2007 (UTC)
Tamamdır, iyi geceler. Levent Abi ileti 22:35, 11 Ağustos 2007 (UTC)

SAM Şablonu[kaynağı değiştir]

Bir türlü koymayı beceremediğim SAM şablonu hakkında yardımcı olur musunuz? Öğrenci Kolektifleri diye bir madde'ye SAM şablonu ekledim ve kayıt yaptım ama koyduğum madde görünmüyor Silinmeye aday maddelerin arasında şimdiden teşekkür ederim--Linuxman 19:07, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Hâlledildi, VP:SAM sayfasındakileri madde madde izlediğiniz takdirde daha kolaylıkla SAM adaylığını başlatabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 19:14, 13 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:21, 21 Eylül 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Tekrar aktif olduğunda, "son değişiklikler" kısmında aktif olduğunu gördüğün bir yöneticiden yardım istersen sanırım sana SAM konusunda gereken yolu gösterir. Ben gündüzleri çok az (5-10 dakika) girebiliyorum. Genellikle akşamları vikideyim. Hangi madde için SAM istediğini de blirtmeyi unutma. Sevgiler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:37, 29 Ocak 2008 (UTC)

Çocuk Hakları maddesine eklediğiniz bölümün, Vikikaynak'ta yer alması daha uygun olacaktır. Tabii telif ihlali olmadığı sürece. Daha sonra bu sayfadan oraya link verilebilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 08:39, 30 Ocak 2008 (UTC)

O tür maddelere {{sözlüğe taşı}} şablonu ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 09:07, 30 Ocak 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim sanırım atlamışım konuyu Birde bir şey sormak istiyorum Bazı maddelere rastlıyorum ki sadece vikisözlük'e girebilecek madde çok kısa ve geliştirilemeyecek içerik barındırıyor Hızlı Sil yazsam siliyorlar geliştirilebilir diye ama aradan aylar geçiyor kimse madde ile ilgilenmiyor. Bu tarz maddeler için bir Şablonumuz yok mu? Örneğin SAM gibi bir şablonumuz olsa ve onun gibi en azından oylamaya sunabileceğimiz bir şablon yok mu? Örnek: Bıyık--Linuxman 08:50, 30 Ocak 2008 (UTC)

Aslında o tür maddeler için {{Sözlüğe taşı}} şablonu var. Kısa ve salt tanımdan ibaret maddeleri gördüğünüzde ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:20, 30 Ocak 2008 (UTC)

Rahatsız olmuyorum, istediğiniz kadar sorabilirsiniz. Önemli olan, siz yazdıktan sonra netten çıktıysam, cevabımın gecikmesi.. Neyse: "Sözlüğe taşı" şablonu eklediğiniz maddeler, bir vikipedist tarafından sözlüğe taşınana kadar silinmez, ayrıca "sil" şablonu eklenmez. Levent Abi ileti 11:09, 30 Ocak 2008 (UTC)

yönlendirme[kaynağı değiştir]

Kurbağa Balığı halledildi. SBM ileti 15:29, 31 Ocak 2008 (UTC)

o mesajı göndermeden önceydi :D SBM ileti 15:32, 31 Ocak 2008 (UTC)

Yöneticiliğe yeni Geçen Arkadaşlar[kaynağı değiştir]

  • Son zamanlarda yönetici arkadaşlar Garip işler yapmaya başladı Bunu ben Yeni olmalarına bağlıyorum Örneğin Çalışma Var şablonu eklediğim halde Şimşek YÜKSEK Maddesi Hızlı Sil ile daha konunun açıldığı gün silindi. Fifa 08 isimli maddeye tartışma ekledim ama hiç kontrol edilmeden ve tartışma sayfası silinmeden silindi. Elbet insanız ve hata yapma hakkımız var ama yönetici arkadaşlara daha dikkatli olmaları konusunda bir ileti yollasanız iyi olur gibime geliyor. İyi günler, iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Linuxman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • önce sözünü ettiğiniz maddelere bir bakalım: Şimşek Yüksek maddesini, çalışma var etiketine rağmen ben silmişim. çünkü kişi ansiklopedik değil ve madde yazılsa da silinecekti. FIFA 08 ise bir başka hizmetli tarafından ansiklopedik olmama gerekçesiyle silinmiş, kaldı ki, aynı zamanda telifli.. tartışma etiketi maddenin silinmesine engel değildir. madde silinirken temizlenmesinde yarar var, ama unutulabilir, bir ara silinir, zarar vermez kimseye. bu durumda sizin garip işler dediğiniz rutin hizmetli işleri ve herkes işini yapıyor. dikkat konusuna gelince, bu hepimizin görevi, sadece hizmetlilerin değil. --kibelemesaj 16:36, 5 Şubat 2008 (UTC)
  • sorun da kimin ansiklopedik olduğuna 1 kişinin karar vermesi zaten. Madde yapılır, silinmeye aday olarak gösterilir, sonuçta silinir ya da kalır. henüz yapım aşamasında olan bir yazarın biyografisinin çalışma var yazdığı halde direkt silinmiş olması hangi açıdan bakarsak bakalım şık görünmüyor benim gözüme. Saygılar...--Linuxman 11:25, 6 Nisan 2011 (UTC)

Bilgi ve uyarı[kaynağı değiştir]

Maddeyi silerken söz konusu oylamayı atlamışım. Maddeyi geri getirdim. Ancak size üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Nezaket bir Vikipedi politikası ve zorunluluğudur. Bu tarz üslubun ısrarla devam ettirilmesi engelleme ile sonuçlanabilir. Bilginize. --Eldarion 15:02, 10 Şubat 2010 (UTC) hangi mantıkla siliniyor anlamıyorum kelimesi, engelleme ile sonuçlanabilecek bir nezaketsizlik örneği ise; haklısınız, demek ben haddimi aşmışım. özür dilerim. =) --Linuxman 22:01, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 07:49, 24 Mayıs 2010 (UTC)


Göndermiş olduğunuz linkte sayfanın en altında açıkça belirtildiği üzere Tüm hakları Türkiye Futbol Federasyonu'na aittir Yani Vikipedi gibi özgür lisans ile çalışan bir siteye bu bilgiler kopyalanamaz. İyi çalışmalar. --Eldarion 13:01, 25 Mayıs 2010 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.